PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپتاپ قوی قابل حمل بدون محدودیت هزینه

armanmf
04-12-2014, 10:53
سلام من طراحی شهری میخونم با لپتاپم کار گرافیکی طراحی سه بعدی خیلی سنگین رندر گیری vray انیمیشن و کار فتوشاپی سنگین دارم محدودیتی از لحاض قیمت ندارم ولی سبک بودن و پرتابل بودن لپتاپ واقعا برام مهمه چون همیشه لپتاپم همراهمه شما چه لپتاپی پیشنهاد میدید؟
چند جا مشورت کردم asus N550jk و lenovo y50 بهم پیشنهاد شد این لپتاپا چطورن؟
مهمترین مشخصاتی که تو انتخاب لپتاپ بهشون توجه کنم چیا هستن ؟
تاثیر هارد ssd تو سرعت سیستم چقدره؟ میشه کنار هارد n550 یه ssd گزاششت؟
ممنون از راهنماییتون

HOJ-JAT
04-12-2014, 13:57
سلام asus n550 مدل خوبی هست تمام نیاز های شما رو برطرف میکنه ولی سنگین هست وزنش با شارز حدود ۳.۵ کیلو هست
اگه محدویدت بودجه نداری میتونی rezar balde rz09 را با قیمت ۸ میلون برداری..کانفیگش تقریبا برابر هست...
اپل mgxc2 با قیمت ۸ تومن و mgxg2 با قیمت 12 تومن هم مناسب هستند
هارد ssd بسیار خوب هست ..سرعت لود سیستم و برنامه ها بشدت بالا میاره...

armanmf
04-12-2014, 14:24
لپتاپای اپل خیلی از برنامه هایی که من لازم دارمو اجرا نمیکنن مثل gis اگه ادم ویندوز روش نصب کنه هم دیگه چی از اپل بودنش این رازر که معرفی کردید رم 8 داره میخوام رم 16 داشته باشه

Blue-Rose
04-12-2014, 15:06
اون Razer(ریزر) هستش و مدل bladeش یکم قدیمی شده، اگر محدودیت قیمت ندارین Razer New Blade بخرید(چون مدلی که میگن قدیمی شده)، که البته شک دارم تو ایران به راحتی پیدا بشه، مگر اینکه سفارش بدید بیارن.(قیمتشم حدودا باید بشه 10 تومن، بدون حساب هزینه حمل و نقل)
مشخصاتشم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

armanmf
06-02-2015, 10:03
ممنون از راهنماییاتون ریزر گیر نیاوردم به دردسر سفارش و اینا نمی ارزید آخر لنوو y 50 70 uhd خریدم یه کم سنگینه ولی ضخامتش خیلی خوبه و تا اینجا که به جز سه بعدی های خیلی سنگین جواب بیشتر کارامو داده