ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد پارتیشن بندی SSD

remix.hotel
30-11-2014, 21:17
اساتید سلام

میخاستم هارد ssdلبتاپمو بکنم دوتا پارتیشن اخه میدونید اینا وقت خرید فقط یک پارتیش و یک هایدن پارتیشن هستن.
حالا من با کدوم برنامه اینکارو کنم؟ویندوزش 8 هست.
با خود برنامه ویندوز یا اکرونیس ویا پاراگون.
با تشکر

ata.royalfalcon
30-11-2014, 22:39
اساتید سلام

میخاستم هارد ssdلبتاپمو بکنم دوتا پارتیشن اخه میدونید اینا وقت خرید فقط یک پارتیش و یک هایدن پارتیشن هستن.
حالا من با کدوم برنامه اینکارو کنم؟ویندوزش 8 هست.
با خود برنامه ویندوز یا اکرونیس ویا پاراگون.
با تشکر

سلام .

میتونید از برنامه Paragon Migrate OS to SSD استفاده کنید (لینک دانلود در سایتهای فارسی هم موجوده) . فقط دقت کنید که برای SSD درایو باید یک تبدیل SATA to USB تهیه کنید برای زمانیکه اطلاعات از درایو اصلی (که همان HDD لپتاپ هست) به SSD درایو منتقل شود . پس از اتمام کار SSD را در داخل لپتاپ نصب و تست کنید .

فقط یک پارتیش و یک هایدن پارتیشن هستن

در مورد System Reserved Partition این برنامه میتواند بطور اتوماتیک آنرا هم منتقل کند . در مورد انتقال پارتیشنهایی که مربوط به restore کردن ویندوز اوریجینال هست اطلاعی ندارم . تست کنید شاید آپشنی برای بکاپ گرفتن از این پارتیشن هم موجود باشد .

نکته : از آنجایی که حجم SSD کمتر از HDD هست ، علاوه بر سیستم عامل ، احتمالاً نخواهید توانست کلیه نرم افزارها را هم منتقل کنید فلذا یک آپشنی در این برنامه وجود دارد که میتوانید مشخص کنید کدام از برنامه و فایلها منتقل شود .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

remix.hotel
30-11-2014, 22:47
ببخشی متوجه نشدم،شاید سوالمو بد مطرح کردم،من یه لبتاپ خریدم ک هارد ssdروشه و باید ازش بکاپ بگیرم،یه بکاپ در حالت پارتیشن دیفالت،و بکاپ بعدی زمانی باشه که من پارتیشنشو نصف کرده باشم اخه128هست،که نصف واسه سیستم و بقیه دیتای خودم،.
اینی که شما فرمودید،دیسه چه موقهی هست

ata.royalfalcon
01-12-2014, 08:30
ببخشی متوجه نشدم،شاید سوالمو بد مطرح کردم،من یه لبتاپ خریدم ک هارد ssdروشه و باید ازش بکاپ بگیرم،یه بکاپ در حالت پارتیشن دیفالت،و بکاپ بعدی زمانی باشه که من پارتیشنشو نصف کرده باشم اخه128هست،که نصف واسه سیستم و بقیه دیتای خودم،.
اینی که شما فرمودید،دیسه چه موقهی هست

من فكر كردم لپتاپ شما HDD داره كه ميخواهيد با SSD تعويض كنيد ! توضيحاتي كه داده بودم براي جابجا كردن ايندو ، بي نياز به نصب مجدد ويندوز (و يا هر سيستم عامل) هست !

براي كاري كه شما ميخواهيد انجام بديد ميتونيد از برنامه Acronis True Image استفاده كنيد . يك قسمتي هست كه ميتونيد پارتيشنها را انتخاب كنيد (تمام و يا فقط بعضي از آنها) و مقصد را هم مشخص كنيد تا از آن پارتيشنها (با تمام اطلاعاتي كه در داخل آن هست) بكآپ گرفته شود . اگر از كل پارتيشنهاي موجود ميخواهيد بكآپ بگيريد پس مقصد را بايد هارد اكسترنال در نظر بگيريد .

نحوه كار با اين برنامه خيلي ساده هست . آموزشها در عكسهاي زير ديده ميشود .

1. روي گزينه Disk and partition backup كليك كنيد .

2. طبق عكس زير ، پارتيشنهايي كه ميخواهيد از آنها بكآپ بگيريد انتخاب و مقصد را هم مشخص ميكنيد .

3. اگر فايلهاي خاصي هست كه نميخواهيد از آنها بكآپ گرفته شود (براي كاهش حجم بكآپها) روي قسمت Exclusions كليك كنيد .

