ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل لود صفحات با مودم tp-link 8901N

SaMsUnG
05-12-2014, 21:23
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
مدت یک هفتس که این مودم را خریداری کردم و قبلش مودم tp-link 8811 داشتم که خیلی ازش راضی بودم
مشکلی که من دارم اینه که این مودم جدید زمانیکه با کابل لن به کامپیوتر وصله صفحات اینترنتی را (اکثرا) به صورت کامل لود نمیکنه و یکسری عکساشون را ممکنه نیاره و داعما در حال لود شدن هستش یعنی گویا صفحه کامل کامل لود نشده
با مودم قبلی اصلا این مشکل را نداشتم و مورد دیگه ای که هست اینکه با سیستم wi-fi که با گوشی وصل میشم این مشکل وجود نداره ولی با کامپیوتر وجود داره
ممنون میشم راهنمایی فرمایید

EHSANRF
05-12-2014, 22:11
احتمال زیاد مرورگرت باشه، یا فلش پلیر و جاوات رو آپدیت کن
آنتی ویروس یا فایروال سنگین اگه داری ازش یه لحظه خارج شو تست کن
اگه حل نشد بعد برو سمت ویندوز
بازم حل نشد فریمور مودمت رو آپدیت کن

SaMsUnG
10-12-2014, 23:43
احتمال زیاد مرورگرت باشه، یا فلش پلیر و جاوات رو آپدیت کن
آنتی ویروس یا فایروال سنگین اگه داری ازش یه لحظه خارج شو تست کن
اگه حل نشد بعد برو سمت ویندوز
بازم حل نشد فریمور مودمت رو آپدیت کن

سلام
مشکلم حل نشد همه ی کارایی که گفتید را انجام دادم
درایو کارت شبکه و مودمم را آخرین ورژن نصب کردم با انواع مرورگرها امتحان کردم

EHSANRF
11-12-2014, 00:17
سلام
مشکلم حل نشد همه ی کارایی که گفتید را انجام دادم
درایو کارت شبکه و مودمم را آخرین ورژن نصب کردم با انواع مرورگرها امتحان کردم

قریب به یقین ویروس داره سیستمت، DNS های گوگل رو ست کن ببین باز هم همین مشکل رو داری!؟
Primary: 8.8.8.8
Secoundary: 8.8.4.4

SaMsUnG
11-12-2014, 11:20
قریب به یقین ویروس داره سیستمت، DNS های گوگل رو ست کن ببین باز هم همین مشکل رو داری!؟
Primary: 8.8.8.8
Secoundary: 8.8.4.4
یعنی دقیقا چیکار کنم ؟

دارم پشیمون میشم از عوض کردن مودمم
من فقط بخاطر وای فای مودمم را عوض کردم ولی چون با pc هم کار میکنم این وضعیت اذیتم میکنه:n25:

EHSANRF
11-12-2014, 11:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برو توی تنظیمات مودمت، توی این صفحه
گزینه ای که جلوش نوشته 1400 رو عوض کن به 1352
و گزینه ای که جلوش نوشته 1480 رو عوض کن به 1392
بعد برای تنظیم DNS :

در قسمت Network & Sharing Center با کلیک کردن بر روی آیکون شبکه خود منوی باز شده روی Open Network and Sharing Center کلیک نمایید.
در کنترل پنل می توانید Network & Sharing Center را پیدا کنید.
در Network & Sharing Center در قسمت چپ روی Change adapter settings کلیک نمایید.
روی ایکون مربوط به کارت شبکه خود کلیک راست نمایید و روی Properties کلیک کنید.
در پنجره باز شده گزینه Internet Protocol Version 4) TCP/IPv4) را انتخاب و روی دکمه Properties کلیک کنید.
قسمت Use the following DNS server addresses را فعال نمایید و آدرس ها را مطابق چیزی که توی پست قبلی گفتم تنظیم نمایید.
مطمئن شوید گزینه Validate settings upon exit تیک خورده باشد و سپس تغییرات را OK کنید.

تمام شد/

afshin b
11-12-2014, 12:08

برو توی تنظیمات مودمت، توی این صفحه
گزینه ای که جلوش نوشته 1400 رو عوض کن به 1352
و گزینه ای که جلوش نوشته 1480 رو عوض کن به 1392
بعد برای تنظیم DNS :

در قسمت Network & Sharing Center با کلیک کردن بر روی آیکون شبکه خود منوی باز شده روی Open Network and Sharing Center کلیک نمایید.
در کنترل پنل می توانید Network & Sharing Center را پیدا کنید.
در Network & Sharing Center در قسمت چپ روی Change adapter settings کلیک نمایید.
روی ایکون مربوط به کارت شبکه خود کلیک راست نمایید و روی Properties کلیک کنید.
در پنجره باز شده گزینه Internet Protocol Version 4) TCP/IPv4) را انتخاب و روی دکمه Properties کلیک کنید.
قسمت Use the following DNS server addresses را فعال نمایید و آدرس ها را مطابق چیزی که توی پست قبلی گفتم تنظیم نمایید.
مطمئن شوید گزینه Validate settings upon exit تیک خورده باشد و سپس تغییرات را OK کنید.

