مشاهده نسخه کامل
: تا 500 ، 600 هزار تومن از این 8 ، کدوم ؟
TimeWarp
25-11-2014, 22:00
سلام
به نظرتون از این 8 تا کدوم بهتره؟:n31:
Xperia M Dual سونی
L90 ال جی
هواوی Honor 3C
اچ تی سی دیزایر 516
نوکیا لومیا 630
گلکسی Ace 3 سامسونگ
گلکسی اس ۳ مینی سامسونگ
نوکیا لومیا 530
Huawei honor 3c
صفحه نمایش با کیفیت
سخت افزار مناسب+رم 2گیگ
باتری بسیار خوب
دوربین خوب
Iloveu-ALL
26-11-2014, 14:39
LG G2 mini یا LG L90
اندروید 4.4 - رابط کاربری ال جی - دوربین خوب - باتری خوب - خوشدست - سخت افزار خوب
Huawei Honor 3c هم خوبه
2 گیگ رم - دوربین خوب - سخت افزار خوب
بدی اینا: هیچکدوم 4G ندارن
یکم اگه اولویت هاتونو بگین بهتر میشه
باتشکر
TimeWarp
26-11-2014, 19:37
LG G2 mini یا LG L90
اندروید 4.4 - رابط کاربری ال جی - دوربین خوب - باتری خوب - خوشدست - سخت افزار خوب
Huawei Honor 3c هم خوبه
2 گیگ رم - دوربین خوب - سخت افزار خوب
بدی اینا: هیچکدوم 4G ندارن
یکم اگه اولویت هاتونو بگین بهتر میشه
باتشکر
1- باتری خوب
2- دوربین خوب
3- تاچ خوب (روان بودن کار با گوشی ) و خوش دست بودن گوشی
اینا بیشتر برام مهم هستن. زیاد اهل بازی نیستم:n01:
--------------------------------------------------------------------------
این ال جی ال 90 یه چند تا ویدئو از یو*تیوب ازش گرفتم . عکسایی که میگیره یکم رنگ پریدست و رنگاش بیشتر به سردی میزد.
campuzlit
27-11-2014, 14:19
به نظر من G2 mini بگیر که در رنج قیمتی خودش هیچ دوربینی به پاش نمی رسه. خودم دارم و خواهرم هم L90 داره. دو گوشی خیلی شبیه به همن اما G2 mini دوربین با کیفیت تری داره و انصافا توی 8 مگاپیکسلی ها عملکرد خیلی خوبی داره.
من با هر سه گوشی honor 3c و L90 و G2 mini کار کردم.
با توجه به اولویت باتری و دوربین و خوش دستی honor 3c رو نخر. که به پای اون دو مورد نمی رسه.
TimeWarp
27-11-2014, 21:22
اینکه میگن ال جی ال 90 ، سی پی یوش دقیقا پشت صفحه نمایشش هست و بعد مدتی باعث خراب شدن اون میشه
---------------------------------
یا اینکه میگن دوربین lg g2 mini زیاد هنگ می کنه ؟
با تشکر:n16:
سلام. تا 600 تومن چی پیشنهاد میکنید. میخوام تاچش و کیفیت صفحه اش خوب باشه و خوش دست باشه
TimeWarp
01-12-2014, 22:19
گلکسی grand 2 samsung چطوره؟
campuzlit
02-12-2014, 16:14
گلکسی grand 2 samsung چطوره؟
این گوشی رو هم در دست گرفتم. زیاد باهاش کار نکردم اما ظاهرا گوشی خوبی بود. کیفیت صفحه اش خوب بود با توجه به پنل TFT.
مشخصات سخت افزاریش هم خوبه.
اگه با سایزش مشکل نداری گوشی خوبیه. اصلا خوش دست نیست.
البته من شنیدم باتری گرند 2 مشکل داره. درباره اش بیشتر تحقیق کن.
TimeWarp
02-12-2014, 23:09
این گوشی رو هم در دست گرفتم. زیاد باهاش کار نکردم اما ظاهرا گوشی خوبی بود. کیفیت صفحه اش خوب بود با توجه به پنل TFT.
مشخصات سخت افزاریش هم خوبه.
اگه با سایزش مشکل نداری گوشی خوبیه. اصلا خوش دست نیست.
البته من شنیدم باتری گرند 2 مشکل داره. درباره اش بیشتر تحقیق کن.
