ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ویندوز8.1 با درایو هارد

miladma
05-12-2014, 16:19
سلام من الان ویندوز 7 روی لپ تاپم تو درایور C دارم مشکلی که دارم اینه که میخوام ویندوز 8.1 رو تو درایو G نصب کنم ولی زمانی وارد انتخخاب درایو میشم هیچ کدوم از گزینه های فرمت ، NEXT فعال نیست لطفا راهنمایی کنین

vissoto
05-12-2014, 20:57
سلام

بر my computer راست کلیک و manage را بزنید .

در پنجره باز شده سمت چپ disk managment را انتخاب و یک عکس این جا قرار دهید.

miladma
06-12-2014, 20:01
سلام بر my computer راست کلیک و manage را بزنید . در پنجره باز شده سمت چپ disk managment را انتخاب و یک عکس این جا قرار دهید. اروری که موقع نصب میده اینه که میگه داریو شما MBR هست این ویندوز فقز باید بر روی درایو GPT نصب شود. اینم عکس از disk mangment [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vissoto
07-12-2014, 07:20
شما به 2 دلیل با شرایط فعلی هارد امکان نصب ویندوز در درایو دیگری به جز درایو C (که با نصب ویندوز در درایو C دیگه ویندوز 7

شما بوت نمیشه) را ندارید :

دلیل اول : هارد به صورت dynamic است و در هارد های dynamic امکان نصب ویندوز در درایو دیگری به جز درایو ویندوز فعلی
( C ) نیست.به عبارت دیگر امکان dual boot یا multi boot وجود ندارد.

دلیل دوم : با توجه به پست شماره 3 شما در حال نصب ویندوز در حالت
UEFI می باشید.در حالی که برای نصب ویندوز در حالت UEFI ویندوز باید 64 بیت باشه و هارد هم باید GPT باشه وباید با UEFI بوت شوید.پست های زیر را چک کنید تا مشکل دوم حل بشه.(برای نصب روی هارد MBR باید به صورت legacy بوت شوید.)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه به صورت معمولی بخواهید هارد MBR را به GPT تبدیل کنید همه داده های شما + همه پارتیشنها پاک می شوند.و باید از نرم افزارهای مشخصی استفاده کنید.

در مورد مشکل اول باید هارد را به basic تبدیل کنید که باز هم داده های شما پاک می شوند.
من با AOMEI.Dynamic.Disk.Manager.Pro.1.2.0.0 هارد داینامیک را به basic تبدیل کردم و بدون پاک شدن داده ها تبدیل انجام شد ؛ ولی بهتر است شما از داده ها بکاپ داشته باشید.

ویندوز 7 که ارجینال نیست ؟

miladma
09-12-2014, 17:38
شما به 2 دلیل با شرایط فعلی هارد امکان نصب ویندوز در درایو دیگری به جز درایو C (که با نصب ویندوز در درایو C دیگه ویندوز 7 شما بوت نمیشه) را ندارید : دلیل اول : هارد به صورت dynamic است و در هارد های dynamic امکان نصب ویندوز در درایو دیگری به جز درایو ویندوز فعلی ( C ) نیست.به عبارت دیگر امکان dual boot یا multi boot وجود ندارد. دلیل دوم : با توجه به پست شماره 3 شما در حال نصب ویندوز در حالت
UEFI می باشید.در حالی که برای نصب ویندوز در حالت UEFI ویندوز باید 64 بیت باشه و هارد هم باید GPT باشه وباید با UEFI بوت شوید.پست های زیر را چک کنید تا مشکل دوم حل بشه.(برای نصب روی هارد MBR باید به صورت legacy بوت شوید.) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه به صورت معمولی بخواهید هارد MBR را به GPT تبدیل کنید همه داده های شما + همه پارتیشنها پاک می شوند.و باید از نرم افزارهای مشخصی استفاده کنید. در مورد مشکل اول باید هارد را به basic تبدیل کنید که باز هم داده های شما پاک می شوند. من با AOMEI.Dynamic.Disk.Manager.Pro.1.2.0.0 هارد داینامیک را به basic تبدیل کردم و بدون پاک شدن داده ها تبدیل انجام شد ؛ ولی بهتر است شما از داده ها بکاپ داشته باشید. ویندوز 7 که ارجینال نیست ؟ سلام نه ویندوزم هیچ کدومش اورجینال نیست . ولی مشکلم دقیقا همینایی بود که گفتین و مشکل حل شد البته در مورد بوت نتونستم کاری بکنم ولی با فلاش مموری نصب کردم اوکی داد. بالاخره از شما دوست عزیز کمال تشکر را دارم.