ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : (مشکل عجیب )ویندوز نه نصب میشود نه اجرا میود

banyed
03-12-2014, 23:12
درود
من پریروز در حین کار با لپ تاپم یه هو سیستم خاموش شد...بعد از اجرای دوباره تا صفحه صفحه wellcome میرفت ولی جلوتر خیر...
حالا مشکلاتم...
1.safe mode و کلیه حالتهای اجرا ویندوز کار نمیکند..یعنی لود میشوند ولی به فحه دکتاپ نمیرن
2.boot rullback نمیشود
3.خواستم ویندوز رو عوض کنم لود اول اجرا میشه ولی جلوتر نمیره
3.چراغ هارد روشنه پس هارد سالم باید باشه
4.از روی سی دی انتی ویروسم برنامه active boot disk suite که شبیه ساز بوت ویندوز هست رو اجرا کردم لود میشه ولی اجرا خیر
مشخصات سیستم:hp dv 6 ....cpu i7.....win 7 home perimium original...

لطفا راهنمایی کنید

yoseffaraji
04-12-2014, 00:54
ویندوز رو عوض کنید احتمالا خراب شده باشه.یه احتمال دیگه هم هست اینکه هاردتون بد سکتور داشته باشه.روشن بودن چراغ هارد دلیل بر سالم بودنش نیست.خرابی هارد انواع زیادی داره

Ali_RNT
04-12-2014, 08:51
به نظر میاد مشکل سخت افزاری باشه.ممکنه یه مشکلی باشه که باعث میشه ویندوز و دیسک های بوتیبل مبتنی بر اون بوت نشن.یه دیسک بوت لینوکسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو امتحان کننید و ببینید کار میکنه یا نه؟

mohammadi_4u
04-12-2014, 09:11
دوستان این مورد رو بزودی در انواع تاپیک خواهید دید مورد. خیلی حاد تر از این حرفاست. از دیروز چهار لبتاب با همین مشکل اوردن که اول بوت شده بعد سیف مود میرفته بعد لوگو تنها میامده بعد کلا خاموش شده مثل موزاییک بیجون شده! خودم به این سادگیا این مورد رو باور نمیکنم اما همه یه علایم دارن که پیشرونده هست عین موجود زنده! لبتابای مراجعه کننده دو ایسوز .یه اچ پی. اولی فرستازگدم گارانتی گفتن برد. دومی گفتن برد و سومی رو شهر دیگه فرستادم ببینم چه جوابی خواهند داد. شما نیز یک درصد به این مشکل شک کنید.بدرود

banyed
04-12-2014, 14:29
به نظر میاد مشکل سخت افزاری باشه.ممکنه یه مشکلی باشه که باعث میشه ویندوز و دیسک های بوتیبل مبتنی بر اون بوت نشن.یه دیسک بوت لینوکسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو امتحان کننید و ببینید کار میکنه یا نه؟

دوست عزیز این برنامه برای سیستم عامل لینوکس مگه نیست؟

banyed
04-12-2014, 14:36
یادم رفت بگم که سیستم خطای bcd. Eror میده تا اونجا که میدونم این مشکل مال بوت هستش که با ریپیر کردن ویندوز حل میشه اما مشکل اینجاست که setupویندوز فایلهاشو لود میکنه اما بعد از لود روی صفحهwellcom گیر میکنه و صفحه سیاه میشه اما نشانه گر موس هست و کار هم میکنه یعنی موس رو میتونم تکون بدم ولی اتفاقی نمیفته...

Ali_RNT
04-12-2014, 17:11
دوست عزیز این برنامه برای سیستم عامل لینوکس مگه نیست؟

نخیر این یه دیسک بوته و میتونید روی سی دی رایتش کنید توی سایت اشتباهی نوشته نرم افزار.با توضیحاتی که توی پست آخر گذاشتید مطمئنا سخت افزاری نیست.در موردش تحقیق میکنم اگه به نتیجه ای رسیدم میگم...

Ali_RNT
05-12-2014, 17:34
موقتا یه سی دی وین ایکس پی جور کنید و ببینید نصب و اجرا میشه یا نه.نتیجه ی لینوکس رو هم بگید لطفا...