فعلا LG G2Mini مد نظر من هست و بیشتر بهش نزدیک شدم. البته یه چیزی که خیلی توش اذیت می کنه اینه که دکمه ی پاورش پشتش هست. وقتی تو جیب بذاریم باعث نمیشه تحت فشار خاموش شه؟
نظرتون چیه در این مورد دوست عزیز
campuzlit
03-12-2014, 17:38
فعلا LG G2Mini مد نظر من هست و بیشتر بهش نزدیک شدم. البته یه چیزی که خیلی توش اذیت می کنه اینه که دکمه ی پاورش پشتش هست. وقتی تو جیب بذاریم باعث نمیشه تحت فشار خاموش شه؟
نظرتون چیه در این مورد دوست عزیز
راستش منم اول فکر شما رو داشتم که دکمه پاورش تو جیب بهش فشار میاد و اینا. من که یه قاب نیلکین انداختم روش و اصلا هیچ مشکلی در این مورد تا حالا نبوده.
انصافا گوشی خوبیه و عیب و ایراد بزرگ که تو ذوق بزنه نداره و در تمام زمینه ها عملکرد قابل قبولی داره. راستش من بدون اینکه حتی با گوشی کار کنم از اینترنت سفارش دادم و وقتی سفارشم رسید خونه تازه باهاش کار کردم و اصلا هم از خریدم پشیمون نشدم. زیاد سخت نگیر که خرید رو مشکل و مشکل تر می کنه.
اگه امکانش رو داری برو با گوشی ها کار کن. خیالت خودت رو راحت کن.
اول از برند ال جی می ترسیدم و هیچ وقت فکر نمی کردم حتی در گزینه های خریدم هم قرار داشته باشه. اما الان می بینم کیفیت ساخت گوشی های ال جی بر خلاف تصور گذشتم و خیلی از عموم بالاست و هیچی کمتر از برند سامسونگ و.... نداره.
TimeWarp
23-12-2014, 22:04
این
HTC Desire 610و
HTC Desire 616 Dual SIM
می تونن با lg g2 mini رقابت کنن ؟ می خواستم وقتی میرم برای خرید برای پلن بی هم گزینه ای داشته باشم. :n02:
----------------------------
این htc ها منوی فارسی هم دارن ، درسته ؟
با تشکر:n40:
دوست من ، به نظر من توی این رنج honor3c خیلی بهتره ، صفحه نمایشhd با پنل ipsبا کیفیت و پیکسل بالا ، دوربین خوب باتری مناسب و ram2 بعدش گرند 2 که دوربین خیلی خوبی داره .
campuzlit
24-12-2014, 19:37
شما هنوز نخریدی؟
باور کن g2 mini خیلی گوشی خوبیه یک ماه هست خریدم. و از خریدم کاملا راضیم و به اندازه پولم گوشی مناسبی خریدم. اکثر گزینه ها رو هم برسی کردم . از جمله گرند 2 ، آنر 3c ، اچ تی سی 610 و 616 و...
البته این گوشی هم معایبی داره اما به نظرم مزایاش کاملا برتر از معایبش هست ضمن اینکه افت قیمتش رو هم کرده من 670 خریدم.
honor 3c هم گوشی خوبیه. تنها دلیلی که آدم رو می تونه ترغیب به خرید این گوشی به جای g2 mini کنه رم دو گیگابایتی هست و رزولوشن hd البته نه کیفیت صفحه.
با اون دوگزینه htc اصلا کار نکردم ولی روی کاغذ و با توجه به مشخصات برتری خاصی ندارن.
اگه از برند ال جی می ترسی و نسبت به خرید g2 mini شک داری پیشنهاد من به شما honor 3c هست.
TimeWarp
24-12-2014, 20:11
شما هنوز نخریدی؟
باور کن g2 mini خیلی گوشی خوبیه یک ماه هست خریدم. و از خریدم کاملا راضیم و به اندازه پولم گوشی مناسبی خریدم. اکثر گزینه ها رو هم برسی کردم . از جمله گرند 2 ، آنر 3c ، اچ تی سی 610 و 616 و...
البته این گوشی هم معایبی داره اما به نظرم مزایاش کاملا برتر از معایبش هست ضمن اینکه افت قیمتش رو هم کرده من 670 خریدم.
honor 3c هم گوشی خوبیه. تنها دلیلی که آدم رو می تونه ترغیب به خرید این گوشی به جای g2 mini کنه رم دو گیگابایتی هست و رزولوشن hd البته نه کیفیت صفحه.
