ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال خريد ايركولر 4790k و خريد كيس

3hat
01-12-2014, 06:34
سلام

براي مين گيگا ga-h97-d3h و cpu 4790k كولر پردازنده چي خوبه بخرم؟ اوركلاك نميكنم يعني نميتونم اوركلاك كنم چون مادربرد اجازه نميده. پس فقط يه كولر پردازنده خوش قيمت معرفي كنيد كه بتونه دماي 4790k رو موقع رندرگيري و كار با نرم افزارهاي سنگين و فول لود دماي تمام هسته هاي cpu رو زير 65 درجه نگه داره.

خلاصه بگم كمترين قيمتي كه در فول لود سنگين بدون اوركلاك دما رو زير 65 نگه داره و تا جايي كه ميشه سبك باشه چه كولري بخرم

و سوال ديگه: كيس اورامان گرين تحمل وزن كولر پردازنده ترمال رايت ماكو رو داره؟ اصلا خريدش توجيه داره ؟ اگه ورق زير مادربرد نازك باشه در اثر فشار وزن كولر cpu سيني مادربرد خميدگي پيدا نميكنه كه باعث شكستن مادربرد بشه؟

با تشكر

afshin b
01-12-2014, 08:57
بنظر من این کولر بهترین انتخاب با قیمت مناسب هست
Thermal Right Macho HR-02
حدود ۱۴۰ تومنه. اگر بیشتر میتونید هزینه کنین سری Black ‌اش رو تهیه کنین که حدود ۲۵۰ تومنه.
درباره کیس هم بنظر من اگر بودجه اش رو دارید x4 گرین بگیرین اگر نه x1
برای جا شدن کولر درون کیس خودتون یه چک بکنین حتما

mmf66
01-12-2014, 09:39
اگه اور نمیکنید و خرج اضافه هم نمیخواین انجام بدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 85 تومان یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت حدود 125 تومان ولی چون شما اور نمیکنید همون اولی هم کار رو راه میاندازه

در مورد کیس هم اصلا به اورامان فکر نکن من برای سیستمهای پنتیوم هم حداقل یه x1 میگیرم چی برسه به سیستم شما که همونجور که دوستمون گفتن مورد نیازش گرین x4 هست ولی اگه نمیخوای هزینه کنی باید یه x1 بگیری حدود 145 که اگه 3 تا فن بهش اضافه کنی میشه 180 هزار تومان

3hat
01-12-2014, 17:39
اگه اور نمیکنید و خرج اضافه هم نمیخواین انجام بدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 85 تومان یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت حدود 125 تومان ولی چون شما اور نمیکنید همون اولی هم کار رو راه میاندازه

در مورد کیس هم اصلا به اورامان فکر نکن من برای سیستمهای پنتیوم هم حداقل یه x1 میگیرم چی برسه به سیستم شما که همونجور که دوستمون گفتن مورد نیازش گرین x4 هست ولی اگه نمیخوای هزینه کنی باید یه x1 بگیری حدود 145 که اگه 3 تا فن بهش اضافه کنی میشه 180 هزار تومان

ممنون. كيس مگنوم 2 بهتره يا كيس x1 ؟
كيس x1 اگه بخرم حتما بايد فن اضافه هم بخرم؟
كيس مگنوم 2 داخلش اين كولرهاي cpu جا ميشه يا نه؟
براي مادربرد ga-h97-d3h حداكثر كولر پردازنده چه وزني ميتونه داشته باشه كه نشكنه يا ترك و خم شدگي روي مادربرد ايجاد نشه؟
خودم نظرم روي ترمال رايت ماكو هست فقط ميترسم بعد از چند ماه در اثر وزن زياد كولر مادربرد آسيب ببينه.

يه مدل خمير سيليكون هست كه روي cpu زده شه ممكنه سطح فلزي ihs پردازنده خوردگي پدا كنه اسمش چيه؟

با تشكر از دوستاني كه راهنمايي كردند

afshin b
01-12-2014, 17:47
دوست عزیز اگه کیس خوب بگیرین که x1 به بالا همه خوبن، و مادربرد تمام پیچ هاش درست نصب بشن هیچ مشکلی پیش نمیاد. اگر هم خیلی نگران این قضیه هستید باید کولر مایع بگیرین.
اون خمیر هم liquid ultra هست و بدرد کار شما نمیخوره، اون رو زیر IHS میزنن. شما یه خمیر سیلیکون معمولی ولی خوب بگیرین.

3hat
01-12-2014, 18:05
راستي ميشه با اين مادربرد و cpu اوركلاك هم كرد؟ ga-h97-d3h و cpu 4790k
ظاهر كيس مگنوم بنظر من از x1 بهتره و فكر كنم تعداد هارد بيشتري داخلش نصب ميشه ولي اگه x1 بهتره كه همون x1 رو ميگيرم فقط علت برتريشم اگه ميشه بگين
مرسي

mmf66
01-12-2014, 22:12
ممنون. كيس مگنوم 2 بهتره يا كيس x1 ؟
كيس x1 اگه بخرم حتما بايد فن اضافه هم بخرم؟
كيس مگنوم 2 داخلش اين كولرهاي cpu جا ميشه يا نه؟
براي مادربرد ga-h97-d3h حداكثر كولر پردازنده چه وزني ميتونه داشته باشه كه نشكنه يا ترك و خم شدگي روي مادربرد ايجاد نشه؟
خودم نظرم روي ترمال رايت ماكو هست فقط ميترسم بعد از چند ماه در اثر وزن زياد كولر مادربرد آسيب ببينه.

يه مدل خمير سيليكون هست كه روي cpu زده شه ممكنه سطح فلزي ihs پردازنده خوردگي پدا كنه اسمش چيه؟

با تشكر از دوستاني كه راهنمايي كردند

x1 بهتره
بله اگه x1 بخرین حتما باید فن اضافه کنید اصلا اگه کیس فن نداشته باشه پس چجوری تهیه انجام بشه شما میخواین کولر بزارید باید تهویه کیس رو هم درست کنید حداقل دو تا فن گرین 10 تومانی میتونید اضافه کنید با یکی خودش میشه 3 تا
اون کولرهایی که گفتم جا میشه
از لحاظ وزن هم درست بسته شه مشکلی نداره
خمیر سیلکون لازم نیست تهیه کنید هر کولری بگیرد داخل جعبه خمیر خودش داره

mmf66
01-12-2014, 22:22
راستي ميشه با اين مادربرد و cpu اوركلاك هم كرد؟ ga-h97-d3h و cpu 4790k
ظاهر كيس مگنوم بنظر من از x1 بهتره و فكر كنم تعداد هارد بيشتري داخلش نصب ميشه ولي اگه x1 بهتره كه همون x1 رو ميگيرم فقط علت برتريشم اگه ميشه بگين
مرسي

خیر با h97 نمیشه با z97 میشه
x1 بهتره قشنگ تر هم هست ولی یک درایو نوری بیشتر ساپورت نمیکنه هارد هم 3 تا جا میشه در کل x1 بهتره
دلیل برتریش هم
زیبایی
داشتن طلق شفاف روی پنل کناری
داشتن usb3
پشتیبانی از کارت گرافیک های بلند
بدنه قویتر نسبت به مگنوم 2
بدنه تمام رنگ شده مشکی بر خلاف مگنوم 2
دارای فیلتر مگنت ضد خاک برای ورودی پاور برخلاف مگنوم 2
داشتن ورودی کف کیس کنار پاور با قابلیت نصب فن که میتونه گرافیک رو چند درجه خنک تر کنه

البته در آخر بگم پیشنهاد من به شما x4 هست ولی اگه براتون مقدور نیست خود دانید

3hat
02-12-2014, 03:31
خیر با h97 نمیشه با z97 میشه x1 بهتره قشنگ تر هم هست ولی یک درایو نوری بیشتر ساپورت نمیکنه هارد هم 3 تا جا میشه در کل x1 بهتره دلیل برتریش هم زیبایی داشتن طلق شفاف روی پنل کناری داشتن usb3 پشتیبانی از کارت گرافیک های بلند بدنه قویتر نسبت به مگنوم 2 بدنه تمام رنگ شده مشکی بر خلاف مگنوم 2 دارای فیلتر مگنت ضد خاک برای ورودی پاور برخلاف مگنوم 2 داشتن ورودی کف کیس کنار پاور با قابلیت نصب فن که میتونه گرافیک رو چند درجه خنک تر کنه البته در آخر بگم پیشنهاد من به شما x4 هست ولی اگه براتون مقدور نیست خود دانید مرسي دمت گرم توضيح خيلي كاملي بود.

sfmking
02-12-2014, 08:43
ممنون از راهنمایی های خوبتون :n16: