ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نمایش درایو فلش پس از wipe کردن

mehdisad
26-11-2014, 20:53
سلام. من یک فلش Sandisk Cruzer 8 گیگابایتی دارم. این فلش ها در کامپیوتر دو درایو را نمایش می دهند یکی درایو اصلی که داده های اصلی توش قرار می گیرند و دیگری یه درایو سیستمی(شکل زیر).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بدلایلی فلش را با برنامه PartitionWizard 8، وایپ (wipe) کردم(با zero جایگزین کردم). پس از wipe هم با برنامه به فرمت FAT در اوردم، اما بعد از اینکار فقط درایو سیستمی در کامپیوتر من نشون داده میشه و وقتی روش کلیک میکنم حتی وارد اون درایو سیستمی هم نمیشه و این پیام را میده.

یکبار با PartitionWizard 8 به NTFS هم فرمت کردم اما افاقه نکرد.
پارتیشن های فلش در PartitionWizard 8 اینطور نمایش داده می شوند.

کل سیستم هم به این صورته

لطفا به دادم برسید!

ata.royalfalcon
26-11-2014, 21:18
سلام .

متنی که در عکس زیر را خواندید ؟ داره میگه که ویندوز یک حروفی به U3 drive اختصاص داده که قبلاً استفاده شده یا اینکه بعلت تعداد زیاد درایوهای موجود در سیستمتان دیگه حروف غیر تکراری نمونده که به U3 drive تخصیص بدهد . پیشنهاد میکنم بغیر از درایوی که ویندوز بر روی آن نصب و ذخیره شده کلیه حروفها را remove کنید و مجدداً تست و بررسی کنید آیا مشکل برطرف میشود یا خیر . در صورتیکه مشکل برطرف شد کلیه درایوهایی که حروف آنرا remove کرده بودید ، یک حروف غیر تکراری بدهید .

دقت کنید که remove کردن letter یک درایو با حذف آن درایو فرق میکند . حذف درایو باعث از بین رفتن کلیه اطلاعات موجود در آن میشود در صورتیکه پاک کردن حروف فقط باعث میشود که در my computer دیده نشود .

mehdisad
26-11-2014, 22:03
ممکنه که این خطایی که درایو سیستمی میده قبلا هم بوده باشه(الان به شک افتادم) چون کلا من با launcher u3 کاری نمی کردم و این لانچر که یه زمانی تسک بار پایین و سمت راست کامپیوترم میومد مدت زیادی هست که نیست و نبودش مشکلی ایجاد نمی کرد. هر دو درایو ظاهر می شدند تو هر سیستمی. مشکل وقتی ایجاد شد که من wipe کردم.

mehdisad
26-11-2014, 22:13
یک بار لیبل فلش را با همون برنامه تغییر دادم. فایده نداشت. من یه بار دیگه با همون برنامه wipe کردم اینبار وقتی در پایان ازمن خواست label بدم چیزی ننوشتم. مشکل حل نشد. اگه بخوام طبق گفته شما label درایو هار و تغییر بدم با همین برنامه این کارو بکنم؟ من قبلا درایو ها رو لیبل خاصی نداده بودم و درایو هام همشون Local disk (X) هستند.

mehdisad
26-11-2014, 22:45
اینجور که بنظر میاد sandisk (شرکت تولید کننده فلش من) دو تا فایل برای نصب و برداشتن u3 داره.
برای من وقتی می خواستم نصب کنم، درایو را شناسایی نمی کرد(با این که فلش متصل بود)
سعی کردم uninstall کنم تا بعدش بتونم اینستال کنم که یه مقدار پیش رفت ...(جالبه که مراحل فرمت کردن را سعی کرد انجام بدهد.)

اما بازم نشد

الان دیگه هیچی نمایش نمیده. مگه تو دیوایس هام

mehdisad
26-11-2014, 22:47
((این پست، اشتباها پست شد .. لطفا حذف کنید))

ata.royalfalcon
26-11-2014, 22:48
یک بار لیبل فلش را با همون برنامه تغییر دادم. فایده نداشت. من یه بار دیگه با همون برنامه wipe کردم اینبار وقتی در پایان ازمن خواست label بدم چیزی ننوشتم. مشکل حل نشد. اگه بخوام طبق گفته شما label درایو هار و تغییر بدم با همین برنامه این کارو بکنم؟ من قبلا درایو ها رو لیبل خاصی نداده بودم و درایو هام همشون Local disk (X) هستند.

