مشاهده نسخه کامل
: خاموشی ناگهانی لپ تاپ ACER 5742G هنگام کار کردن(به خصوص موقع بازی)
سلام من لپ تاپم حدود 2 ماهه این مشکله داره که ناگهانی حین کار و یا مخصوصا بازی یکدفعه خاموش میشه چه با باتری چه با شارژر فرقی نمکنه !!!
خودم بازش کردم تو فن CPU پر آشغال بود تمیزش کردم آخه 3 ساله دارمش و همچنین خمیر سیلیکون هم که خشک شده بود عوض کردم -ویندوز عوض کردم-ویروس کشی کردم-اما هنوزم درست نشده مشکل از چیه !!!!؟؟؟
برنامه cpu id monitor رو دانلود کنید و کرکش کنید بعد اجراش کنید و دماها و ولتاژ ها رو زیر نظر بگیرید ببینید و بعد بازی رو اجرا چند دقیقه بازی یا یه فیلم فول اچ دی رو بزارید ببنید دماها سریع میره بالا منظورم بالای 80 هست تونستی یه عکس از برنامه بزار
ضمنا یه کول پد هم بزار ببین تغییر میکنه
سلام دمای cpu حین پخش فیلم full hd
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دما موقع بازی pes 2015
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل دمای ندارید...
برق قطع میشه یهو یا شات دان رسمی میشه؟؟؟
یکدفعه چراغ باطری موجود روی لپ تاپ و همچنین چراغ پاور تند تند پشت سرهم شروع به چشمک زدن میکنه بعد در عرض کمتر از 10 ثانیه کلا خاموش میشه بعد که دوباره میخوام روشنش کنم بعضی اوقات تا 5 -6 بار حی میخوام روشنش کنم ولی نمیشه میاد تا بایاس بالا آرم لپ تاپ هم میاد یکدفعه دوباره خاموش میشه ولی بعضی موقع ها هم با یکبار فشردن پاور لپ تاپ روشن میشه (چه با باتری چه بدون باتری البته باتریش مرخصه کلا 5 دقیقه شارژ نگه میداره )
عزیز شما میگید بدونه باتری و با باتری اینطوری میشه پس شاید از خود شارژر یا کابل برق شارژر باشه
ببر یه تعمیرگاه با مولتی متر تست کنن برات ببین ولتاژشش درسته اگه میتونی با یه شارژر وات بالا تستش کن ببین حل میشه
شما مشکل برق دارید چون اگه قطعاتی فرضا مثل رم باشه یا اصلا بوت نمیشه یا با هنگ های مکرر و بوق های پیاپی سروکار دارید هارد هم هنگ دیر بالا اومدن سیستم و.. میشه
اگه براتون امکانش هست شارژر مناسب یا بالاتر گیر بیارید یا ولتاژگیری بشه
بردید پیش تعمیرکار برای اینکه سریعتر کارتون راه بیفته بهش بگید مشکل دما نداره .. فقط همونجا شاید بتونه براتون تست ولتاژ اداپتور و کابل رو داره برات تست بزنه و ... این مسئله رئ میشه یه کم زودتر فهمید ولی اگه تو مینبورد لب تاب باشه باید کاملا بررسی بشه
قبل از اون کار هم میتونی با برنامه های زیر تست رم و هارد رو بگیری یه کم راحتتری وقتی ببری پیش تعمیرکار برای اون هم راحتتره
memtest : testing ram
hdd regenrator : hdd testing
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.