ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تست محیط بیرونی با Unity 4.3

anti-military
03-12-2014, 05:42
سلام. این تست یه محیط بیرونی هست که با Unity 4.3 زدم
فعلا هدف فقط تست نورپردازی و متریال دهی یه محیط بیرونی و بارونیه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یه دمو هم هست از همین صحنه گرفتم اگه تونستم با اینترنت موبایلی ایرانسل آپلودش کنم فردا میزارم.
ویرایش: آپ شد ... حتما اینم ببینید جزئیات بهتری نشون میده تا عکس

ehsan_wwe
03-12-2014, 13:50
خیلی خیلی خوب شده فقط حس گنگ داره
یه همچین افکتی نباید زیاد ثابت باشه چون حس بدی به پلیر میده به نظرم

anti-military
03-12-2014, 14:07
درسته. مانیتور من الان یه تلوزیون 32 اینچ HD هست با رزولیشن 780 1366 و رنگ بندیش هم با مانیتور های دیگه تاحدی فرق میکنه
باید رو مانیتورهای کوچیک تر تست کنم ببینم چجوریه

این ویدیو جزئیات بهتری نشون میده اینو حتما ببینید

aliscan
03-12-2014, 22:48
ــــــلام

خیلی کارت خوشکل شده مصطفی جان
باران از پکیج آماده استفاده کردی یا خودت ساختی؟!

محیط هم جای کار داره،در کل خوبه:n39:

Reza Azimy_RW
05-12-2014, 01:16
عالیه داداش
فقط رنگا خیلی یه نواختن
به مرور زمان خسته کننده میشه

Hotsun
07-12-2014, 13:43
همزمان که داشتم ویدئوی تو رو میدیدم تریلر 15 دقیقه ای Uncharted 4 هم دانلود شد :n02:
میدونم الان میخوای فحشم بدی ولی میخوام واقع بینانه به قضیه نگاه کنم.
انصافاً خیلی خوب کار کردی, من خوشم اومد, اگه قرار بود توی بازی اصلی یه همچین محیطی داشته باشی جزئیات باید خیلی بیشتر باشه ولی به عنوان تست خیلی خوب بود.
چند سالی بود رنگ بندی ها و اتمسفرهای این چنینی خیلی مد شده بود ولی الان داره قضیه برمیگرده دوباره و اکثر بازی های جدید رو ببینی این شکلی اغراق نمیکنن , به نظر من اگر میخوای به روز باشی یه مقدار اغراق رو کم کن و برو به سمت اینکه بدون Post Process کارای خوبی در بیاری, کار که خوب شد اونوقت با یه Post Process ملایم هم میشه قشنگیش رو چند برابر کرد.

در ضمن فکر نمیکنم توی این نور کم آسفالت بتونه اینقدر رفلکت داشته باشه, کمتر بشه فکر میکنم طبیعی ترش کنه.
قطرات بارون هم اینجوری سفید نکن(خود من یه بار اینجوری در آوردم به هر کی نشون دادم بدش اومد), شفاف تر بشه بهتره, یه نگاهی به بازی های Wolfenstein , Battlefield 4 و Batman Arkham Knight بنداز , الگوهای واقعاً عالی هستن توی بارون.

anti-military
07-12-2014, 22:15
سلام دستان - ش منده صفحه کلیدم خ ابه نمیتنم تایپ کنم بعدا میام جاب میدم :n27:

anti-military
08-12-2014, 22:02
این بلور و گنگ بودن صحنه فقط تو بعضی حرکت های سریع دوربین و در حال حرکت پیش میاد چون Amplify_Motion روش نصبه و مقدارش هم زیاده
امروز همین صحنه رو یه مانیتور کوچیک تر تست کردم یه سری ناهنجاری هایی داشت که رو تلوزیون 32 به چشم نمی اومد زیاد. کلا تنظیم گاما و رنگ ها رو نمایشگرهای مختلف باید تست بشه

کارو به زودی میبرم رو Unity 5 با قابلیت هایی که داره دستت رو کاملا باز میزاره و خیلی از محدودیت ها از بین میره - تو نسخه 4 گرافیک رو فقط با Post Process میشد طبیعی کرد اما حالا
دستت بازه

aliscan
سلام پکیچ بارون رو یادمه از یکی تو یاهو گرفتم که یه سری مشکلاتی داره نمیخوام ازش استفاه کنم بعدا
خودم باید روش کار کنم