تمام شد/

ممنون میشم اگر توضیح بدید کم کردن MSS و MTU چه تاثیری داره

EHSANRF
11-12-2014, 12:11
MSS از کلمات Maximum Segment Size گرفته شده است و مشخص می کند چه مقدار داده واقعی میتواند در داخل بسته قرار گیرد. بنابر این اندازه مقدار MSS از MTU کوچکتر است تا بتوان آدرس بسته و بقیه اطلاعات اضافی در مورد بسته را در آن قرار داد. پس پارامتر های MTU و MSS در هر حال به هم وابسته هستند. (به شکل بالا دقت کنید)

MTU چیست؟
این کلمه در اصطلاحات شبکه مخفف Maximum Transmission Unit به معنای حداکثر واحد انتقال در یک شبکه به ازای هر بسته اطلاعاتی است. در سیستم های ارتباط کامپیوتری برای انتقال اطلاعات آنها را به بسته هایی تقسیم میکنند که توسط این بسته ها اطلاعات به مقصد ارسال و دریافت میگردد. این بسته ها با توجه به بستر مخابراتی حجم متفاوتی میتوانند داشته باشند به عنوان مثال در Ethernet به صورت پیش فرض سایز هر بسته ۱۵۰۰ بایت میباشد. این عدد در اکثر سیستم عامل ها و دیوایس های شبکه (لایه ۳ و بالاتر) حتی در مودم ADSL شما قابل تنظیم میباشد. در مورد PPPoE یا همان ارتباط ADSL شما حداکثر MTU متصور عدد ۱۴۹۲ میباشد. دلیل این امر آن است که بسته های اطلاعاتی شما در نهایت پس از رسیدن به مرکز مخابراتی باید از بستر Ethernet عبور کند و اطلاعات مک آدرس (۶ بایت) و Protocol-ID PPP بمیزان (۲ بایت) نیز به آن اضافه میشود که نتیجه ۱۴۹۲+۸=۱۵۰۰ میشود.
پس در بهترین حالت شما با تنظیم MTU مودم ADSL خود بر روی عدد ۱۴۹۲ میبایستی یک ارتباط استاندارد داشته باشید. ( ولی در برخی شرایط خیر )

در عمل چه اتفاقی میفتد؟

در عمل ممکن است بدلیل نوع خاص مسیر دهی بسته های اطلاعاتی و گذشتن اطلاعات از بستر های مختلف این ۸ بایت اضافه در چند نقطه از مسیر چندین بار به بسته شما اضافه شده و در نهایت بسته اطلاعاتی شما بجای ۱۵۰۰ بایت به سایزی مثلا بمیزان ۱۵۱۸ بایت برسد که عملا انتقال آن از طریق مسیر Ethernet غیر ممکن بوده و باعث بروز پدیده بریده بریده شدن بسته های اطلاعاتی میگردد. امروزه سرویس دهنده های اینترنت معمولا خود راسا این عدد را در مسیر به مقدار صحیح تغییر میدهند اما اگر به هر دلیل این پروسه دچار اختلال گردد شما مجبور به اصلاح دستی این پارامتر خواهید بود.

MTU اتصال اینترنت من چقدر است؟

برای یافتن حداکثر MTU مناسب خود از دستور ساده PING استفاده کنید. بعنوان مثال اگر با اجرای این دستور بشکل زیر در Command Prompt ویندوز شاهد پاسخ (Reply) بودید سرویس دهنده کار شما را ساده کرده است، یعنی در شرایطی که بسته ۱۵۲۰ بایتی اصولا نباید از مسیر عبور کند، سرویس دهنده شما با تقسیم آن به دو بسته اطلاعات شما را بدون مشکل ارسال و دریافت مینماید، اما اگر در پاسخ پیغام Request Timed Out گرفتید بایستی عدد ۱۵۲۰ را با ۱۴۹۲ عوض کرده و هر بار ۸ بایت از آن کم کنید، به نحوی که در نهایت به پیغام Reply برسید. عدد بدست آمده را را در مودم خود تنظیم نمایید، همین!

ping 8.8.8.8 -l ۱۵۲۰

Request Timed Out

ping 8.8.8.8 -l ۱۴۹۲

Request Timed Out

……..

ping 8.8.8.8 -l ۱۴۶۰

Reply from …..