همانطوريكه در عكس زير ديده ميشود ، ميتونيد مشخص كنيد از كدام فايلها (فايلهاي مخفي و يا سيستمي و يا با پسوند خاص) بكآپ گرفته نشود . دقت كنيد كه اگر فايلهاي سيستمي را انتخاب كنيد در زمان ريستور كردن بكآپها ، سيستم عامل بوت نخواهد شد .

remix.hotel
01-12-2014, 22:42
ممنونم قربان عالی بود
حالا من برای اینکه 128 ssd و بخام نصفش کنم که واسه ویندوز یه پارتیشن و واسه دیتای خودم یه پارتیشن باشه امکانش هست؟
اخه من ssd پارتیشن بندی نکردم.
اگه میشه با چه برنامه ی؟

ata.royalfalcon
01-12-2014, 23:28
ممنونم قربان عالی بود
حالا من برای اینکه 128 ssd و بخام نصفش کنم که واسه ویندوز یه پارتیشن و واسه دیتای خودم یه پارتیشن باشه امکانش هست؟
اخه من ssd پارتیشن بندی نکردم.
اگه میشه با چه برنامه ی؟

128GB حجم زیادی نیست و بنظر من ضرورتی به دو پارتیشن کردن آن نیست .
به هر حال ؛ در ساده ترین حالت میتونید از طریق Disk management ویندوز اینکار را انجام بدید . همانطوریکه در عکس زیر میبینید روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک و سپس گزینه Shrink Volume را انتخاب و در پنجره ظاهر شده ، حجمی که میخواهید از پارتیشن اصلی جدا کنید را به مگابایت وارد کنید . دقت کنید ، حجمی که قرار هست جدا شود نباید آنقدر باشد که برای اطلاعات موجود در پارتیشن اول کم بیاید .

یک راه دیگه استفاده از برنامه MiniTool Partition Wizard و Split کردن پارتیشن مورد نظر هست (دو عکس زیر) .

remix.hotel
01-12-2014, 23:36
پس در کل این امکان وجود داره؟یعنی ssdرو میشه نصف کرد؟
اخه مشکلم اینجاست که وقتی میخام بک اپ بگیرم تو قسمت دیسک میاد چنتا پارتیشن هیدن نشون میده..فقط c قابل رویت هست.حالا من از کدوما بک اپ بگیرم؟فقط c یا کل پارتیشنا؟

ata.royalfalcon
01-12-2014, 23:48
پس در کل این امکان وجود داره؟یعنی ssdرو میشه نصف کرد؟

بله ، اینکار امکانپذیر هست .

اخه مشکلم اینجاست که وقتی میخام بک اپ بگیرم تو قسمت دیسک میاد چنتا پارتیشن هیدن نشون میده..فقط c قابل رویت هست.حالا من از کدوما بک اپ بگیرم؟فقط c یا کل پارتیشنا؟

کل پارتیشنها بایستی انتخاب شوند . بعضی از پارتیشنهای مخفی حاوی فایلهای سیستمی مورد نیاز جهت بوت سیستم عامل هست . اگر فقط از درایو C بکآپ بگیرید و بعداً بازگردانی کنید ، ویندوز بوت نخواهد شد .

remix.hotel
03-12-2014, 10:00
قربان پس من باید از تمام پارتیشنا بک اپ بگیرم،؟،اخه چندتا هست یه cهست و 4تا هیدن. ،

ata.royalfalcon
03-12-2014, 12:32
قربان پس من باید از تمام پارتیشنا بک اپ بگیرم،؟،اخه چندتا هست یه cهست و 4تا هیدن. ،

يك عكس از Disk management ويندوز اينجا بگذاريد ولي اگر اين پارتيشنها ، Recovery partition و يا EFI System Partition (مربوط به حالت GPT) و يا System Reserved Partition باشد ، بايد و حتماً همگي آنها براي بكاپ گيري انتخاب شوند .

نكته : براي ريستور كردن بايد از نسخه هاي بوتيبل Acronis True Image استفاده كنيد .

remix.hotel
03-12-2014, 12:45
من با پاراگون و اکرونیس که میگرفتم،اتفاقا با لپتاپ قبلیم که سونی بود ولی ssdنبود،فقط از cمیگرفتم ،و با بوت ریکاوری هردو تست میزدم برمیگشت،ولی الان بگفته شما باید از همه هیدنا بگیرم؟
واینکه عکس بگیرم دیقا میفرماین از چیا بگیرم؟

remix.hotel
03-12-2014, 15:19
این عکسه پارتیشنای هارد هست
ببینید از کدوم باید بک اپ بگیرم
مرسی

ata.royalfalcon
03-12-2014, 15:43
این عکسه پارتیشنای هارد هست
ببینید از کدوم باید بک اپ بگیرم
مرسی

بغير از پارتيشني كه ويندوز روي آن نصب شده (درايو C هارد ديسكتان) ، پارتيشنهاي OEM Partition و Recovery Partition و EFI System Partition را هم براي بكآپ گيري انتخاب كنيد . اينها پارتيشنهاي مهمي هستند بعنوان مثال اگر EFI System Partition به علتي خراب شود ويندوزتان ديگر بالا نخواهد آمد .

پارتيشن D هم به ميل خودتان هست كه ازش بكآپ بگيريد يا خير .

remix.hotel
03-12-2014, 17:32
دقت کردین دوتا ریکاوری پارتیشن داره من کدومو انتخاب کنم،؟
یکیش هم14گیگه اخه،الان یه تست زدم شد 30گیگ،ولی خود ویدوز بهم بکاپ داده ۴ تا دیویدی