مشاهده نسخه کامل
: Lenovo Y5070-c یا Msi Ge60 Apachi-d واسه گیم ؟؟؟
سلام دوستان همونجوری که توی موضوع هم نوشتم میخاستم بدونم کدوم یک برای گیمری مثل من مناسب تره ؟؟؟ و آیا مدل خوبی تا 4200 در حداکثر یک ماه دیگه هم وارد بازار میشه ؟؟؟ با تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amin_92998
04-12-2014, 22:35
من اپاچی دارم و راضی هستم . اون y50 رو هم دوستم داره . منتها نه با این رزولوشن . اون فول اچ دی رو داره . که تصویرش چنگی به دل نمیزنه .
این که 4k هست من نمی دونم چجوریه . یه تحقیق بکن قبلش که تو نرم افزارا چجوری میشه ؟ . چون مثلا تو همین فول اچ دی بعضی وقتا تو بعضی نرم افزار ایکنای داخل نرم افزار خیلی ریز میشن .که ادم مجبور ویندوز رو بذاره رو 125 درصد . تو 4k دیگه باید خیلی ریز بشه . مثلا دوستم که اپل رتینا داره . تو ویندوزش و برنامه رویتش . واقعا همه چی ریز شدن. البته گویا این اتفاق تو برخی نرم افزارا و فقط توی ویندوز میفته
y5070 بدلیل گرافیک قوی تر توصیه میشه...
اما msi هم چنان ضعیفتر نیست
asus g56 هم خوبه ولی گرافیکش ddr3 هست...ولی هدفون و موس مخصوص بازی روش هست . و مهم تر از همه نمایشگرش خیلی بهتر از بقیه هست
در اینده asus n551 وارد خواهد شد که خیلی مدل خفنی خواهد بود ...
حجت جان قیمت مدل Asus N551 چقدر قراره بشه ؟؟؟ کی وارد بازار میشه ؟؟؟
در ضمن مشخصاتش هم بگو ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا با n550 یکی هست ولی گرافیکش gtx 860 gddr5 هست
یعنی میشه گفت همون y5070 هست ولی با نمایشگر ips که خیلی بهتره..
زمان دقیق ورودش مشخص نیست ولی تاپایان سال مطمعنم وارد میشه
MOSTAFA_ABBASI
05-12-2014, 15:07
به نظرم صب کن asus n551jm بخر خیلی عالیه.
باتریش 6 سلولی شده - گرافیکش بهتر شده - سی پی یوش قوی تر و...
من اونو بهت پیشنهاد می کنم.
در ابتدای ورود هم حدود 4.35 و این حدودا قیمت خواهد داشت.
اینجوری که گفتید زیاد هم با y5070 تفاوتی نداره
مگه تجهیزات بازی روشه ؟؟؟
خیر ۵۵۱ مدل مالتی مدیا هست...
بنظر من y5070 ساده را بخرید و نمایشگر ان را با نوغ ips تعویض کنید
نقد لپتاب لنوو Lenovo y5070 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فروش Lenovo Y5070 با صفحه نمایش سفارشی IPS Full HD
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-10592405 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-10592405)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.