با اون دوگزینه htc اصلا کار نکردم ولی روی کاغذ و با توجه به مشخصات برتری خاصی ندارن.
اگه از برند ال جی می ترسی و نسبت به خرید g2 mini شک داری پیشنهاد من به شما honor 3c هست.
به احتمال 99.9 درصد همین رو
(g2 mini) می خرم.:n31:بنده با توجه به اون چیزایی که از huawie تو این مدت دیدم هیجوقت به طرفش نمیرم.سونی و سامسونگ هم بی خیال (سونی زیر 750 گوشی خوب و قابل توجه نداره) و سامسونگ هم همشون یه شکلند . می مونه htc و lg که اون دو تا اچ تی سی از نظر ظاهری خیلی خوش فرم هستند اما ال جی جی تو مینی یکن از نظر ظاهری تو ذوق می زنه وگرنه امکاناتش حرف نداره و خیلی ازش تعریف می کنن. از اونجایی هم که کیفیت برای من از ظاهر مهم تره این یه مورد رو فاکتور می گیرم (اگه g2 mini ظاهری مثل p6 یا htc ها داشت با همین امکانات و کیفیت چی میشد):n35:
campuzlit
24-12-2014, 21:15
واقعا یعنی ظاهرش اینقدر بده که نقظه ضعف در نظر گرفتی؟
وقتی دستت بگیری کاملا از حرفت برمی گردی. درسته جنس بدنه اش پلاستیکه که البته در این رنج قیمت انتظار دیگه ای هم نمی ره. اما اصلا بی ریخت نیست و خیلی خوش دسته. من خیلی وقتا یکدستی باهاش کار می کنم و تایپ می کنم مخصوصا با قابلیت one-handed operation
TimeWarp
24-12-2014, 23:01
واقعا یعنی ظاهرش اینقدر بده که نقظه ضعف در نظر گرفتی؟
وقتی دستت بگیری کاملا از حرفت برمی گردی. درسته جنس بدنه اش پلاستیکه که البته در این رنج قیمت انتظار دیگه ای هم نمی ره. اما اصلا بی ریخت نیست و خیلی خوش دسته. من خیلی وقتا یکدستی باهاش کار می کنم و تایپ می کنم مخصوصا با قابلیت one-handed operation
میشه یه چندتا عکس ازش بگیری (وقتی تو دستت هست) و برام بفرستی؟
این عکسایی که ازش تو نته همش تکراری و یه جور تبلیغاتیه:n01:
G2 mini مشکل نوسان نور زیر 20-30 درصد هم داره. کلا گوشی های ارزون و ومتوسط ال جی قاطی دارن! خودشون نورشون کم و زیاد میکنن. خیلی خنده داره.
TimeWarp
25-12-2014, 01:44
G2 mini مشکل نوسان نور زیر 20-30 درصد هم داره. کلا گوشی های ارزون و ومتوسط ال جی قاطی دارن! خودشون نورشون کم و زیاد میکنن. خیلی خنده داره.
به نظر شما بهترین گوشی تو این رنج قیمت چیه؟
به نظر شما بهترین گوشی تو این رنج قیمت چیه؟
بهترین که نداریم. همشون یه جور عیب دارن. اگر عجله ندارید دست نگه دارید سری جدید گوشی ها وارد بازار بشه. اون موقع بهتر تصمیم می گیرید.
campuzlit
25-12-2014, 15:35
میشه یه چندتا عکس ازش بگیری (وقتی تو دستت هست) و برام بفرستی؟
این عکسایی که ازش تو نته همش تکراری و یه جور تبلیغاتیه:n01:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/IMG[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
در کل معایب این گوشی که با کارکردن بهش رسیدم رو میگم و بهتر بود گوشی در این قیمت این موارد رو رفع می کرد.
چراغ نوتیفکیشن نداره
سنسور تنظیم نور محیط نداره.
otg نداره.
مشکل نور رو هم تازه کشف کردم. با راهنمایی دوستان.
خیلی ها رزولوشن رو عیب بزرگی در این گوشی می دونن در حالی که صفحه نمایش کاملا راضی کنندس. البته HD بود بهتر بود.
اگه قصد خرید داری خرید کن حالا هر مدلی به نتیجه رسیدی چون همواره گوشی ها در ابتدای عرضه به دلیل بالا بودن قیمت ارزش خرید کمتری نسبت به مدل های مشابه قبلی دارن و پس از افت قیمت دوباره مدل های جدیدتر عرضه میشه.
