ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در باره نحوه استفاده از دو خط ADSL برروی یک کامپیوتر ( دو خط با هم مرج بشه )

Babak_King
29-11-2014, 16:34
سلام دوستان ... یه سوال خیلی مهم و فوری دارم ... من دو تا خط ADSL دارم ...

میخام از جفت این خط ها با هم روی ی کامپیوتر استفاده کنم ... یعنی دوتاش مرج بشه و یه خط با سرعت دو برابر بهم بده ... کسی میدونه بصورت نرم افزاری چکار میشه کرد ... نمیخام سخت افزاری هزینه کنم ... آیا نرم افزاری میشناسید که اینکار انجام بده ؟؟؟

مرسی:n16:

ho3in2012
29-11-2014, 17:23
دو تا کار میتونی انجام بدی
1 - نصب نرم افزار Connectify Dispatch2 - نصب ویندوز سرور 2012 و استفاده از قابلیت NIC Teaming
روش دو رو بیشتر توصیه میکنم
آموزش هر دو هم داخل گوگل سرچ بزنید هست

Babak_King
29-11-2014, 17:36
دو تا کار میتونی انجام بدی
1 - نصب نرم افزار Connectify Dispatch2 - نصب ویندوز سرور 2012 و استفاده از قابلیت NIC Teaming
روش دو رو بیشتر توصیه میکنم
آموزش هر دو هم داخل گوگل سرچ بزنید هست

داداش مورد دوم که امکانش برام نیست

مورد اول رو نصب کردم اتفاقا 1 سال پیش با همین نرم افزار بدون مشکل کار میکردم

اون موقع یه خط با USB وصل بود یه خط با وایرلس

الان یه خط با LAN هست یه خط با وایرلس

ارور DUplicate ip range میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نمیدونم چجوری دستی ip بهشون بدم که جفتشون قبول کنه

یکیش که مودم dlink هست همش مشکل limited acces میداد با وایرلس جوری که مجبور شدم کلا hidden کنم وایرلسش رو و با نام نتورک وصل میشم

ho3in2012
29-11-2014, 21:15
داخل تنظیمات مودمتون بشید و IP Address مودم خودتون رو در قسمت Lan Setup از 192.168.1.1 تغییر بدید
لینک توضیح مشکل شما :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش تغییر رنج آی پی مودم Tp-link:
اینم عکس از مودم D-link خودم

bilmazlar
30-11-2014, 08:29
دوست عزیز

یه راه هم استفاده از یه روتر لود بالانس مثل این نمونه است:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مثلن این روتر تا 4 تا خط adsl رو می‌تونه با هم بالانس کنه. البته نمی‌دونم کیفیت کارش چطوره ولی به نظرم به خاطر این که لود بالانسینگ داخل خودش انجام می‌شه، دردسرش باید کمتر باشه.

david-ebi
06-03-2015, 05:45
دوستان من تا قبل از این از دو isp مختلف سرویس روی دو تا خطهام داشتم.راحت با برنامه dispatch دو تا خطهام سرعتاشون با هم جمع میشد.اما الان دو تا سرویس روی دو تا خط از یک isp یکسان دارم.اما متاسفانه دیگه این برنامه نمیتونه سرعتهای دو تا خطم رو با هم جمع کنه.یک اروری میده که عکسشو میزارم.و کلا با فعال کردن این برنامه دیگه نمیتونم وارد هیچ سایتی بشم و میرم تو حالت آفلاین.ضمن اینکه دو تا مودمم از دو برند مختلف و آی پی ورود به تنظیمان کانفیگشون هم با هم فرق میکنه.

این هم عکس وضعیت برنامه در حالیکه دو تا مودم و خط منو شناخته:

در ضمن اون گزینه dns override رو هم طبق گفته خودش فعال کردم اما بازم نشد.آیا اگر دو اینترنت از یک isp باشه نمیشود با این برنامه سرعتهاشونو با هم جمع زد؟