مشاهده نسخه کامل
: آیا این دما واسه CPU لپ تاپ طبیعی هست؟
vivabarca
28-11-2014, 13:12
دوستان من بعد 10-15 دقیقه که لپ تاپ رو روشن میکنم و باهاش کارمعمولی مثل وبگردی انجام میدم، دمای CPU به حدود 80 درجه میرسه و فن با سرعت بالا کار میکنه. آیا طبیعی هست این قضیه ؟ اگر نیست مشکل چیه و چطور میشه حل کرد؟
manutd2009
28-11-2014, 13:26
دوستان من بعد 10-15 دقیقه که لپ تاپ رو روشن میکنم و باهاش کارمعمولی مثل وبگردی انجام میدم، دمای CPU به حدود 80 درجه میرسه و فن با سرعت بالا کار میکنه. آیا طبیعی هست این قضیه ؟ اگر نیست مشکل چیه و چطور میشه حل کرد؟
سلام
دوست عزیز
برای بررسی کامل تر بهم پیام خصوصی ارسال کن تا پله پله مشکلت رو بررسی کنم
سلام
دوست عزیز
برای بررسی کامل تر بهم پیام خصوصی ارسال کن تا پله پله مشکلت رو بررسی کنم
دوست عزیز اگه هر راه حلی سراغ دارید همیجا اعلام کنید تا سایر دوستان هم اسنفاده کنند اینکه مشکلات را پیام خصوصی کنید تا جواب را در پیام خصوصی بدم ماهیت انجمن را زیر سوال میبره ..
دمای cpu عادی هست ولی اینکه تو وب گردی اینجوری میشه احتمالا ویروس دارید که cpu رو الکی ب کار میکشه در حالتی که فن صدا میده تسک منجر را باز کنید و ببیند که برنامه ای که بیشتر ین استفاده را از cpu میبره کدام است.؟؟؟
vivabarca
28-11-2014, 15:08
دوست عزیز اگه هر راه حلی سراغ دارید همیجا اعلام کنید تا سایر دوستان هم اسنفاده کنند اینکه مشکلات را پیام خصوصی کنید تا جواب را در پیام خصوصی بدم ماهیت انجمن را زیر سوال میبره ..
دمای cpu عادی هست ولی اینکه تو وب گردی اینجوری میشه احتمالا ویروس دارید که cpu رو الکی ب کار میکشه در حالتی که فن صدا میده تسک منجر را باز کنید و ببیند که برنامه ای که بیشتر ین استفاده را از cpu میبره کدام است.؟؟؟
نکته عجیب اینه که cpu تقریبا بیکاره که این اتفاق میفته. یعنی تو task manager چک میکنم زیر 5% استفاده داره میشه از cpu. پروسس ها هم چک میکنم چیزی وجود نداره که استفاده زیادی کنه از cpu
.
لحظه که عکس زیر رو گرفتم دمای پردازنده 85 درجه بوده !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOSTAFA_ABBASI
28-11-2014, 18:18
شاید فن نیاز به روغن کاری داره.
منافذی که هوا از لپ تاپ خارج میشه باز هستن؟
نکته عجیب اینه که cpu تقریبا بیکاره که این اتفاق میفته. یعنی تو task manager چک میکنم زیر 5% استفاده داره میشه از cpu. پروسس ها هم چک میکنم چیزی وجود نداره که استفاده زیادی کنه از cpu
.
لحظه که عکس زیر رو گرفتم دمای پردازنده 85 درجه بوده !
برو توی بایاس و هیچ کاری نکن ببین بازم فن بادش داغ میشه؟؟؟ اگه داغ شد ممکنه فن و خمیر خراب باشند و.....
در ضمن بعضی از ویروس ها فقط یک ترد را میگیرند و بار روی cpu مندازند که توی تسک منجر هم پیدا نمیشه...
اگر انتی ویروس داری اپدیت کن و اسکن از درایو ویندوز بگیر..اگه هم حل نشد چاره ای بجز تعویض ویندوز نداری...
bijandarbari
28-11-2014, 22:43
سلام
نرم افزار notebook fan control رو نصب کنید. تو اون نرم افزار می تونید تو محیط ویندوز سرعت فن لپ تاپ رو ببینید و به طور دستی سرعتش کم و زیادی کنید.
اگه فن مشکلی داشته باشه اونجا معلوم میشه.
این دما برای حالتی که سی پی یو کمتر از 30 اشغال شده باشه غیر طبیعیه.
البته تو فصل زمستون چون دمای فضای داخلی نسبت به تابستون کمی بیشتره ، دمای سی پی یو کمی بالاتر میره.( نهایت 10 درجه )
در ضمن اگه از عمر لپ تاپ بیشتر از 2 سال گذشته بهتره پشتش باز بشه و در صورت نیاز باد گرفته بشه.