نمی دونم بقیه گوشی های ال جی هم این عیب رو دارن یا نه ولی در مورد جی تو مینی درسته. در نور زیر 25 درصد نوسان داره اما خیلی جزئی هست و اگه خیلی حساس نباشیم میشه به راحتی چشم پوشی
کرد.اما به هر حال یک عیب و نمره منفی به حساب میاد. جالبه که من اصلا متوجه این موضوع نشده بودم. چون هیچ وقت نور گوشیم زیر 30 نمی زارم حتی در اتاق تاریک.
ولی در کل ال جی میان رده های خوبی داره از جمله سری سوم L. این که بگیم گوشی های ارزون ال جی خوب نیستن بی انصافی هست.
[/IMG[IMG]]
در کل معایب این گوشی که با کارکردن بهش رسیدم رو میگم و بهتر بود گوشی در این قیمت این موارد رو رفع می کرد.
چراغ نوتیفکیشن نداره
otg نداره.
خیلی ها رزولوشن رو عیب بزرگی در این گوشی می دونن در حالی که صفحه نمایش کاملا راضی کنندس. البته HD بود بهتر بود.
اگه قصد خرید داری خرید کن حالا هر مدلی به نتیجه رسیدی چون همواره گوشی ها در ابتدای عرضه به دلیل بالا بودن قیمت ارزش خرید کمتری نسبت به مدل های مشابه قبلی دارن و پس از افت قیمت دوباره مدل های جدیدتر عرضه میشه.
نمی دونم بقیه گوشی های ال جی هم این عیب رو دارن یا نه ولی در مورد جی تو مینی درسته. در نور زیر 25 درصد نوسان داره اما خیلی جزئی هست و اگه خیلی حساس نباشیم میشه به راحتی چشم پوشی
کرد.اما به هر حال یک عیب و نمره منفی به حساب میاد. جالبه که من اصلا متوجه این موضوع نشده بودم. چون هیچ وقت نور گوشیم زیر 30 نمی زارم حتی در اتاق تاریک.
ولی در کل ال جی میان رده های خوبی داره از جمله سری سوم L. این که بگیم گوشی های ارزون ال جی خوب نیستن بی انصافی هست.
من نگفتم خوب نیستن/ گفتم قاطی دارن! شما LG L90 رو ببینید می تونید با نوسان نورش که از جی 2 مینی شدیدتر هم هست کنار بیایید؟ در صورتی که امکانات خیلی خوبی داره ولی عیب بزرگی هم داره.
از یک طرف سنسور نور نداره از اون طرف نور کم و زیاد میکنه. تناقض تا کجا. من اکثرا گوشی خودم نورش حدود 30 درصد هست(هواوی دارم)
TimeWarp
25-12-2014, 23:18
بهترین که نداریم. همشون یه جور عیب دارن. اگر عجله ندارید دست نگه دارید سری جدید گوشی ها وارد بازار بشه. اون موقع بهتر تصمیم می گیرید.
من نگفتم خوب نیستن/ گفتم قاطی دارن! شما LG L90 رو ببینید می تونید با نوسان نورش که از جی 2 مینی شدیدتر هم هست کنار بیایید؟ در صورتی که امکانات خیلی خوبی داره ولی عیب بزرگی هم داره.
از یک طرف سنسور نور نداره از اون طرف نور کم و زیاد میکنه. تناقض تا کجا. من اکثرا گوشی خودم نورش حدود 30 درصد هست(هواوی دارم)
این عیب که نور رو کم و زیاد میکنه میشه یکم بیشتر توضیح بدید. متوجه منظورتون نشدم. دقیقا به چه شکله ؟ گوشی خودتون چه مدلی از هواوی هست؟ در این مدت گوشی های مختلف هواوی رو دیدم. استفاده کنندگانش بیشتر گلایه داشتن تا اینکه ازشون تعریف کنن.
از دوربین می نالیدن
از باطری ضعیف می نالیدن
یا اینکه خیلی از گوشی کار بکشی(انجام بازی های سنگین) یا اگه یه بد افزار روشون اجرا شه مثلا یه نوع شیل تر شکن خاص دچار افت سرعت میشن (انگار ویروسی شدن) و باید ریست فکتوریشون کنی یا فلش کنی.
در مورد سری گوشی های جدید میره برای بهار سال بعد که اوایلش یکم بی خودی گرونه و تا به قیمت مناسب برسه خیلی زمان می بره و از طرفی قیمت دلار معلوم نمیکنه تا فردا چی میشه تا اون مدت که خدا داند چه شود.
