ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درايوي كه ويندوز روش نصبه مدام پيام كمبود فضا ميده!

Pejvak61
27-11-2014, 13:45
من موقع نصب ويندوز 8 با پيغامي مبني بر كم بودن فضاي درايو C (درايو ويندوز) مواجه شدم اما به هر صورت ويندوز را نصب كردم. حجم درايو C من 48 گيگابايت هستش (البته بعداً فهميدم 100 گيگابايت حجم ايده آل براي درايو ويندوز 8 ميتونه باشه).

به هر حال من بيشتر برنامه هاي اضافه را پاك كردم و حتي pagefile.sys يا hiberfil.sys و swapfile.sys را به درايو ديگري منتقل كردم. اخيراً برنامه photoshop را هم از درايو C پاك كردم و با اين كار 2 گيگابايت فضا براي درايو C من به وجود اومد. اما با اين حال باز هم كمتر از 24 ساعت بعد دوباره درايو C من پر شده به حدي كه اصلاً حتي 1 مگابايت هم فضا نداره. windows update را هم غير فعال كردم. ديگه نميدونم چكار بايد بكنم!

vissoto
27-11-2014, 18:05
سلام

system protection را هم غیرفعال یا میزان حجم مصرفی ان را کاهش دهید. بر my computer راست کلیک و properties را بزنید. در پنجره باز شده در سمت چپ system protection را انتخاب و در پنجره باز شده درایو ویندوز را انتخاب و configure را بزنید.حالا delete را بزنید و یا max usage را در زیر مجموعه disk space usage کاهش دهید.

نرم افزار زیر را هم اجرا و با همان تنظیمات پیشفرض analayze را بزنید ببینید چه حجمی را برای پاکسازی نشان می دهد؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته ویندوز 8.1 برای نصب به فضایی کمتر از 48 گیگ احتیاج دارد و در پارتیشن هایی با 15 گیگ هم نصب می شود.(البته منظور خود ویندوز است و برای نصب نرم افزارها باید فضای بسیار بیشتری در نظر گرفت )ولی ویندوز برای نصب در 15 گیگ هیچ اخطاری مبنی بر کمبود حجم برای نصب نشان نمی دهد.
ممکن است شما هنگام نصب ویندوز ؛ درایو C که احتمالا ویندوز قبلی در ان نصب بوده است را format نکرده باشید و با توجه به این که در ویندوز 7 و 8.1 هنگام نصب ویندوز از طریق بوت اگر فقط پارتیشن انتخاب شود و از delete و format استفاده نشود ؛ اطلاعاتی که در ان پارتیشن وجود داشته است ؛ پاک نمی شوند. احتمالا باید پوشه ای به نام windows old در درایو C وجود داشته باشد. اگر چنین پوشه ای وجود داشت ؛ پس از کپی از اطلاعات مهم ان می توانید از طریق disk clean up آن پوشه را پاک کنید.

Pejvak61
29-11-2014, 10:51
سلام

system protection را هم غیرفعال یا میزان حجم مصرفی ان را کاهش دهید. بر my computer راست کلیک و properties را بزنید. در پنجره باز شده در سمت چپ system protection را انتخاب و در پنجره باز شده درایو ویندوز را انتخاب و configure را بزنید.حالا delete را بزنید و یا max usage را در زیر مجموعه disk space usage کاهش دهید.

نرم افزار زیر را هم اجرا و با همان تنظیمات پیشفرض analayze را بزنید ببینید چه حجمی را برای پاکسازی نشان می دهد؟

البته ویندوز 8.1 برای نصب به فضایی کمتر از 48 گیگ احتیاج دارد و در پارتیشن هایی با 15 گیگ هم نصب می شود.(البته منظور خود ویندوز است و برای نصب نرم افزارها باید فضای بسیار بیشتری در نظر گرفت )ولی ویندوز برای نصب در 15 گیگ هیچ اخطاری مبنی بر کمبود حجم برای نصب نشان نمی دهد.
ممکن است شما هنگام نصب ویندوز ؛ درایو C که احتمالا ویندوز قبلی در ان نصب بوده است را format نکرده باشید و با توجه به این که در ویندوز 7 و 8.1 هنگام نصب ویندوز از طریق بوت اگر فقط پارتیشن انتخاب شود و از delete و format استفاده نشود ؛ اطلاعاتی که در ان پارتیشن وجود داشته است ؛ پاک نمی شوند. احتمالا باید پوشه ای به نام windows old در درایو C وجود داشته باشد. اگر چنین پوشه ای وجود داشت ؛ پس از کپی از اطلاعات مهم ان می توانید از طریق disk clean up آن پوشه را پاک کنید.

با تشكر از شما به خاطر ارائه اطلاعات مفيد.

تمام مواردي كه ذكر كرديد را اجرا كردم برنامه ccleaner را هم دانلود و اجرا كردم. بعد از آناليز و پاك كردن اطلاعات اضافي و رجيستري ديدم 2 گيگابايت به فضاي خالي من افزوده شده اما به محض restart كردن ويندوز مجدداً به حالت اول برگشت! دوباره CCleaner را اجرا كردم و اينبار حجم فايلهاي قابل حذف ناچيز بود (در حد 1 مگابايت!).

البته اين كار را روي لپ تاپم كه Windows 7 Home Premium روش نصب بود انجام دادم به خوبي جواب داد. 26 گيگابايت فضا برام خالي كرد اما همچنان روي PC با سيستم عامل Windows 8 64-bit Enterprise جواب نداد!

من هميشه به توصيه يكي از اساتيد قبل از نصب ويندوز درايو مورد نظر را يك بار delete و سپس create ميكنم.

vissoto
30-11-2014, 10:53
چون به صورت یکباره و سریع دوباره حجم درایو پر شده است (چون مثلا اگر چند روز وبگردی در سایت های متنوع و غیرتکراری داشته باشید هم احتمالا همین مقدار از حجم شما کم می شود) ؛ به احتمال زیاد سیستم به بد افزار الوده شده است.

با یک آنتی ویروس آپدیت شده ؛ سیستم را بررسی کنید .

با نرم افزار زیر هم یک بار سیستم را بررسی کنید.

با نرم افزار زیر هم یک بار سیستم را بررسی کنید و scan را بزنید و پس از scan ؛ clean را بزنید و سپس پیام مبنی بر restart سیستم را تایید کنید.

با نرم افزار زیر هم فایلهای درایو C را از نظر حجم بررسی کنید ؛تا موارد مشکوک شناسایی شوند.