PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اروردادن موقع بالا اومدن اوبونتو

mohammad.vampire
05-12-2014, 11:32
سلام من اوبونتو رو درکنارویندوز8.1نصب کردم.4پارتشن درست کردم.بوت روت سواپ وهوم.لینوکس رو تویه بوت نصب کردم.وقتی سیستم رو از طریق اوبونتو میخام بالا بیارم این صفحه میاد(تصویر1و2)کلمهmd5cryptروهم که میزنم ازم پسوورد میخادوپسورد ویندوز8.1هم تصویریه.نمیدونم چیکارکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ali_RNT
05-12-2014, 14:59
مطمئنید؟توی مراحل نصب پارتیشنی که لینوکس رو نصب کردید mount point رو چی زده بود؟شما وقتی پارتیشن ها رو ایجاد میکنید اوبونتو خودش پارتیشن با مانت پوینت / رو تشخیص میده و اونجا نصب میشه.چنین چیزی امکان نداره.بعد پارتیشن با مانت پوینت /boot رو برای نصب گراب و home/ رو برای نصب هوم استفاده میکنه.این روشو امتحان کنید ببینید جواب میده؟

۱.دیسک نصب اوبونتو (فلش یا دی وی دی) رو بوت کنید.

۲.gparted رو باز کنید و ببینید کنار پارتیشنی که برای بوت ساختید (از سایزش باید بفهمید یا برچسبش) کنارش چی نوشته.مثلا sda3

۳.ترمینال رو باز کنید و بنویسید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

۴.وقتی نصب تمام شد دستور زیر رو وارد کنید:

به جای همه ی sda3 ها اونی که کنار پارتیشن بوت نوشته رو بنویسید.اگه کار نکرد مجددا بوت کنید و مراحل رو از اول انجام بدید فقط به جای --boot-directory بنویسید --root-directory

mohammad.vampire
05-12-2014, 19:37
برای نصب اوبونتو تو اینترنت اموزش های زیادی خوندم که همشون میگفتن بایداوبونتو رو تویه /نصب کنی.یه کتاب به دستم رسید که تو اون نوشته بود باید یه پارتشین درست کنی به اسم bootو تویه اون نصب کنی منم تویه بوت نصب کردم.احتمالش هست که مشکل از همینجاباشه؟
اگ مشکل از همینجاست لطف کنین بگین چه جوری باید پاکش کنم تا دوباره نصب کنم.ممنون

Ali_RNT
05-12-2014, 21:16
احتمالا مشکل از همونه.برای نصب همه ی پارتیشن هایی که برای لینوکس درست کردید پاک کنید و یه پارتیشن به اندازه ی رم کامپیوتر برای سوپ و یه پارتیشن به اندازه ی دلخواه برای لینوکس درست کنید. طبق این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عمل کنید.سوالش مهم نیست این راه حل به درد شما هم میخوره...

mohammad.vampire
05-12-2014, 23:10
ببخشید اینقدسوال میپرسم اخه خیلی اماتورم تولینوکس.پارتشین هارومیخام ازطریق دیسک زنده وبابرنامهgpartedپاک کنم این ارور رو میده.راه دیگه ای واس پاک کردنش هست؟اینم بگم که همه پارتشین هامووقتی میخاستم درست کنم ازنوعlogicalانتخاب کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ali_RNT
06-12-2014, 05:59
شما احتمالا قبل از باز کردن gparted پارتیشن رو مانت کردید.مثلا با فایل منیجر بازشون کردید.دفعه بعد که اوبونتو رو بوت کردید همون اول کار gparted رو باز کنید.اگه کار نکرد احتمالا اوبونتو داره از اون استفاده میکنه.اگه با diskpart بلدید کار کنید دی وی دی ویندوز رو بوت کنید و روی repair your computer کلیک کنید وشیفت و f10 رو بزنید.diskpart رو وارد کنید و پارتیشن ها رو حذف کنید.

برای حذف پارتیشن ها:

۱.بعد از وارد کردن دستور diskpart کمی صبر کنید تا خط چشمک زن نمایان شود.سپس دستورات زیر رو وارد کنید(بعد از هر کدوم اینتر بزنید):

بعد از وارد کردن دستور دوم درایو های ایجاد شده برای لینوکس رو پیدا کنید (میتونید از برچسب یا حجم متوجه شید) و شمارشون رو یادداشت کنید.

حالا برای هر کدوم از پارتیشن ها که میخواید حذف کنید این دستورات رو بنویسید:

به جای # هم شمارشو بنویسید.

mohammad.vampire
06-12-2014, 10:09
جواب دادبرام این روش ممنون.فقط 2.3تاسوال دیگه دارم.
1:دو تا free spaceدارم این2تارومیشه باهم یکی کنم؟اصلانیازی هست که بخاد باهم یکی بشن؟مثل تصویر
2:برای پارتشین بندی باید4تاپارتشین بسازم به نام های root.boot.swap.home
اندازه روت حداقل 10گیگ بزارم
سواپ 2برابر اندازه رم
home & bootهرچقد دلم میخاست.اینادرسته؟
3:پارتشین bootاگ درست نکنم مشکلی پیش میاد؟اجباریه؟
4:اوبونتو رو باید تویه root یا / نصب کنم دیگه درسته؟
5:این4تا پارتشین رو کدوماشو بایدازنوعlogical درست کنم وکدوماشو primary?
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad.vampire
06-12-2014, 12:41
مشکلم حل شدممنون فقط چندتاسوال دیگ دارم
1=برای پارتشین بندی باید4تا پارتشین درست کنم به نام های boot-root-swap-home
اندازه rootحداقل10گیگ
2swap برابراندازه رم سیستم
boot & homeهرچقدرکه خواستم
این مشخصات درسته؟
2=اگه پارتشین bootرونسازم مشکلی پیش میاد؟اجباریه؟
3=اوبونتو رو بایدتویهroot یا همون / نصب کنم؟
4=موقع پارتشین بندی 2تاfree space دارم این 2تارومیشه باهم یکی کرد؟اصلا لازمه که یکی بشن؟عکسشوگذاشتم که بهترمتوجه بشین
5=موقعی که سیستم روشن میشه یه صفحه میادکه ویندوز8.1 و اوبونتو داخلش هست وباید یکی روانتخاب کنم چه جوری باید اونی که اوبونتونوشته روپاک کنم وسیستم خودبه خود با8.1 بالا بیاد؟
6=به درایو هایی که تویه ویندوز دارم میتونم ازطریق اوبونتو دسترسی داشته باشم؟
ببخشید دیگ سوالازیاد بود

mohammad.vampire
06-12-2014, 14:10
کاری که گفتید کردم جواب داد لینوکس رو دوباره نصب کردم ولی بازم موقع بالا اومدن همون صفحه سیاه رنگ با اون نوشته هامیاد.راه دیگه ای هست؟

ghomeishi
06-12-2014, 14:36
این خطا نشون میده تنظیمات menu.lst درست نیست

Ali_RNT
06-12-2014, 15:31
فکر نکنم مربوط به menu.lst باشه.احتمالا نمیتونه از پارتیشن بوت شه.بهترین کار اینه که به پیشنهاد آخر پست عمل کنید(صد در صد جواب میده)
اگه میشه مجددا نصب کنید ولی اینبار به جای some thing else گزینه ی Install ubuntu alongside win 8 رو انتخاب کنید.اگه جواب نداد بوت لودر گراب رو اول حذف کنید، سپس پارتیشن های ساخته شده برای اوبونتو رو پاک کنید و بعد توی دی وی دی یه برنامه هست به اسم wubi.exe اونو اجرا و نصب کنید ببینید کار میکنه یا نه.مطمئن شید اول گراب رو حذف میکنید...

برای حذف گراب:

دی وی دی نصب ویندوز رو بوت کنید و بعد از بوت شیفت و F10 رو بزنید و دستور

رو وارد کنید.

البته امکانش هست که بوت لودر ویندوز پاک شده باشه و نیاز به نصب مجدد بوت لودر یا حتی ویندوز داشته باشید.

یک پیشنهاد:

اگه براتون میسره هارد رو از اول پارتیشن بندی کنین.پارتیشن اول رو برای ویندوز، دومی و سومی رو برای فایل های شخصی بسازید.بعد دیسک نصب اوبونتو رو بوت کنید و install ubuntu alongside windows رو بزنید.

