PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سندرم روده تحریک پذیر (IBS)

Sayam
07-12-2014, 23:33
با سلام به دوستان و همراهان عزیز.

کسی تا بحال این بیماری را داشته؟! یا احیانا" از آشناهاتون کسی بوده ....؟! (البته با آرزوی سلامتی برای همه عزیزان)

اگه تجربه ای در این زمینه دارید و یا در موردش میدونید، تجربیاتتونو توی این تاپیک بفرمایید و همینطور بگید پزشک بهتون چی گفته و چه داروهایی تجویز کرده؟! آیا بدون آندوسکپی و کولونوسکپی و... این بیماری رو تشخیص داده یا خیر... ؟! سن بیمار هم لطفا بگید ...

ممنونم.

...............................................

متاسفانه میزان شیوع این بیماری خیلی زیاد شده بین جوونهای کشور ما ... و دلیل اصلی اون استرس و شرایط نامطلوب روحی هست که بیداد میکنه توی این کشور...
توی گوگل چند حرفشو وارد کنید جزو سرچ های اوله ...
الان هنوز چند دقیقه نگذشته از تاپیک من ... میبینم که 5 بازدیدکننده مهمان در حال مشاهده تاپیک هستند ... (که احتمالا جزو سرچر ها هستند...)

اگر شما چنین مشکلی دارید و به پزشک مراجعه کردید و دارو مصرف میکنید و یا اینکه این مشکل رو داشتید اما هنوز اقدامی نکردید با ما همراه باشید در این تاپیک...

به امید سلامتی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. ..

تجربه خودم: بدتر از خود بیماری، آشفته شدن شرایط روحی فرده... فرد بیمار در معرض افسردگی قرار میگیره... از اونجایی که ساعات زیادی رو درگیر اجابت مزاج ممکنه باشه در انجام کارهای روزانه اش با مشکل جدی روبرو میشه...من بیشتر از 1 یا 2 ماه و یا بیشتر بود که متوجه این مساله شده بودم ... تا اینکه هفته پیش به پزشک متخصص گوارش و آندوسکپی مراجعه کردم ... اون پزشک برای من کولونسکپی نوشت... از اونجایی که تخصص اصلی ایشون آندسکپی بود من حس کردم برای اینکه یه پول اضافه بگیره نوشته و نیازی نیست بهش... امشب به متخصص دیگه ای مراجعه کردم و برام دارو نوشت ... از اونجایی که وسواس گرفتم بخاطر دکتر اولی باید پیش یه دکتر دیگه هم برم تا بعدا اقدام کنم... (ولی احتمالا دارو ها رو میگیرم و امتحان میکنم ببینم خوب میشم یا نه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)

رومنس
08-12-2014, 00:36
به من مبورین و یه قرص دیگه دادن که هیچ فایده ای نداشت.البته پزشکم مطمئن شده که من IBS دارم ولی خودم شک دارم.مرسی از تاپیکت .حداقل برای من که می تونه خیلی مفید باشه.
در ضمن هیچ راه تشخیص 100 % برای این بیماری وجود نداره و وقتی همه گزینه های دیگه حذف شد این باقی می مونه.

laxer
08-12-2014, 01:23
دارو های ضد افسردگی سه و چهار حلقه ای در این مورد بسیار موثراند. (SSRI هم تاثیر خوبی دارند)
هم افسردگی رو درمان میکنند و هم با تاثیر بر عامل استیل کولین و سروتونین , IBS رو بهبود میدن.

اگه از ضد افسردگی های سه و چهار حلقه ای استفاده بشه خاصیت ضد درد شون میتونه درد رو هم تسکین بده.

تجویز دارو های بالا بستگی به پزشک معالج و تجربش داره چون خیلی از پزشکان هستند که از تجویز دارو های اعصاب بدلیل نامربوط بودن به حیطه کاری و تخصصیشون میترسند.

AliROCK
08-12-2014, 03:59
با سلام به دوستان و همراهان عزیز.

کسی تا بحال این بیماری را داشته؟! یا احیانا" از آشناهاتون کسی بوده ....؟! (البته با آرزوی سلامتی برای همه عزیزان)

اگه تجربه ای در این زمینه دارید و یا در موردش میدونید، تجربیاتتونو توی این تاپیک بفرمایید و همینطور بگید پزشک بهتون چی گفته و چه داروهایی تجویز کرده؟! آیا بدون آندوسکپی و کولونوسکپی و... این بیماری رو تشخیص داده یا خیر... ؟! سن بیمار هم لطفا بگید ...

ممنونم.
اخ اخ اصلا عنوان تاپیک رو که دیدم داغ رودم تازه شد :n02:

کسی تا بحال این بیماری را داشته؟! کله فامیله ما این مشکلو داره من رفتم پیش یه دکتر یهودی خیلی ساله پیش خوب شدم اگه اسم قرصا رو پیدا کنم برات میذارم
راستی آندوسکپی و کولونوسکپی نمیخواد اگه دکتر گفت باید بدی پاشو بیا بیرون اینا ورمیدارن دکتر اشنای خودشون رو معرفی میکنن یه چیزی بهشون برسه مملکتی داریم ها هی وای.

رومنس
08-12-2014, 08:36
اخ اخ اصلا عنوان تاپیک رو که دیدم داغ رودم تازه شد :n02:
کله فامیله ما این مشکلو داره من رفتم پیش یه دکتر یهودی خیلی ساله پیش خوب شدم اگه اسم قرصا رو پیدا کنم برات میذارم
راستی آندوسکپی و کولونوسکپی نمیخواد اگه دکتر گفت باید بدی پاشو بیا بیرون اینا ورمیدارن دکتر اشنای خودشون رو معرفی میکنن یه چیزی بهشون برسه مملکتی داریم ها هی وای.

تو رو خدا اسم قرصا رو پیدا کن که به دکتر نشون بدم ببینم نظرش چیه.

raana
08-12-2014, 14:27
دوستان عزیز.......

قبل از ایجاد تاپیک لطفا انجمن رو بررسی کنید.....که تاپیک تکراری ایجاد نشه.....

تاپیک جامعی در رابطه با این موضوع موجود هست....
صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])