مشاهده نسخه کامل
: مشکل هنگ کردن سیستم برای چند ثانیه
سلام دوستان
من تقریبا 3 ماه هست که سیستم یدفعه برای مدت تقریبا 10 ثانیه هنگ میکنه.قبلا ویندوز 8.1 داشتم با اینکه مین بردم قدیمی نیست اما گفتم ممکنه با 8.1 هماهنگ نباشه و مشکلاتی از این دست رفتم رو ویندوز 7 منتها بازهم این اتفاق می افته!
گفتم شاید از هارد باشه چون بعضی مواقع یکی از هاردها یه صدایی میده و قطع میشه(به خصوص مواقعی که برای یه مدتی فایلی از روش لود نکنم!) ، با چندتا نرم افزار تستش کردم همه چیز Normal بود الانم perfect disk رو دارم همه چیز ok هست حتی fragment هم نداره !
از چی میتونه باشه این مشکل؟؟!!
MB:Asus p8z68v
Ram:8 GB
CPU:i5 2500k
hard 1 : western green 1 TB
hard 2: seagat 320 GB
دوستان من event viewer رو چک میکنم قسمت System همش داره این warning رو میده میشه از این باشه؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من تقریبا 3 ماه هست که سیستم یدفعه برای مدت تقریبا 10 ثانیه هنگ میکنه.قبلا ویندوز 8.1 داشتم با اینکه مین بردم قدیمی نیست اما گفتم ممکنه با 8.1 هماهنگ نباشه و مشکلاتی از این دست رفتم رو ویندوز 7 منتها بازهم این اتفاق می افته!
گفتم شاید از هارد باشه چون بعضی مواقع یکی از هاردها یه صدایی میده و قطع میشه(به خصوص مواقعی که برای یه مدتی فایلی از روش لود نکنم!) ، با چندتا نرم افزار تستش کردم همه چیز Normal بود الانم perfect disk رو دارم همه چیز ok هست حتی fragment هم نداره !
از چی میتونه باشه این مشکل؟؟!!
MB:Asus p8z68v
Ram:8 GB
CPU:i5 2500k
hard 1 : western green 1 TB
hard 2: seagat 320 GB
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune هاردها بدید
مطمئن بشید سیستم ویروسی نیست و درایورها به درستی نصب شده است
دمای قطعات رو چک کنید مناسب باشه
اگه مشکل از موارد بالا نبود با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید
برای تست درایور گرافیک رو آنیستال کنید ببینید بازم این مشکل هنگ کردن رو دارید یا نه
دما رو تست کردم مشکلی نداشت،از بابت ویروس و دارایور ها هم مطمئنم فقط اون پست دوم که گذاشتم یه سرچ کردم نوشته که مربوط به درایور CFRMD هست!
البته کاری که گفته انجام دادم اما تو device manager اون اسم نیست اصلا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
stratocaster
09-12-2014, 04:35
بايوس آپديت
دما رو تست کردم مشکلی نداشت،از بابت ویروس و دارایور ها هم مطمئنم فقط اون پست دوم که گذاشتم یه سرچ کردم نوشته که مربوط به درایور CFRMD هست!
البته کاری که گفته انجام دادم اما تو device manager اون اسم نیست اصلا
هارد دومی تون relocated sector داره ببینید بعد از 10 روز تعداد ارورش زیاد میشه یا نه
بدون این هارد سیستم رو تست کنید ببینید بازم مشکل هنگ کردن دارید یا نه
سلام
هاردی که warning داشت رو چک کردم زیاد نشد تعداد ارورهاش.بعد الان 2 روز هست که قطعش کردم مشکل هنگ کمتر شده! یکی دوبار ولی اتفاق می افته
دیروز هم یکدفعه dump کرد سیستم نمیدونم چرا !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.