[/IMG[IMG]]
چراغ نوتیفکیشن نداره
otg نداره.
آقا به خاطر عکس ها ممنون. بدین شکل هنوز 99 درصد نظرم رو g2 mini هست تو این رنج قیمت:n09:
این عیب که نور رو کم و زیاد میکنه میشه یکم بیشتر توضیح بدید. متوجه منظورتون نشدم. دقیقا به چه شکله ؟ گوشی خودتون چه مدلی از هواوی هست؟ در این مدت گوشی های مختلف هواوی رو دیدم. استفاده کنندگانش بیشتر گلایه داشتن تا اینکه ازشون تعریف کنن.
از دوربین می نالیدن
از باطری ضعیف می نالیدن
یا اینکه خیلی از گوشی کار بکشی(انجام بازی های سنگین) یا اگه یه بد افزار روشون اجرا شه مثلا یه نوع شیل تر شکن خاص دچار افت سرعت میشن (انگار ویروسی شدن) و باید ریست فکتوریشون کنی یا فلش کنی.
در مورد سری گوشی های جدید میره برای بهار سال بعد که اوایلش یکم بی خودی گرونه و تا به قیمت مناسب برسه خیلی زمان می بره و از طرفی قیمت دلار معلوم نمیکنه تا فردا چی میشه تا اون مدت که خدا داند چه شود.
گوشی من مدل G525 هست که سخت افزار متوسط ولی باطری نسبتا ضعیفی داره(که بخاطر CPU به کار رفته هست)
هواوی قبلا بله باطریش همینطور بود ولی سری های جدیدش حتی از G610 به این طرف که خیلی هم جدید نیست مشکل باطری تقریبا برطرف شده. اون مشکلات عجیب غریب هم بنده ندیدم و به نظرم دروغ محض هست(یا شاید در مورد هواوی های 300 تومنی صدق بکنه) دوربین هم نظری ندارم در حد یه دوربین گوشی400-500 تومن هست.
-----
درباره کم و زیاد شدن نور متاسفانه در بعضی گوشی های سری سوم L نور صفحه رو وقتی داخل برنامه های خاصی می شید کم و زیاد میکنه. دقیقا خاطرم نیست الان. مثلا ال جی ال 70 که نور رو از 60 به بالا نوسان میده. ال 90 کمتر نسبت به ال 70 ولی نوسان هست.. و جی 2 مینی از این دو کمتر ولی باز هم زیر 25 درصد نوسان مشاهده میشه. الجی اینطوری شده هر چی پول بدی نوسان کمتر میخوری:n02:. تمام این هایی هم که من گفتم تجربیات کاربران درباره استفاده از این گوشی ها بود که یکی دو نفر هم نبودن که موردی باشه! اکثریت اشاره کردن.
مثل داشتن نویز L70 که همه خبر دارن.
چون خود من دنبال خرید L90 بودم و نیم نگاهی هم به g2 mini داشتم در جریان این ها قرار گرفتم و پشیمون شدم. فعلا هم منتظر گوشی های جدید هستم که اقلا snapdragon 400 داشته باشن + قیمت مناسب.
گوشی من آنر 3سی هست باتریش خیلی بهتر از سامسونگ ها یی هست که داشتم تاحالا منم خیلی بد میشنیدم از هوآوی تا تصمیم گرفتم تجربه کنم خودم اونقد خوب بود که یه جی630 هم گرفتم ، به نظر من زیر یه تومن فقط هوآوی ... من همیشه طرفدار سامسونگ بودم ، ولی سامسونگ فقط پرچمدار هاش ارزش خرید دارن رده متوسط هاش صفحه ها همه tft سخت افزار ضعیف ، برند های دیگه هم همینطور ولی هوآوی پولی که میگیره پول برند نیست در قبالش یه سخت افزار خیلی خوب نسبت به هزینه ای که میکنی ... در کل موفق باشی گرامی
campuzlit
26-12-2014, 10:29
شما که این قدر بررسی کردی و هنوز خرید نکردی به نظرم حتما با گوشی که می خوای بخری کار کن. که یکوقت تو ذوقت نخوره.
چرا نمی ری بازار و با گوشی ها کار نمی کنی؟
از هوآووی گوشی honor 3c گوشی خوبی هست.
از سامسونگ گرند 2 خوبه.
از htc 616 خوبه.
از ال جی g2 mini خوبه.
