PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با وای فای در ویندوز 64 بیتی

mohsen_gh1991
04-12-2014, 23:11
سلام دوستان
من روی لپتاپم ویندوز 64 بیتی سون داشتم و وایرلسش هم درست کار میکرد ولی یه بار که ویندوزشو عوض کردم و دوباره یه ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم حتی با اینکه درایور وایرلس رو نصب میکنم ولی مودم ها رو شناسایی نمیکنه. و مجبور شدم یه ویندوز 32 بیتی نصب کنم. میخواستم بدونم برای رفع این مشکل کسی راهکاری نداره؟
ممنون

ali2424
05-12-2014, 02:57
سلام دوستان
من روی لپتاپم ویندوز 64 بیتی سون داشتم و وایرلسش هم درست کار میکرد ولی یه بار که ویندوزشو عوض کردم و دوباره یه ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم حتی با اینکه درایور وایرلس رو نصب میکنم ولی مودم ها رو شناسایی نمیکنه. و مجبور شدم یه ویندوز 32 بیتی نصب کنم. میخواستم بدونم برای رفع این مشکل کسی راهکاری نداره؟
ممنون
درود
بهتر بود مدل لپتاب هم ذکر میکردید باید بررسی کنید که درایور وای فای کامل نصب میشود یانه همچنین پیشنهاد میشود با مراجعه به سایت سازنده بروزترین درایور رو دانلود کرده و نصب کنید اگر بازهم مودم در قسمت وای فای شناسایی نشد بهترهست که در تنظیمات مودم کانال مورد استفاده از روی حالت اتو خارج و به یک کانال خلوت مثل 3 تنظیم شود

mohsen_gh1991
05-12-2014, 14:02
لپتاپم ایسر v3 هست
البته یکی از درایورای وایرلس بعد از نصب بلو اسکرین میداد ولی تو نسخه 32 بیتی مشکلی نداشت
بازم یه درایور دانلود میکنم ببینم درست میشه یا نه
ممنون

mohsen_gh1991
05-12-2014, 20:14
مشکل من از خود درایور هست. از خود سایت ایسر دانلود کردم ولی بازم نصب نمیشه.
فقط با لن میتونم متصل بشم