Reza Azimy_RW
سلام ممنون. درسته باید روش کار کنم

Hotsun
خوشم میاد درک درستی از محیط یه بازی داری . دقیقا همچین تصمیمی رو تو Unity5 دارم . البته اینم بگم تو 99 درصد بازی ها با اینکه گرافیک های خیلی خوبی دارن اما محیط های بیرونی
و فضاهای باز و ساختمون ها غیرطبیعی و خام به نظر میرسه

anti-military
10-12-2014, 01:17
HD on Vimeo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Reza Azimy_RW
10-12-2014, 01:58
کارو به زودی میبرم رو Unity 5 با قابلیت هایی که داره دستت رو کاملا باز میزاره و خیلی از محدودیت ها از بین میره - تو نسخه 4 گرافیک رو فقط با Post Process میشد طبیعی کرد اما حالا
دستت بازه

درسته ولی کلا با همینم میشه چیزای خفنی زد خصووصا تو پی سی که محدودیت نداری
ولی یه گرافیک قشنگ فقط افکت و .. نیست , طراحی , تکسچرینگ , جزئیات , نورپردازی , روانشناسی رنگها و ... خیلی چیزا باید در نظر گرفته شه
اتمسفری که میخوای ایجاد کنی نسبت به سبک بازی اول تو ذهنت شبیه سازی کن بعد برو سمتش خیلی بهتر میتونی درش بیاری
کلا یه سری نکته گفتم وگرنه همین کارت هم خیلی عالیه

parvizamd
25-12-2014, 18:57
من خیلی خوشم اومد حرف نداشت فقط آسفالت خیلی شفافه ولی حال و هوای یک باران غم انگیز داره.

Hotsun
26-12-2014, 14:26
چند وقت پیش یه بارون زد به یادت بودم سریع از زمین عکس گرفتم که رفلکت اجسام رو توش ببینی, مثلاً جدول و چرخ ماشینه رو ببین چه جالب رفلکت شدن :n06:

به چیزایی هم که رفلکت نشدن دقت کن.

فقط کیفیت عکس رو آوردم پایین کسی به مشکل نخوره :n02:

Prince_ of _Persia
13-02-2015, 23:46
سلام مصطفی جان . خوبی عزیز؟ هنوز بی خیال بازیسازی نشدی با اینهمه مشکلات ؟ یادش بخیر چقدر گذشته از اون موقع ها . فکر کردم دیگه الان برج سازی شدی برای خودت.
کار خیلی خفن شده من خیلی خوشم اومد فقط رفلکت زمین زیاد شده که اونم من تو چند تا بازی ها دیدم همچین اغراقی داشتن و حتی مواردی بیشتر از این هم بوده .
خیلی خوب شده ایول

Hotsun
14-02-2015, 02:43
فقط رفلکت زمین زیاد شده که اونم من تو چند تا بازی ها دیدم همچین اغراقی داشتن و حتی مواردی بیشتر از این هم بوده .

چند تا رو ولش کن جدید ترین بازی هایی که تکنولوژی زیادی توشون استفاده شده مثل Metal Gear Ground Zeroes و Evil Within دقیقاً در حد این عکس واقعیه که من گذاشتم رفلکت دارن :n06:

Prince_ of _Persia
14-02-2015, 13:08
موافقم . بچه های ما آخه سخت گیر ترند :n02:

anti-military
16-02-2015, 01:58
ببین کی اینجاست
خوبی؟
مهدیار جان منکه شرح حالم رو ماه به ماه اینجا گزارش میکنم :n02: بعد از چندسال تنها کار کردن تو شهرستان خسته شدم 2 سال پیش برگشتم تهران و
و تصمیم گرفتم برگردم رو بازی سازی ولی هرکاری کردم که قانون رو دور بزنم و ثبت شرکت کنم نشد به خاطر سرباز فراری بودن. از یه طرف هم کارت بازرگانی میخواستم
که نمیشد. بعدش بچه ها میدونن سر پیری رفتم سربازی :n02: چندماه پیش هم سربازیم تموم شد الان دنبال کارت بازرگانیم و بعدش ثبت شرکت واسه بازی سازی انشاالله اگه
همینجوری پیش بره تو 80 سالگی شرکت رو خواهیم دید :n05:

Prince_ of _Persia
16-02-2015, 18:56
قربونت عزیز تو خوبی ؟ دلم برات تنگ شده بود حسابی.
ماشالا به انگیزه تو . هفت خوان رستم شد که . آقا زودتر شرکت و ثبت کن.
اما یه پیشنهاد هم از طرف من داشته باش به عنوان اولین پروژه و یه جور تست که پولت از بین نره یه بازی اندرویدی کوچیک با یه تیم 2-3 نفره جمع کن . نیاز به شرکت ثبت شده هم واسش نداری . بده تو کافه بازار ببین چطور پیش میره بعد اگه خوب در اومده بود واسه گوگل پلی هم منتشر کن . بعد برو سراغ پروژه بزرگ تر