مشاهده نسخه کامل
: کدوم CPU
تفاوت سی پی یوهای سلرون جدید اینتل با پنتیومش تو چیه (مثلاG2020باCELERON G1610).
به نظر شما عاقلانه ترین کار انتخاب G2030دوهسته ای یا 130تومن بیشتر CORI 3دوهسته ای؟ مگه CORI3چقدر سر از G2030
اگه نظرتونCORI3 اون موقع این مدل با AMD FX 4100چهار هسته ای قابل مقایسه هست چون هردوتاشون تو یه قیمت با این تفاوت که AMDچهار هسته ای
با سرعت 3.6
از دوستان کسی راهنمایی نمیکنه ؟
محمد گیمر GTX
26-11-2014, 15:56
پردازنده های اینتل برای گیم از پردازنده های amd مناسبترن دوست عزیز
و در مورد اون دوتا پردازنده ای هم که گفتی با i3 اغلب بازی ها راحت اجرا میشه البته با یه کارت گرافیک رده متوسط شبیه همین پردازنده
ولی با پردازنده 2030 زیاد برای گیم مناسب نیس ولی برای کارای روزمره و بازی های با گرافیک تقریبا پایین و تا حدودی متوسط خوبه
ولی در کل من بهت توصیه میکنم با این پول همون چهار هسته ای amd رو بگیری چون هم از کش بالایی برخورداره هم از فرکانس بالاتری
ولی دق کن که این پردازنده زیاد داغ میکنه و یا باید کولر مناسبی براش تهیه کنی یا بیش از حد باهاش کار نکنی
پردازنده های اینتل برای گیم از پردازنده های amd مناسبترن دوست عزیز
و در مورد اون دوتا پردازنده ای هم که گفتی با i3 اغلب بازی ها راحت اجرا میشه البته با یه کارت گرافیک رده متوسط شبیه همین پردازنده
ولی با پردازنده 2030 زیاد برای گیم مناسب نیس ولی برای کارای روزمره و بازی های با گرافیک تقریبا پایین و تا حدودی متوسط خوبه
ولی در کل من بهت توصیه میکنم با این پول همون چهار هسته ای amd رو بگیری چون هم از کش بالایی برخورداره هم از فرکانس بالاتری
ولی دق کن که این پردازنده زیاد داغ میکنه و یا باید کولر مناسبی براش تهیه کنی یا بیش از حد باهاش کار نکنی
تفاوت سی پی یوهای سلرون جدید اینتل با پنتیومش تو چیه (مثلاG2020باCELERON G1610).
دوست عزیز در ظاهر cori3نه کش بیشتری نسبت به g2030داره نه فرکانس قویتری داره نه فناوری ساختش متفاوته هردو32 نانو متری (اگه اشتباه نکنم)
یعنی شما میگید گرافیک داخل سی پی یو های coriقویتره خوب اگر هم اینطور باشه با این مبلغ پول اضافه یه vga2گیگ 200بخری بهتر نیست تا cori 3
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.