مشاهده نسخه کامل
: روشن نشدن سیستم " لطفا راهنمایی بفرمایید"
berendji
25-11-2014, 02:04
دوستان همیشگی سلام
پاور کیس بنده سوخته بود امروز تعویض کردم ولی با فشار کلید پاور سیستم روشن نمیشه.
چراغ روی مادر بورد روشن میشه ، فن سی پی یو برای یک لحظه حرکت میکنه و دیگر هیچ!
همه چیز رو به جز پردازنده و مادربورد جدا کردم و باز هم روشن نشد
با توجه به اینکه پاور نو هست میمونه مادربورد و سی پی یو
می خواستم بدونم از چه راهی میشه فهمید ایراد از کدومه؟
دوستان همیشگی سلام
پاور کیس بنده سوخته بود امروز تعویض کردم ولی با فشار کلید پاور سیستم روشن نمیشه.
چراغ روی مادر بورد روشن میشه ، فن سی پی یو برای یک لحظه حرکت میکنه و دیگر هیچ!
همه چیز رو به جز پردازنده و مادربورد جدا کردم و باز هم روشن نشد
با توجه به اینکه پاور نو هست میمونه مادربورد و سی پی یو
می خواستم بدونم از چه راهی میشه فهمید ایراد از کدومه؟
به صورت جدا خودتون از روی fpanel دستی سوئیچ کنید ببینید بازم روشن میشه یا نه
اگه روشن نشد و اگر با جدا کردن رم گرافیک و هارد و باتری مین هم بازم روشن نشد کابل atx رو بکنید و تست کنید اگه در این حالت سیستم روشن شد یعنی مشکل از طرف مدار تغذیه مین است بیشتر میتونه از فت ها یا ماسفت ها باشه
یک بار پردانده رو بردارید و دوباره جا بزنید
berendji
25-11-2014, 10:36
به صورت جدا خودتون از روی fpanel دستی سوئیچ کنید ببینید بازم روشن میشه یا نه
اگه روشن نشد و اگر با جدا کردن رم گرافیک و هارد و باتری مین هم بازم روشن نشد کابل atx رو بکنید و تست کنید اگه در این حالت سیستم روشن شد یعنی مشکل از طرف مدار تغذیه مین است بیشتر میتونه از فت ها یا ماسفت ها باشه
یک بار پردانده رو بردارید و دوباره جا بزنید
سپاس از راهنماییتون
اگر توضیح بیشتر می خوام به این دلیله که این خرابی رو بهانه کردم تا چیزی یاد بگیرم،ببخشید:
در مورد خط اولتون چیزی نمیدونم ولی سرچ کردم جایی فرمودین:
"
fpanel رو روی مین پیدا کنید و سیم پاور رو که از دکمه کیس اومده بهش بکنید و با پیچ گوشتی اتصال بدین پاور هم کامل کابل هاش به سیستم وصل باشه"
حالا fpanel دقیقا چیه؟ منظورتون از اتصال دادن چیه؟ fpanel رو با پیچ گوشتی به چی اتصال بدم؟
کابل atx چند پین هست؟
سپاس از راهنماییتون
اگر توضیح بیشتر می خوام به این دلیله که این خرابی رو بهانه کردم تا چیزی یاد بگیرم،ببخشید:
در مورد خط اولتون چیزی نمیدونم ولی سرچ کردم جایی فرمودین:
"
fpanel رو روی مین پیدا کنید و سیم پاور رو که از دکمه کیس اومده بهش بکنید و با پیچ گوشتی اتصال بدین پاور هم کامل کابل هاش به سیستم وصل باشه"
حالا fpanel دقیقا چیه؟ منظورتون از اتصال دادن چیه؟ fpanel رو با پیچ گوشتی به چی اتصال بدم؟
کابل atx چند پین هست؟
fpanel همون جایی است که سیم ریست و پاور led و پاور سوئیچ و... از پنل کیس روش نصب شده شما سیم مربوط به pws یا همان پاور سوئیج رو که دو تا است یکی رنگی یکی هم سفید بکنید و زمانی که دکمه پشت پاور 1 است با پیچ گوشتی اون دو سر پین رو به هم اتصال بدید ببینید سیستم روشن میشه یا نه
کابل atx همون کابلی است که از پاور اومده و بالای پردازنده یا کنارش خورده معمولا 4 پینی است البته 6 یا 8 پینی هم هست
berendji
30-11-2014, 13:02
ممنون از راهنماییتون.بالاخره یاد گرفتم مواردی که فرمودین رو.
مشکل از مادربورده.میگن قابل تعمیر نیست.
cpu رو چه جوری میتونم تست کنم که اونم مشکل داره یا نه؟(i3 2120 ) حتما باید روی یک سیستم دیگه تست بشه یا راه دیگه ای داره؟
ممنون از راهنماییتون.بالاخره یاد گرفتم مواردی که فرمودین رو.
مشکل از مادربورده.میگن قابل تعمیر نیست.
cpu رو چه جوری میتونم تست کنم که اونم مشکل داره یا نه؟(i3 2120 ) حتما باید روی یک سیستم دیگه تست بشه یا راه دیگه ای داره؟
باید روی یک مین دیگه که این سوکت رو پشتیبانی میکنه تست کنید
berendji
02-12-2014, 13:07
باید روی یک مین دیگه که این سوکت رو پشتیبانی میکنه تست کنید
آقا من دیگه کلافه شدم.اول که پاورم مشکل داشت عوض کردم.بعد سیستم بالا نیومد مشکل از مادربورد بود گفتن درست نمیشه.امروز رفتم یه مادربورد جدید بگیرم سی پی یو رو روی دوتا مین دیگه تست کردن میگن جواب نمیده و داغ میکنه.(core i3 2120) و قابل تعمیر هم نیست. یعنی چی الان؟! پاور و مین و سی پی یو باهم سوخته یعنی؟
IRAN_KING
02-12-2014, 13:49
آقا من دیگه کلافه شدم.اول که پاورم مشکل داشت عوض کردم.بعد سیستم بالا نیومد مشکل از مادربورد بود گفتن درست نمیشه.امروز رفتم یه مادربورد جدید بگیرم سی پی یو رو روی دوتا مین دیگه تست کردن میگن جواب نمیده و داغ میکنه.(core i3 2120) و قابل تعمیر هم نیست. یعنی چی الان؟! پاور و مین و سی پی یو باهم سوخته یعنی؟
حتما پاور قبلیت زده همرو خراب کرده!
berendji
02-12-2014, 14:32
حتما پاور قبلیت زده همرو خراب کرده!
ممنونم خوش خبر باشی عزیز! :n24:
بعد این تعمیر کاره درست میگه که قابل تعمیر نیستن سی پی یو و مادربورد؟ چون مادربوردم گارانتیش تموم شده.
ممنونم خوش خبر باشی عزیز! :n24:
بعد این تعمیر کاره درست میگه که قابل تعمیر نیستن سی پی یو و مادربورد؟ چون مادربوردم گارانتیش تموم شده.
الان مشکل جدید چیه هنوز روشن نمیشه سیستم ؟
با یک پاور دیگه سیستم رو تست کردید بازم روشن نمیشه ؟
اگر پردازنده مشکل داشته با کندن کابل atx باید سیستم روشن شه اگه در این حالت هم روشن نشد میتونه از مین باشه
berendji
02-12-2014, 17:49
الان مشکل جدید چیه هنوز روشن نمیشه سیستم ؟
با یک پاور دیگه سیستم رو تست کردید بازم روشن نمیشه ؟
اگر پردازنده مشکل داشته با کندن کابل atx باید سیستم روشن شه اگه در این حالت هم روشن نشد میتونه از مین باشه
الان مشکل اینه که میگن هم مین و هم سی پی یو مشکل داره
IRAN_KING
03-12-2014, 16:37
به یک تعمیر کار دیگه نشون بده ... پاورت چی بود مارکش ؟
berendji
04-12-2014, 15:48
یادم نیست مارکش گم نام بود متاسفانه
عرضم به حضورتون که به جز مادربورد و سی پی یو ، کارت گرافیک ، رم و هارد هم سوخته.
خوشبختم! آی لاو یو سیستم جدید!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.