در مورد نور صفحه هم این اشکال وجود داره و اگه قصد داری ال جی خرید کنی حتما با گوشی کار کن ببین یه وقت مشکلی برات نباشه.
shahin7580
26-12-2014, 12:23
از بین اینها کدوم بهتره:
LG G2 mini 710.000
lenovo S660 600.000
Samsung S4 mini 750.000
HTC Desire 616 750.000
HTC Desire 610 780.000
اگه گوشی دیگه مد نظر دارین(ترجیحا تو همین رنج) معرفی کنید
ترجیحا تک سیم باشه و سخت افزارش خوب باشه. ظاهر مهم نیست
shahin7580
26-12-2014, 12:44
از بین اینها کدوم بهتره:
LG G2 mini 710.000
lenovo S660 600.000
Samsung S4 mini 750.000
HTC Desire 616 750.000
HTC Desire 610 780.000
اگه گوشی دیگه مد نظر دارین(ترجیحا تو همین رنج) معرفی کنید
ترجیحا تک سیم باشه و سخت افزارش خوب باشه. ظاهر مهم نیست
راستی گوشی
LG G2 mini D620 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو بازار هست؟
این
HTC Desire 610
و
HTC Desire 616 Dual SIM
می تونن با lg g2 mini رقابت کنن ؟ می خواستم وقتی میرم برای خرید برای پلن بی هم گزینه ای داشته باشم. :n02:
----------------------------
این htc ها منوی فارسی هم دارن ، درسته ؟
با تشکر:n40:
تو نمایشگاه فرصتی شد که با HTC Desire 610 کار کنم
از هر لحاظی که فکرشو کنید عالیه 4g رو هم ساپورت میکنه
ولی وقتی که اومدم دوربینش رو تست کنم نا امیدم کرد واقعا در حد یه دوربین 8 مگاپیکسلی نبود تنها عیبی که می تونم ازش بگیرم همین بود (البته قاب پشتیش یکم تو ذوق میزد و همچنین محیط گرافیکیش که به نظرم تعریف چندانی نداشت ولی خب سلیقه ها متفاوته شاید از نظر من اینطور بود)
HTC Desire 616 هم ضعیف شده 610 هست و مشکلات زیادی داره بهش فکر نکنید بهتره
از بین این دو گوشی Desire 610 بهتره
TimeWarp
26-12-2014, 22:33
شما که این قدر بررسی کردی و هنوز خرید نکردی به نظرم حتما با گوشی که می خوای بخری کار کن. که یکوقت تو ذوقت نخوره.
چرا نمی ری بازار و با گوشی ها کار نمی کنی؟
از هوآووی گوشی honor 3c گوشی خوبی هست.
از سامسونگ گرند 2 خوبه.
از htc 616 خوبه.
از ال جی g2 mini خوبه.
در مورد نور صفحه هم این اشکال وجود داره و اگه قصد داری ال جی خرید کنی حتما با گوشی کار کن ببین یه وقت مشکلی برات نباشه.
وقت ندارم . از 8 صبح تا 7 غروب درگیرم:n35: ولی باید یه وقت پیدا کنم و به توصیه شما عمل کنم و برم از نزدیک ببینم.
TimeWarp
01-01-2015, 23:31
آقا یه سوال دیگه .
samsung s4 mini هم تو همین رنج قیمته . آیا در حد g2 mini ال جی هست یا از اون ضعیف تره؟
با تشکر
آقا یه سوال دیگه .
samsung s4 mini هم تو همین رنج قیمته . آیا در حد g2 mini ال جی هست یا از اون ضعیف تره؟
با تشکر
اون گوشی قدیمی شده و حتی به سختی از گوشی من(g525) جلوتره(طبق benchmark)
جی 2 مینی گوشی بروزتر و بهتری هست.
Iloveu-ALL
03-01-2015, 16:58
sony sl هم بد نیست
قدیمیه و ارزش خرید نداره.
به نظر مناچ تی سی دیزایر 516
خوبه :n02:
Iloveu-ALL
27-01-2015, 02:12
Honor 3c پردازنده خوب رم 2 گیگ - دوربین 8 خوب - دوربین جلو 5 - صفحه نمایش 5 اینچ - قیمت مناسب
LG L90 - پردازنده خوب - اندروید 4.4 - باتری خوب - رابط کاربری خوب
گزینه های دیگه Galaxy Grand Prime - Huawei G610 - LG L70 - Xperia Sp ...
misaghilb
27-01-2015, 11:27
هواوی 3c
رم 2
5اینچ
دوربین 8 خوب
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.