مشاهده نسخه کامل
: قتل معلم و سکوت رسانه ملی
N I G H T P E A C E
01-12-2014, 19:23
همونطور که میدونید اخیرا دانش آموزی در بروجرد با چاقو به معلم فیزیکش حمله میکنه و معلم کمی بعد در اثر این حمله می میره. اما مثل همیشه تلویزیون و اخبار رسمی کوچکترین اشاره به این مطلب نمیکنن (تا جایی که اطلاع دارم) و دوباره سایت ها و رسانه های خارجی هستن که مردم رو در جریان این حادثه قرار میدن. حالا بنظرتون:
1. چرا و به چه دلیل تلویزیون ما چنین رویکردی داره؟
2. آیا این رویکرد قابل دفاع هست یا خیر؟ چرا؟
mohsen_gh1991
01-12-2014, 19:31
شما مطمئنی همچین اتفاقی افتاده؟ منبع خبری غیر از اخبار خارجی دارین؟
javad2015
01-12-2014, 19:48
سایت yjc که گفته...
بالاخره همه چیز رو نمیشه گفت.ارامش میریزه هم
دو لینک خبری زیر رو مطالعه کنین . با جستجوی ساده در گوگل هم میتونین به سایت های متعدد پوشش دهنده این خبر دسترسی داشته باشین .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت yjc که گفته...
اگر این جنایت در آمریکا رخ داده بود الان رسانه ملی پر شده بود از این خبر و این که در آمریکا ناامنی وجود داره و مردم اون منطقه مشکلات عصبی و ناراحتی روانی دارن و همیشه کشت و کشتار برقرارـه !
من نمیدونم چجور موجوداتی در نسل جدید داره تربیت میشه :n38:
یعنی یک معلم مگه چیکار میتونسته در حق یک دانش اموز انجام بده که لایق مرگ باشه:n35:
نمیگن تا بگن که همه چیز آرومه و فقط امریکا هست که دانش آموزها حمله میکنن به هم مدرسه ای ها و معلم هاشون:n31:
Demon King
01-12-2014, 20:09
سایت yjc که گفته...
آرامش به هم میریزه! کدوم آرامش منظورتونه؟
دقیقا یعنی چی آرامش به هم میریزه؟!
با این اوصاف اگه روزی یه گروه تروریستی هم به کشور حمله کنند نباید اطلاع رسانی کرد چون آرامش به هم میریزه.
+
من فکر میکنم صدا و سیمای ایران همیشه این قصد رو داشته که ایران رو بهشت و بقیه نقاط دنیا رو جهنم بنامه.
sinaking123456
01-12-2014, 21:10
داداش چند وقت پیش 20:30 یه اشاره چن ثانیه ای کردو رد شد
گفتن نگو نگفتن ولی نمیگفتن بهتر از اون چند ثانیه بود
metalhead_forever
01-12-2014, 21:39
بالاخره در ایران عده ای که شاید کم هم نباشند هستن که اخبار رو فقط از همین طریق یعنی رسانه ملی دریافت میکنن و چه بسا از این واقعه خبری ندارن... بدون شک افرادی که با فضای مجازی در ارتباط هستن اصلا نیازی به رسانه ملی برای اخبار ندارن ولی کماکان برای عده ای این رسانه مرجع اصلی اخبار هست... و این که شاید فکر میکنن اینجوری کمتر دنیا خبردار میشه... به خصوص وقتی همین مسائل مربوط به ناامنی امریکا رو میبینیم از شبکه های خبری خود امریکا برمیدارن پخش میکنن.
در مورد قابل دفاع بودن بستگی به دید افراد داره... این درست که اگه این اخبار منتشر بشه خیلی از ما ممکنه تفکر و نصویری که از امنیت تو ذهنمون داریم کاملا" تغییر کنه و این به ضرر بعضی ها باشه که دوست دارن مردم تصور خوب از کشوری که به بار آوردن داشته باشن و کوچکترین چیزی که این تصویر فرضا" ایده آل رو خراب میکنه به شدت سانسور میکنن.