چکار باید کرد؟

برای رفع این مشکل لازم است که اندازه بسته های اطلاعاتی را بصورت دستی بنحوی تنظیم کنیم که مجموع این رقم از ۱۵۰۰ بایت بیشتر نشود. برای این کار خوشبختانه تمام مودم های ADSL در تنظیمات خود بخشی برای تنظیم این پارامتر دارا هستند. با تغییر (کاهش) این عدد از ۱۴۹۲ به اعداد کوچکتر میتوان مشکل اولیه را حل و فصل نمود. در ایران عددی مابین ۱۴۰۰ الی ۱۴۴۰ معمولا منجر به بهترین نتیجه خواهد بود.

قابل توجه: همیشه MSS باید 40 عدد یا بیشتر از MTU کمتر باشد

SaMsUnG
13-12-2014, 15:16
دوست عزیز مشکل اینه که من با وای فای اصلا مشکلی ندارم ولی با لن این مشکلات به وجود میاد
مشکل دیگه ای که دارم اینه که بعضی مواقع به هیچ وجه با pc نمیتونم تو اینترنت برم حتی آدرس 192.168.1.1 ولی همان موقع با وای فای گوشیم تو اینترنت میره !!!!!!! و باید سیستمو ریست کنم دوباره که بالا اومد وصل میشه
حتی الان صفحه ی 192.168.1.1 را هم کامل لود نمیکنه باید 2 الی 3 بار اینتر بزنم تا صفحه کامل بیاد

یه عکس میگذارم دقت کنید
من موقعی که کانفیگ کردم vci و vpi را به ترتیب 0 ,35 دادم و حالت را روی ppoe گذاشتم در صورتیکه تو این صفحه اینجوری نیست !!!!
مشکل از اینجا نیست ؟
و همانطور که تو عکس میبینید (بالای مرورگر) صفحات کامل لود نشده !!:n36:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته طبق عکس به صورت خودکار virtual circuit روی pvc0 قرار داره در صورتیکه روی pvc2 میزان vpi و vci درسته گویا (اصلا ربطی به این قسمت داره؟)

EHSANRF
13-12-2014, 17:41
دقیقاً، چون شما باید توی تنظیمات PVC0 فعالیت کنید!
ضمناً مودم های تی پی لینک، معمولا بعد از 12 یا 24 ساعت دیگه توی قسمت 192.168.1.1 نمیرن،‌ بلکه باید ریست کنید!
به نظر من شما کارهایی رو که گفتم انجام ندادین!
ترجیحا از یه کابل شبکه دیگه استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه؟
ویندوز هم عوض نکردی و مهمترین نکته!!! ( eset smart security ) چون فایروال داره ممکنه این کار رو انجام بده!

SaMsUnG
21-12-2014, 21:48
دقیقاً، چون شما باید توی تنظیمات PVC0 فعالیت کنید!
ضمناً مودم های تی پی لینک، معمولا بعد از 12 یا 24 ساعت دیگه توی قسمت 192.168.1.1 نمیرن،‌ بلکه باید ریست کنید!
به نظر من شما کارهایی رو که گفتم انجام ندادین!
ترجیحا از یه کابل شبکه دیگه استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه؟
ویندوز هم عوض نکردی و مهمترین نکته!!! ( eset smart security ) چون فایروال داره ممکنه این کار رو انجام بده!

دوست عزیز موردی که جالبه اینه که خود صفحه ی 192.168.1.1 را هم بعضی مواقع به طور کامل لود نمیکنه !!!

در مورد تنظیمات pcv0 عرض کنم که امکان تغییر در اون نیست و فقط توی pcv2 این امکان هست
تغییراتی هم که فرمودید انجام دادم حتی فایروال و آنتی ویروس راهم برای چند دقیقه غیر فعال کردم ولی اثرگذتر نبود
در مورد اینکه فرمودید بعد 12 تا 24 ساعت توی صفحه 192.168.1.1 نمیرند من مودم 8811 داشتم اینگونه نبود
کابل شبکه را هم عوض کردم ولی مشکل همچنان باقیست

مسئله دیگر اینه که من شبها سیستمم را برای دانلود شبانه میگذاشتم ولی الان با این مودم جدید نیمه های شب دانلودهای همزمانی که گذاشته ام گویا قطع میشود (همه با هم) و صبح ها که به سیستم سر میزنم اصلا کلا امکان بازکردن صفحه های وب هم وجود ندارد (حتی بعد از ساعات شبانه رایگان) و باید سیستم را ریست کنم تا این مشکل حل شود
واقعا کلافه شدم از این وضعیت مودمم :n27::n28::n30: