مشاهده نسخه کامل
: مشکل هارد وسترن
سلام دوستان
یه هارد 500 وسترن گرین دارم( تنها 44 ساعت کارکرده) که یه صدای تق میده. صداش بلند نیست.
و بیشتر زمانی هستش که هادر بیکاره و بخوایم به حالت کارکردن دربیاریمش- اما زمان فعالیت مثلا داریم 60 گیگ اطلاعات روش کپی میکنیم صدایی نمیده.
کسی اطلاع داره علت اون صدا چیه؟
باتشکر.
ata.royalfalcon
25-11-2014, 17:20
سلام دوستان
یه هارد 500 وسترن گرین دارم( تنها 44 ساعت کارکرده) که یه صدای تق میده. صداش بلند نیست.
و بیشتر زمانی هستش که هادر بیکاره و بخوایم به حالت کارکردن دربیاریمش- اما زمان فعالیت مثلا داریم 60 گیگ اطلاعات روش کپی میکنیم صدایی نمیده.
باتشکر.
سلام .
اين صدا به خاطر خارج شدن هارد ديسك از حالت Stand by و در نتيجه خروج هد از Head parking هست كه عادي هست و جاي نگراني نيست .
سلام دوستان
باتشکر.
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
صدای هارد به دلیل مکانیکی بودنش و حرکت هد و پلاتر و قرار گرفتن هد درپارکینگ طبیعی است ولی اگه بیش از حد است و روی کارایی سیستم هم تاثیر میگذارد باید بررسی بشود
باتشکر از پاسخ دوستان
والا تو تست هارد همونطور که تو عکسها مشاهده میکنید هیچ اروری نیستش.
تو کارکرد هارد هم هیچ مشکلی نیستش (نه کند میشه- نه هنگی نه چیز دیگه) اما چون هارد اصلی من سیگیته و قبلا هم مکستور داشتم هیچکدوم همچین صدایی نمیدادن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر از پاسخ دوستان
والا تو تست هارد همونطور که تو عکسها مشاهده میکنید هیچ اروری نیستش.
تو کارکرد هارد هم هیچ مشکلی نیستش (نه کند میشه- نه هنگی نه چیز دیگه) اما چون هارد اصلی من سیگیته و قبلا هم مکستور داشتم هیچکدوم همچین صدایی نمیدادن.
هارد سالم است مشکلی ندارد.
حقیقتش چون این هارد رو تو پرشین تولز واسه فروش گذاشته بودم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-10527092
و تمام وضعیتشم همونطور که برای شما ذکر کردم اونجا هم گفتم. باز گفتم تو فروم های دیگه مثل اینجا در مورد علت اون صدا هم تحقیق کنم تا خدایی نکرده وقتی خریدار خرید بعد از چندروز متضرر نشه و مدیونش نشیم.
اگر هم مشکلش جدیتره قیمت رو پایینتر بیارم و به عنوان هارد مشکل دار بفروشم.
TS.datarecovery
16-12-2014, 23:13
دوست عزیز هارد شما هیچ مشکلی نداره و کاملا نرمال هست
ممنون بابت راهنمایی همه دوستان
هارد رو برای فروش به یکی از مراکز خدمات کامپیوتری بردم و همه نکات رو هم گفتم
اونها هم پس از انجام تست هاشون گفتن سالمه و خریدنش.
باتشکر از همگی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.