پیشنهاد میکنم روی سیستم دیگر هم تست کنید.

اگه بخوام طبق گفته شما label درایو هار و تغییر بدم با همین برنامه این کارو بکنم؟

با برنامه Minitool partition wizard هم میتوانید Letter ها را بردارید و یا تغییر بدهید. ضمناً دقت کنید که Letter با Label فرق میکند. letter همان حروف C یا D و ... هست که باید همیشه غیر تکراری باشد. در صورتیکه Label اسمی هست که میتوان به دلخواه برای هر پارتیشن تعیین کرد مثل SONYSYS و Recovery و یا Windows RE tools در هارد دیسکتان . اونچیزی که منظور من بود Letter هست نه Label .

ata.royalfalcon
26-11-2014, 22:50
اینجور که بنظر میاد sandisk (شرکت تولید کننده فلش من) دو تا فایل برای نصب و برداشتن u3 داره.
برای من وقتی می خواستم نصب کنم، درایو را شناسایی نمی کرد(با این که فلش متصل بود)
سعی کردم uninstall کنم تا بعدش بتونم اینستال کنم که یه مقدار پیش رفت ...

اما بازم نشد

الان دیگه هیچی نمایش نمیده. مگه تو دیوایس هام

اگر گارانتی دارد بهتر هست که به گارانتی ارسال کنید .

mehdisad
26-11-2014, 22:57
اگر گارانتی دارد بهتر هست که به گارانتی ارسال کنید .

نه. حدود 4 سال میشه دارمش. مثل بنز کار میکرد! با سایت خودشون هم مکاتبه کردم منتظر جوابشونم

mehdisad
27-11-2014, 17:08
مشکل تقریبا حل شد.
من حالت درایو اصلی (primary) خودمو از none به active تغییر دادم

و الان درایو اصلیمو نمایش میده و مشکلی ندارم. اینبار فقط درایو سیستمی بقل دستیشو نشون نمیده.

در ضمن دو برنامه U3 که داشتم LPInstaller (برای نصب) که قبلا کار نمیکرد الان کار میکنه؛ منتها (حتی با ------) تو مرحله اخر میگه که به نت وصل نیست و u3 (که فایلاش در درایو sys قرار میگیره) نصب نمیشه.

در کل مشکلی نیست.

mehdisad
30-11-2014, 01:23
سلام (صرفا جهت اطلاع). ساندیسک به ایمیل من پاسخ داد و پیشنهاد کرد که از برنامه HPUSBDisk استفاده کنم تا درایو یکپارچه داشه باشم. دلیلش هم این بود که برنامه U3 مرتبط با فلشم دیگه مورد استفاده قرار نمی گرفته. با استفاده از برنامه کلا درایو سیتمی را حذف کردم.
قسمتی از متن ایمیل SunDisk به من

I understand that after wiping your drive using Patition Wizard 8 and after that formatting to Fat32 you are no longer able to access to your 8GB Cruzer flash drive.

For the screen shots you have provided I can understand you were using Launchpad UE encryption software. Please allow us to inform you that this software is currently end of life since 2009; please find further information here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). We would recommend you to uninstall it following the instructions below:
Removing/Uninstalling U3 Launchpad on a PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
If you would like to use a software to encrypt your files we would recommend you SanDisk Secure Access ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

For the screen shots we can also understand that your drive shows a partition of 8MB unallocated. In order to remove that partition we would recommend you to format the drive with HP Tool. As format will erase all data from your card please make sure that you have everything backed up prior to proceeding.

1. Please open your Internet browser and go to
2. Click the "Download Now" Link
3. Please select the save option and then select the desktop as the destination folder
4. Please save that utility on your computer's desktop screen.
5. Please run once it is saved on your desktop.