البته من برای شما که تازه به لینوکس میپیوندید لینوکس مینت رو به جای اوبونتو پیشنهاد میدم.کار باهاش آسون تره و رابط کاربری KDE اش هم گرافیک بالایی داره.تحت اوبونتو هم هست و میتونید فرامین، برنامه ها و ترفند های اوبونتو رو توی اون هم اجرا کنید...

mohammad.vampire
07-12-2014, 00:02
کاری که گفتید انجام دادم اول پارتشین هاموپاک کردم بعد هم اوبونتوروازطریق install ubuntu alon...نصب کردم ولی نمیدونم چرا ازم پارتشین بندی نخاست وخود به خود نصب شد.خدامیدونه چندوقت طول بکشه کارکردن باهاشو یاد بگیرم.ممنون از راهنمایییتون.موفق باشین

mohammad.vampire
07-12-2014, 15:15
من قبلا کارت صدای سیستمم سوخت و یه کارت صدای جدید انداختم روش وهرموقعی که ویندوزعوض میکردم ویندوزاون کارت صداروشناسایی نمیکردومجبوربودم همیشه نرم افزارمخصوصشونصب کنم.الان که اوبونتونصب کردم کارت صداموشناسایی نکرده.چه جوری باید نصبش کنم؟

Ali_RNT
07-12-2014, 15:35
راستش نمیدونم خودمم نتونستم.اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرسید تا بقیه هم راهنماییتون کنن...

mohammad.vampire
07-12-2014, 16:00
یاهومسنجریرای اوبونتو نسخه ای داره؟میشه نصب کرد؟

Ali_RNT
07-12-2014, 16:10
خیر ولی میتونید از نرم افزار PIDGIN استفاده کنید.توی software center جستجوش کنید.برای نصب برنامه ها از طریق ترمینال تو ترمینال این دستور رو وارد کنید:

و به جای software اسم برنامه رو بنویسید.یک نکته رو هم به خاطر بسپارید که اسم برنامه هیچ وقت توش فاصله نیست.همچنین هیچ وقت حرف بزرگ نداره مگه اینکه استثنایی باشه.مثلا برای نصب pidgin

رو تو ترمینال وارد کنید.بعد از زدن اینتر از شما رمز میخواد.اونو وارد کنید (موقع وارد کردن رمز کاراکتر ها رو نشون نمیده)

CP-LS
08-12-2014, 16:22
من قبلا کارت صدای سیستمم سوخت و یه کارت صدای جدید انداختم روش وهرموقعی که ویندوزعوض میکردم ویندوزاون کارت صداروشناسایی نمیکردومجبوربودم همیشه نرم افزارمخصوصشونصب کنم.الان که اوبونتونصب کردم کارت صداموشناسایی نکرده.چه جوری باید نصبش کنم؟

سلام به شما و همه دوستان
ببیند لینوکس مثل ویندوز نیست که بعد از نصب نیاز به نصب درایور برای قطعات داشته باشه . در اکثر موارد خوش قطعات را میشناسه و اگر هم نشناسه در اپدیت بعدی کرنل مشکل مرتفع خواهد بود . شما یه سری اطلاعات لطفا بدهید ببینیم چند چند هستیم .
-نوع توزیعی که استفاده میکنید
-ورژن کرنلی که استفاده میکنید.
- نوع کارت صدا احتمالا باید pci باشه
-خروجی دستور زیر

اگر نوعش یو اس بی بود

-خروجی دستور زیر به محض لاگین کردن در توزیع خود

جهت گذاشتن خروجی در پست خودتون از علامت # استفاده کنید تا نظم تاپیک هم حفظ بشه

mohammad.vampire
10-12-2014, 16:19
اگ منظورتون از نوع توزیع و نوع ورژن همون مدل لینوکس هست که من از اوبونتو13.10استفاده میکنم
مدل کارت صدام همم فک کنم با توجه به اون دستوری که شما دادیدC-Media Electronics Inc CMI8738/CMI8768 PCI Audio (rev 10)
این باشه واگ میشه یکم زیردیبلم صحبت کنید متوجه حرفاتون بشم

CP-LS
10-12-2014, 17:17
اگ منظورتون از نوع توزیع و نوع ورژن همون مدل لینوکس هست که من از اوبونتو13.10استفاده میکنم
مدل کارت صدام همم فک کنم با توجه به اون دستوری که شما دادیدC-Media Electronics Inc CMI8738/CMI8768 PCI Audio (rev 10)
این باشه واگ میشه یکم زیردیبلم صحبت کنید متوجه حرفاتون بشم

سلام خوب نسخه اوبونتو 13.10 در تاریخ 17 جولای 2014 به پایان عمر خودش رسیده و شما نباید از اون استفاده کنید یا سریعا اپگرید کنید تا به نسخه 14.04.1 برسید یا نسخه 14.04.1 را از وبسایت اوبونتو دانلود و نصب کنبد . راجع به زیر دیپلم حرف زدن هم ، این اصطلاحات در لینوکس چیز خاصی نیست با کمی وقت گذاشتن و مطالعه به شرطی که علاقه مند باشید میتوانید شما هم متوجه منظور دوستان لینوکسی خودتون بشید .

