ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : restore مغز به زمان گذشته

javad34
08-12-2014, 23:26
من یه زمانی اظطراب اجتماعی داشتم بعد درمانش کردم.بعد الان دوست دارم دوباره برگردم به اون زمان چیکار باید بکنم دوباره اظطراب اجتماعی بگیرم؟

زندگیم بی معنی شده از هیچ چیز نمیترسم دوست دارم ترسو باشم همیشه هیجان داشتم الان خیلی بی معنی شده زندگی.

کاشکی میشد دوباره ترسو شد.دلم لک زده واسه اظطراب اجتماعی.2 سال پیش 2 تا خیابون انورتر میرفتم سکته میکردم الان میرم انور تهران انگار نه انگار.

خدایا منو دوباره ترسو کن زندگیم بی معنی شده. اثر اون قرصهای لعنتی رفته ولی وقتی مغزم تجربه کرده نترس شدن رو دیگه ترسو نمیشه.

میدونی دلیلش چیه؟ که میگم دوباره ترسو بشم.به خاطر اینکه 2 سال پیش چون خیلی اظطراب اجتماعی داشتم 4 تا خیابون میرفتم پیاده روی انگا ردنیا رو بهم میدادن ا زخوشحالی ولی الان اگر برم آمریکا هم برام فرقی نداره ذوق نمیکنم.

چون من تقلب کردم .رمز زدم. نزاشتم مغزم مسیر خودش رو بره.من از ترینر به قول گیمرها استفاده کردم اسم تقلب من قرص ضد افسردگی بود.

.................................................. ......
یه جا خونده بودم اگر قرصهایی که دوپامین مغز رو دستکاری میکنن به تنهایی مصرف بشه مثل هالوپریدول باعث میشه افرادی که هیچ مشکلی ندارند دچار اظطراب اجتماعی بشن..درسته؟حالا منبعشو پیدا کنم میزارم

ایناها پیدا کردم:

مطالعات دیگری نیز نشان داده‌اند برخی آنتاگونیستهای دوپامین(dopamine antagonists) مثل هالوپریدول ممکن است در افراد غیرمبتلا علائم اضطراب اجتماعی ایجاد کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پس من اگر هالوپریدول به تنهایی بخورم مغزم ریستور میشه به 2 سال پیش

PLAΨMID
09-12-2014, 00:32
من فکر میکنم احتمالا داروها زیاد موثر نبوده اند !!!!!!!
توصیه میکنم دوباره به یه روانپزشک مراجعه کنید !!!
آخه آدم عاقل هوس همچین چیزی رو نمی کنه !!!!:n04:

رومنس
09-12-2014, 01:01
من یه زمانی اظطراب اجتماعی داشتم بعد درمانش کردم.بعد الان دوست دارم دوباره برگردم به اون زمان چیکار باید بکنم دوباره اظطراب اجتماعی بگیرم؟

زندگیم بی معنی شده از هیچ چیز نمیترسم دوست دارم ترسو باشم همیشه هیجان داشتم الان خیلی بی معنی شده زندگی.

کاشکی میشد دوباره ترسو شد.دلم لک زده واسه اظطراب اجتماعی.2 سال پیش 2 تا خیابون انورتر میرفتم سکته میکردم الان میرم انور تهران انگار نه انگار.

خدایا منو دوباره ترسو کن زندگیم بی معنی شده. اثر اون قرصهای لعنتی رفته ولی وقتی مغزم تجربه کرده نترس شدن رو دیگه ترسو نمیشه.

میدونی دلیلش چیه؟ که میگم دوباره ترسو بشم.به خاطر اینکه 2 سال پیش چون خیلی اظطراب اجتماعی داشتم 4 تا خیابون میرفتم پیاده روی انگا ردنیا رو بهم میدادن ا زخوشحالی ولی الان اگر برم آمریکا هم برام فرقی نداره ذوق نمیکنم.

چون من تقلب کردم .رمز زدم. نزاشتم مغزم مسیر خودش رو بره.من از ترینر به قول گیمرها استفاده کردم اسم تقلب من قرص ضد افسردگی بود.

نه با قرص ریستور نمی شی.
باید برید پیش یک هیپنوتیزم دان////////// کار خطرناکیه ولی خب اگر دوست داری پای خودته. دایی من یک بار انجام داد تا ساعت ها قفل شده بود ولی خدا رو شکر کسی که هیپنوتیزمش کرده که از دوستای صمیمی دانشگاهش هم بود خیلی وارد بود و به سختی از اون حالت بیرونش آورد.15 سال پیش می گفت یه سری از این حالت خارج نمیشن.خطرناکه............گاهی اوقات هم مجبوری 10 ها جلسه بری تا بتونه هیپنوتیزمت کنه.
ولی نتایجش خیلی جالبه.دایی من به هدفش رسید.

laxer
09-12-2014, 16:51
یکی از دوستانم که روانپزشکه میگفت اول که طرف اضطراب اجتماعی داره باید بزور ببریش تو اجتماع حالا وقتی درمان شد مثل یه سدی که شکسته شده باشه باید بزور جلوشو بگیری نره تو اجتماع.
من این قضیه رو درک نمیکردم ولی با خوندن این تاپیک ...

دوست عزیز شما غیر از ضد افسردگی ها چیز دیگه ای مصرف نکردین؟ گویا مرکز لذت مغزتون از کار افتاده. (!)

شما یه کیس خیلی خیلی خاص هستین که باید توسط یه روانپزشک خیلی خیلی خاص ویزیت بشین.