ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشغال اتوماتیک فضای زیاد در درایو C !!

a.g g.a
02-12-2014, 19:54
سلام دوستان

من ویندوز 8.1 دارم روی کامپیوترم درایو Cـم همش الکی پر میشه ! تا امروز آپدیت خودکارش فعال بود که امروز دیدم سریع غیر فعالش کردم :n24:

مثلا یه 7 گیگ روی درایو C خالی میکنم بعد که سیستم و ریست میکنم فقط 300 مگابایت خالی توش میمونه (به محض ریست شدن) همین الآن دوباره 4 گیگ فضا آزاد کردم یک بار که ریست کردم کامپیوتر رو الآن Free Space رو 320 مگابایت نشون میده :n04:

تا قبل از این که آپدیتشو غیر فعال کنم آغا گیگ گیگ برا خودش آپدیت دانلود و نصب می کرد !!!!:n34:

برای این که چند دفعه همین طور کل پارتیشن پر شده(!Free Space=0!) زده چند تا از نرم افزارهایی که روی درایو C نصب داشتم خراب کرده :n13:

الآن هیچ نرم افزاری چیزی من روی درایو C نصب ندارم(همشو اتقال دادم درایوای دیگه)و هر چی دانلود کرده بودم هم بردم توی درایوای دیگه(چندین گیگ) ولی از کل 50 گیگ پارتیشن C فقط 318 مگابایت خالی هست !

همین چند لحظه پیش از طریق Disc Clean up زدم همه Windows Update ها رو دیلیت کردم و با نرم افزارای Disc Cleaner هم درایو C رو اسکن و جانک فایلا رو حذف کردم ولی باز همینه که هست !

مشکل از کجاست ؟ چه طور میشه درستش کرد ؟ ؟ ... ؟ ....؟

؟

؟ ..؟ .. . ؟ ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید :n16:

radarz
02-12-2014, 20:00
چیکارش کردی ی .قت از فشرده سازی درایو استفاده نکردی ؟؟؟ بهتر با ی برنامه اسکن هارد دیسک ، هاردتو دفراگ کنی ...

a.g g.a
02-12-2014, 20:02
ی .قت از فشرده سازی درایو استفاده نکردی ؟؟؟

نه ، کلا ویندوز 8 اوضاعش خرابه ! من همش باهاش یه مشکلی پیدا می کنم !

vissoto
02-12-2014, 20:09
سلام

احتمالا سیستم ویروسی است .
در run (کلید ویندوز + R ) بنویسید %temp% این پوشه را خالی کنید .(خود پوشه را پاک نکنید و اگر فایلی پاک نشد ؛ اصرار نکنید ؛ چک کنید ببینید بعد از ریست دوباره این پوشه پر میشه ؟
درايوي كه ويندوز روش نصبه مدام پيام كمبود فضا ميده! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

smohs
02-12-2014, 20:20
سلام
یه راه دستی:
فولدرای توی درایو c رو یکی یکی یا دسته دسته حجمشونو ببین و به این روش کم کم برو جلو ببین کدوم فولدر یا فایل عامل اصلی اشغال فضای درایوته (البته قبلش فایلای hidden و system رو آشکار کن)
ولی با توجه به این که می گید بعد از ریست دوباره به حال قبلش برمیگرده یه کم کار مشکل میشه
ببینم شما نرم افزاری برای فریز سیستم احیاناً نصب نکردید؟

a.g g.a
03-12-2014, 08:40
ممنون از جواب هاتون :11:

این پر شدن ناگهانی درایو C همیشه اتفاق نمی افته ! بعضی وقتا اتفاق می افته(البته به صورت ناگهانی و لحظه ای بلافاصله بعد از یه بار روشن و خاموش کردن)

مثلا همین دیشب دوباره با یکی از نرم افزارهای Disc Cleaner با تغییر چند تا تیک تونستم 1 گیگ خالی کنم که تا امروز دوباره پر نشده !

کلا تکلیفش با خودش مشخص نیست :n15:

pooya777
03-12-2014, 09:37
اینکه میگی همیشه اتفاق نمیفته.شما رمت کم نیست؟ شاید رمت کمه برنامه سنگین یا گیم باز میکنی پیج فایل حجمش میزنه بالا.یا اگه موقع استارته این مشکل با زدن msconfig توی ران ببین چه برنامه های اتواستارت هستند میتونی تیک برنامه های غیرضروری رو برداری

a.g g.a
03-12-2014, 10:13
اینکه میگی همیشه اتفاق نمیفته.شما رمت کم نیست؟ شاید رمت کمه برنامه سنگین یا گیم باز میکنی پیج فایل حجمش میزنه بالا.یا اگه موقع استارته این مشکل با زدن msconfig توی ران ببین چه برنامه های اتواستارت هستند میتونی تیک برنامه های غیرضروری رو برداری
نه رمم 8 هست،کلا زیاد مشکل ضعف سخت افزاری نداره سیستمم