ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد استفاده از دو هارد

reza8198
05-12-2014, 20:14
سلام من دوتا هارد ساتا دارم که قبلا خوش وخرم رو یه سیستم نصب بود .ولی سیستم الانم فقط یه جا برای این دو هارد داره سوالم اینه میشه دوتا هاردو به همین یه جا وصل کرد منظورم اینه که دوراهی چیزی برا کابل ساتا موجود هست اصلا از نظر تیوری چنین چیزی امکان داره
سپاس دوستان

ata.royalfalcon
05-12-2014, 20:49
سلام من دوتا هارد ساتا دارم که قبلا خوش وخرم رو یه سیستم نصب بود .ولی سیستم الانم فقط یه جا برای این دو هارد داره سوالم اینه میشه دوتا هاردو به همین یه جا وصل کرد منظورم اینه که دوراهی چیزی برا کابل ساتا موجود هست اصلا از نظر تیوری چنین چیزی امکان داره
سپاس دوستان

سلام .

چیزی به اصطلاح دوراهی برای کابل SATA وجود ندارد . بهترین راه خرید کارت PCI to SATA برای افزایش تعداد پورتهای SATA هست .

در صورتی که میخواهید چنین کارتی را بخرید ؛ قبل از خرید مشخصات مادربرد و نوع اسلاتهایی که دارد را بررسی کنید و کارت متناسب با آنرا بخرید .

عکس زیر ، نوعی که به اسلات PCI مادربرد نصب میشود .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در عکس زیر کارت USB 3 (برد آبی رنگ) که برای PCI Express ×1 هست و در زیر آن کارت SATA هست که برای PCI Express ×4 میباشد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

reza8198
05-12-2014, 22:52
ممنون دوست عزیز