MOSTAFA_ABBASI
29-11-2014, 15:25
ببین خود لپ تاپ هم گرمه یا نه فقط اون حسگر دما رو اینقد نشون می ده؟
چون ممکنه حسگر اطلاعات رو غلط نشون یده.
vivabarca
12-12-2014, 16:38
دوستان من وقتی تو تسک منیجر show from all usser رو زدم یه مورد عجیب مشاهده کردم:
این system idle process چیه که سی پی یو یوسیجش 96 هست ؟!!
MOSTAFA_ABBASI
12-12-2014, 16:43
عجیبه خیلی عجیبه.
از نرم افزار های تعمیر ریجستری استفاده کنید شاید ریجستری ویندوز مشکل پیدا کرده
mohammadi_4u
12-12-2014, 17:13
دوستان من وقتی تو تسک منیجر show from all usser رو زدم یه مورد عجیب مشاهده کردم:
این system idle process چیه که سی پی یو یوسیجش 96 هست ؟!!
اصلا عجیب نیست .خیلی هم خوبه. یه جور خیز گرفتن ویندوز هست برای انجام کارها اون برعکس بقیه پروسه ها هست. حالت ازاد سیستم برای اجرای فرامین.مثل میزان مشغول بودن رم در سون که همیشه از هفتصد مگ بیشتر مشغوله .
این سرویس idl. تقریبا بهش میشه گفت حالت استراحت یه هسته برای خیز گرفتن برای اجرای ی برنامه.
یه جوری تو مایه های قدرت تو بازو جمع شده. ننیدون دیگه چطور بگم اما قدیما خیلی راجبش خوندم .اینم یه ضمیمه. ضمنا این مورد یه ویروس به همین نام هم داره یعنی دو سیستم idl. نداشته باشه سیستم.
راجب دما هم عرض کنم که مرورگرتون چیه؟
اگه موزیلاست حالت شتابدهنده سخت افزار و جاوا رو غیر فعال کنید دما نصف میشه.
اگه لبتاب دو گرافیک داره با گرافیک انبورد مرورگرو اجرا کنید و در نهایت چک ویروس و خمیر .
vivabarca
12-12-2014, 17:28
دمای سی پی یو رو خودم حس میکنم با سرویس درست بشه. چون 4 ساله لپ تاپ داره مدام کار میکنه ولی هنوز باز نشده پلمپش واسه تمیز کردن و گرد گیری!
البته جای مطمئن سراغ ندارم وگرنه میدادم سرویس کنن.
اون قضیه شتاب سخت افزاری فایرفاکس هم غیر فعال کردم حالا باید ببینم تاثیری داره یا نه.
supermax15
12-12-2014, 17:40
ویندوز رو عوض کن درست میشه پروسه خیلی الکی باز هست
afshin b
12-12-2014, 18:31
دمای سی پی یو رو خودم حس میکنم با سرویس درست بشه. چون 4 ساله لپ تاپ داره مدام کار میکنه ولی هنوز باز نشده پلمپش واسه تمیز کردن و گرد گیری!
البته جای مطمئن سراغ ندارم وگرنه میدادم سرویس کنن.
اون قضیه شتاب سخت افزاری فایرفاکس هم غیر فعال کردم حالا باید ببینم تاثیری داره یا نه.
آره حتما با سرویس کردن و زدن خمیر سیلیکون مرغوب، مشکل حل میشه.
ساکن کجایید؟ اگر تهران هستید که جای مطمئن حتما پیدا میشه
vivabarca
12-12-2014, 19:00
آره حتما با سرویس کردن و زدن خمیر سیلیکون مرغوب، مشکل حل میشه.
ساکن کجایید؟ اگر تهران هستید که جای مطمئن حتما پیدا میشه
میشه تو تهران معرفی کنید. ترجیحا نزدیک میدان ولیعصر باشه. هزینه گردگیری و تعویض خمیر واسه سونی وایو F12 چقدر میشه حدودا ؟
vivabarca
16-12-2014, 22:32
امروز خودم دل و زدم به دریا برای اولین بار دل و روده لپ تاپ رو ریختم بیرون :n02: و خمیرش رو تعویض کردم. تقریبا چیزی از خمیر قبلی باقی نمونده بود رو هیت سینکر :n04:
روغن کاری هم کردم فن رو.
دمایی که قبلا 85 میشد الان تبدیل شده به 55. به نظر مشکل حل شده.
(فقط موقع گذاشتن هیت سینکر رو خمیر، یه خورده از خمیر از کنارهای اون مربع هیت سینکر زد بیرون. اشکالی نداره این قضیه ؟ :n13:
ایرادات احتمالی 1- خرابی هیت سینک 2- ویروس
عزیزم اگه فنت دور بالا کار میکنه یا رادیاتور کیپ شده یا دو ایراد بالا که گفتم . البته در کل هر چیزی ممکنه اما این ایراد ها محتمل تره . تو زمینه نرم افزار جز ویروس هیچ چیز دیگه ای نمیتونه باشه در ضمن دما به هیچ وجه اشتباه نشون داده نمیشه .
کاما کامپیوتر - تقاطع طالقانی ولی عصر - مرکز تجاری نور همکف اول -6124 --- 88227525-6
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.