Ali_RNT
10-12-2014, 17:33
بدون کارت صدا نمیتونید کار کنید؟خود مادربرد خروجی صدا نداره؟چون تو سایت تولید کننده کارت صداتون رفتم دیدم لینوکس رو پشتیبانی نمیکنه.اون درایوری هم که گذاشتید خیلی قدیمیه.

در مورد توزیع هم به نظر من بهتره ۱۴.۰۴.۱ رو بگیرید.نسخه های اوبونتو و برخی توزیع های دیگه در دو نوع منتشر میشن.نسخه هایی که نوشته LTS به معنی Long Time Support هست و این یعنی این نسخه مدت طولانی ای پشتیبانی میشه.

دانلود ۶۴ بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - دانلود ۳۲ بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad.vampire
12-12-2014, 00:11
اوبونتو14رونصب میکنم ببینم درست میشه یانه
فقط یه سوال دیگ وقتی ی نرم افزارازتویهcenterنصب میکنم مستقیم از تویه اینترنت نصب میشه یا فایلsetupاون هم مثل ویندوزدانلودمیشه؟الان ورژن روارتقا بدم نرم افزارهارو دوباره باید دانلود کنم یا نیازی نیست؟

mohammad.vampire
12-12-2014, 00:25
Ubuntu Kylin 14.04.1Ubuntu Kylin 14.10کدوم یکی از ایناروباید دانلود کنم؟cpu
من amd64هست اگ میشه لینک مستقیمشوبزارید

Ali_RNT
12-12-2014, 06:00
اوبونتو کیلین مال چینی هاست.اینم لینک ۶۴ بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که درخواست نمودید.

نرم افزار ها تو اوبونتو به هم وابسته ان.ممکنه یه نرم افزار فقط یه پکیج لازم داشته باشه که اونم خود اون هست یا اینکه برای اجرا یه پکیج دیگه هم بخواد که اون هم دانلود میشه.

مثلا vlc شاید ده تا پکیج برای دانلود بخواد و فقط یکیش خود وی ال سی باشهُ بقیه نرم افزار های مورد نیازشن.پس میشه گفت تقریبا اینطوری نیست که مثل ویندوز یه فایل بگیرید و نصب کنید.

برای انتقال نرم افزارای دانلود شده درست یادم نیست کجا ذخیره میشن.لطفا تا پاسخ یکی از دوستان منتظر باشید...

mohammad.vampire
13-12-2014, 22:24
دانلودش کردم حالا باید همون فایل دانلودشده رو بریزم روdvdیا اجزای داخلشو؟

CP-LS
13-12-2014, 22:40
دانلودش کردم حالا باید همون فایل دانلودشده رو بریزم روdvdیا اجزای داخلشو؟
فایلی که شما دان کردی پسوند iso داره اون را با یه برنامه مربوط به مدیریت iso روی یه دی وی دی بریز یا با برنامه unetbootin بریزش روی فلش مموری

mohammadi_4u
14-12-2014, 08:20
اوبونتو14رونصب میکنم ببینم درست میشه یانه
فقط یه سوال دیگ وقتی ی نرم افزارازتویهcenterنصب میکنم مستقیم از تویه اینترنت نصب میشه یا فایلsetupاون هم مثل ویندوزدانلودمیشه؟الان ورژن روارتقا بدم نرم افزارهارو دوباره باید دانلود کنم یا نیازی نیست؟

ادرس فایلها داخل واریابل. یعنی
Var/cache/apt/archiv
اگه بخاید پکیجا دوبار دانلود نشن. کمپلت کپی کنید به این ادرس.ضمنا درصورتی که ورژن لینوکس تغییر کنه بعضیا از پکیجا دانلود مجدد انجان میدن.اگه اپدیت هم بشن همینطور دانلود مجدد لازمه

mohammad.vampire
14-12-2014, 14:12
تواین نرم افزارunetbootinچندتا اوبونتووجودداشت نمیدونم بایدکدومشوانتخاب کنم میشه اموزش کارکردن باهاشوبزارین؟سیستم روچه جوری بافلش بوت کنم؟

Ali_RNT
14-12-2014, 15:36
نه از منوی بالای نرم افزار استفاده نکنید دانلود میکنه.شما اون پایین گزینه ی Disk image رو انتخاب کنید و فایل iso دانلود شده رو انتخاب کنید.بعد از تو لیست فلشتون رو انتخاب کنید.اینم عکس:

البته تو ویندوز اسم فلش رو مثل من نشون نمیده نگران نباشید.