ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فروش نرم افزار تبدیل pdf به word فارسی

bootshow
02-12-2014, 23:51
فروش نرم افزار برای تبدیل pdf های فارسی به word (پسوند doc) به قیمت ده هزار توامن.این نرم افزار کاملا بصورت ابتکاری نوشته شده و کاملا با نمونه های خارجی و دیگر نرم افزارها فرق دارد.
قیمت پایین فقط برای اینه که تمام کاربران و دانشجویان بتونن این نرم افزار بخرن.
این برنامه تمام pdf های فارسی موجود در اینترنت را میتواند به word تبدیل کنه.البته اگر اندازه هر صفحه pdf برابر یک صفحه A4 باشد نتیجه خیلی شبیه به فایل اصلی میشود.(جتما نمونه تبدیلها را مشاهده کنید)
قابلیتهای اصلی برنامه:
تبدیل pdf به word (پسوند doc).
تبدیل pdf به html
تبدیل pdf به epub
جستجوی متن فارسی در pdf
هایلایت متن و کپی
الگوریتم بسیار پیشرفته برای راست به چپ فارسی
تشخیص نام فونت استفاده شده
پشتیبانی از فونتهای ایران سیستم،مریم،نویسه، پرنیان، پروین 98 تا 2013،فونتهای یونیکد و غیر یونیکد ویندوز
افزودن قابلیت ایندکس شدن pdf فارسی توسط گوگل

نمونه عکسی از برنامه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمونه تبدیلهای این برنامه برای دانلود گزاشتم
1stmarketinghelp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload=2:1stmarketinghelp)
ajax ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload=3:ajax)
amozesh-cod-javascript ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload=4:amozesh-cod-javascript)
hoosh-masnoii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload=5:hoosh-masnoii)
tajhizate-shabake ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload=6:tajhizate-shabake)
talagh-osro-haraj ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload=7:talagh-osro-haraj)
معرفی و راهنما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =8:%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7)
خرید از طریق دانلود نرم افزار و ارسال پستی انجام میشود.
دانلود نرم افزار نسخه کم حجم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوالات خود را در همین تاپیک یا پشتیبانی سایت میتوانید ارسال کنید
اطلاعات بیشتر و خرید از طریق سایت زیر انجام میشود.

Reza31001
06-12-2014, 20:48
برای زبان انگلیسی هم کاربرد داره؟
در مورد فایل های حجیم (مثلا 1000 صفحه) به مشکل نمیخوره؟

اگه اوکی باشه من حتما خریداری میکنم و البته افرادی رو هم میشناسم که طالب همچین نرم افزاری باشن

اگه ممکنه این دو نمونه رو برای من تبدیل کنید
مخصوصا بخش تبدیل به epub برای من بسیار مهمه (هر دو تا رو هم به word و هم به epub تبدیل کنید)

62395
62396

bootshow
07-12-2014, 15:37
با 1000 صفحه مشکلی نداره.
برای pdf های انگلیسی مثل بقیه برنامه های خارجی هست.
بیشتر روی pdf های فارسی کار کردم تا بشه با حداقل تغییرات، فرمت ورد خیلی خوبی بده.
همچنین برای pdf هایی که متن فارسی استخراجی اونها بصورت چینی نوشته میشه یا اصلا قابل فهم نیست ، کار کردم.
4 صفحه آخر pdf عکس بود،چون حجمش زیاد میشد فقط 4 صفحه اول گزاشتم.

Reza31001
07-12-2014, 17:41
بله اون صفحات رو هم عمدا گذاشتم که ببینم عکسها رو در خروجی میاره یا نه
البته بحث epub برای من مهمه ولی حتی اگه همون pdf به word رو به خوبی انجام بده بازم ارزش داره

bootshow
07-12-2014, 18:12
آره اون عکسها رو هم میاره.مثل آرم قرمز رنگ شرکت مهندسی پتروپالامحور

Reza31001
07-12-2014, 18:15
دوست عزیز من نرم افزار رو خریداری کردم
کد فعال سازی و کد خرید هم پیامک شد
ولی وقتی در برنامه وارد میکنم و روی گزینه رجیستر کلیک میکنم صفحه نرم افزار بسته میشه و اتفاق خاصی نمیفته
مجددا هم که نرم افزار رو باز میکنم همون صفحه رجیستر میاد

bootshow
07-12-2014, 18:44
مشکلت در پیام خصوصی دنبال کن

Reza31001
07-12-2014, 20:18
با راهنمایی های استارتر تاپیک مشکل تقریبا رفع شده

نرم افزار بسیار مناسبی برای تیدیل pdf به word هست
چون همون طور که میدونید مشابه های موجود در اینترنت هنگام استفاده در فایل های فارسی مشکلات زیادی دارند و اغلب فایلِ word درست درمونی نمیدن ولی این نرم افزار به نظر نرم افزار مناسبی هست