امـــــا این کار مهم ترین دستاوردش بی اعتماد شدن نسبت به رسانه ملی هست... عده دیگری هم میگن که بهونه دست دشمن میدیم و از این حرفا... پس در این حالت امریکا و کشور هایی که این موارد رو اعلام میکنن انقدر بهونه دست دشمنانشون دادن که برای سقوطشون کفایت میکنه... در نهایت من هم نظر Demon King رو در این زمینه تایید میکنم
این رویکرد قابل دفاع نیست و مثل همون مسئله صفحه حوادث روزنامه شده که میگفتن باعث نا آرامی میشه یا روش های خلاف رو آموزش میده اما در نهایت به این نتیجه رسیدن ضرورت آگاهی بخشی بیشتر و مهم تر از موارد مذکور هست... ضمنا" رسانه ها بهتره علاوه بر اطلاع رسانی اینگونه حوادث به تحلیل و بررسی علل این حوادث و راهکار های پیشگیری از حوادث مشابه بپردازه نه این که.......
من هم این خبر رو خوندم و بسیار ناراحت شدم و همچنین متعجّب. اینکه یه دانش آموز بیاد و به معلّمش چاقو بزنه...
این رو هم قبول دارم اگه این اتّفاق تو آمریکا یا کشورهای مهمّ جهان میافتاد، تلویزیون تو بوق و کرنا میکرد.
امّا اصلاً موافق نیستم تلویزیون اینجور اخبار رو بیاد نشون بده. وضع تلویزیون همینجوریش هم افسرده کننده هست. اخبار جنگ، کشتار، اختلاس، درگیری، اسیدپاشی، تخلّف، گرانفروشی، دزدی و... اینقدر این چیزا تو تلویزیون پخش میشه که اگه یه آدم سالم پای تلویزیون بشینه به احتمال زیاد افسردگی میگیره. [یه نمونهاش اخبار ساعت 20 شبکهی خبر؛ که فقط اخبار منفی نشون میده... فکر میکنم بیشتر به خاطر جلب رضایت بیننده هست.] [یه نمونهی دیگهاش برنامهی شوک شبکهی 3]
من اصلاً دوست ندارم اینجور اخبار تو تلویزیون باشه هرچند واقعیت هم داشته باشه. من به خاطر پیگیری اینجور اخبار و اتّفاقات تو اینترنت، یه مدّت حالم اصلاً خوب نبود... هیچ کار مفیدی نمیتونستم انجام بدم.
اینجور اخبار فضای جامعه رو بیاعتمادی میکنه... اصلاً خوب نیست. :42:
قبلنا تلویزیون هر شب برنامهی طنز نشون میداد... امّا الآن چی... :n27:
pooya777
02-12-2014, 00:44
شما مطمئنی همچین اتفاقی افتاده؟ منبع خبری غیر از اخبار خارجی دارین؟آقا شما که مثلا کاربر اینترنتی دیگه چرا.اینهمه سایت خبری مثل فرارو عصر ایران تابناک و غیره در چارچوب قوانین همین خراب شدس:n01: اخبار خارجی هم که از خودشون خبر در نمیارن که.اسم اون رسانه هم متاسفانه میلی هستش تعجب کردم از تیتر رسانه ملی:n02:
pooya777
02-12-2014, 00:48
ربطی به آرامش نداره دوست عزیز.اگر قرار بود یه سروصدایی بشه اینقدر مشکلات هست مثل همین گرونی های اخیر و اسیدپاشی ها و... هدف دوستان رسانه میلی فقط گل و بلبل نشون دادن مملکت که دارن ادارش میکنن.اگه تو آمریکا این خبر بود همه بخشای خبری با آب و تاب میگفتن:n01:
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-12-2014, 10:17
سلام
شاید قرصی چیزی خورده بوده و حالت طبیعی نداشته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.