ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپتاپ خانگی تا سقف ۱،۸۰۰،۰۰۰ تومان

علیرضا
27-11-2014, 23:11
سلام خدمت همه
یک لپتاپ خانگی تا سقف یک میلیون و هشتصد هزار تومن میخوام بخرم
تا جای ممکن کانفیگ بالا داشته باشه و شکیل هم باشه (مثل lenovo ها بی ریخت نباشه) چون صاحبش قراره یه خانم باشه :n02:

استفاده های عمده‌ای که از لپتاپ میکنه بیشتر مربوط به آفیس، برنامه نویسی (visual studio) و تماشای فیلم میشه
خودم Asus X550LD رو دیدم (به توصیه فروشنده ها) و قیمتی که دارم ۱،۷۸۰،۰۰۰ هست و فکر میکنم کافی باشه برای این کار
به اضافه lenovo که اصلا خوشمون نیومد
به اضافه یکی دو مدل dell

اما اومدم اینجا چون به اعضای اینجا اعتماد بیشتری میشه داشت تا فروشنده ها :p
با تشکر از کمکتون

sasan.69
27-11-2014, 23:15
جای شما بودم همین ایسوس رو تهیه میکردم:n01:

Blue-Rose
27-11-2014, 23:22
مثل اینکه این ایسوس مشکلاتی داره و کیفیت ساختش خوب نیست، پیشنهاد میکنم بیشتر درمورد این مدلی که گفتید تحقیق کنید یا میتونید منتظر بشید تا افرادی که میدونند بیان نظرشونو بگن.

MOSTAFA_ABBASI
27-11-2014, 23:31
ایسوس مشکلاتش زیاده.
اگر می تونید همون لنوو ها رو بخرید یا اگر هم از ایسر خوشتون میاد ایسر پیشنهاد بدم.

علیرضا
28-11-2014, 00:13
مثل اینکه این ایسوس مشکلاتی داره و کیفیت ساختش خوب نیست، پیشنهاد میکنم بیشتر درمورد این مدلی که گفتید تحقیق کنید یا میتونید منتظر بشید تا افرادی که میدونند بیان نظرشونو بگن.

ایسوس مشکلاتش زیاده.
اگر می تونید همون لنوو ها رو بخرید یا اگر هم از ایسر خوشتون میاد ایسر پیشنهاد بدم.

ممنون دوستان عزیز از راهنمایی تون
لطفا مشکلاتی که این مدل داره رو میتونید بهم بگید ؟

HOJ-JAT
28-11-2014, 00:29
ممنون دوستان عزیز از راهنمایی تون
لطفا مشکلاتی که این مدل داره رو میتونید بهم بگید ؟
بخش مشكلات لپتاپ ها را نگاه كنيد ٩٠ درصد كساني كه ايسوس دارن و مشكل داشتن سري ايكس هست و متاسفانه مشكلات بزرگ و سخت افزاري هم بوده

khelane
28-11-2014, 13:21
بنده هم از همکارام شنیدم مشکل کیبورد چندتا مورد داشته و تو فروم هم بگردید مشکلات رو میشه خوند و دید
به نظر بنده میتونی یه 150 تا 200 روش بزار یا بهش بگو یه لنوو z510 سفید واسش بگیر هم کارش خوبه و زیباست
ایسوس هم گرفتی سری k بگیر ظاهرن من که مشکلات بزرگی ندیدم شاید جزئی داشته باشه