مشاهده نسخه کامل
: مشکلات شبکه: عدم نمایش کامپیوتر در یک شبکه
younes_ysf
24-11-2014, 19:07
سلام دوستان
من یه کافی نت دارم
تو اینجا 4 کامپیوتر واسه مشتری هست
دو تا کامپیوتر واسه کاربر
زیاد تو بحثای تخصصی شبکه وارد نیستم
یه سوئیچ دارم و یه مودم ADSL
همه کامپیوتر ها و مودم به سوئیچ وصل هستند
تنظیمات شبکه هم به صورت زیر هستش
ای پی سیستم ها از 192.168.12 الی 192.168.1.16 که دو ای پی اخر برای کامپیوتر های کاربر هست
سابنت مسک: 255.255.255.0
گیت وی پیش فرض: 192.168.1.1
دی ان هس ها هم به ترتیب :
210.211.110.5
210.212.115.115
من تو شبکه اینجا با مشکلاتی روبرو میشم
یکی از مشکلاتم اینه که تو کامپیوتر من و همکارم کامپیوتر های مشتری ها گاهی دیده میشه و گاهی دیده نمیشه
ولی از تو کامپیوتر های مشتری ها همه کامپیوتر ها دیده میشه
کامپیوتر من و همکارم همیشه همدیگه رو میبینن یعنی توی نتورک هستن
نرم افزار کافی نت به اونا دسترسی داره ولی نمیتونم به درایو های به اشتراک گذاشته شده اونا دسترسی داشته باشم.
توضیحات اضافی:
همه کامپیوتر ها ویندوز سون هستند و فایروال ویندوز خاموشه
رو کامپیوتر من و همکار انتی ویروس اوست نصب هست ولی رو کامپیوتر مشتری ها انتی ویروس خود مایکروسافت
کامپیوتر های مشتری ها با دیپ فریز قفل هستند
mr-hamed
24-11-2014, 21:32
شما اسم workgroup همه سیستم ها رو یکسان بذار و فایر وال سیستم و شبکه و آنتی ویروس رو آف کن اگه مشکل از کابل ها و سیستم و سوئیچ یا مودمت نباشه نباید مشکلی داشته باشی
younes_ysf
26-11-2014, 19:36
شما اسم workgroup همه سیستم ها رو یکسان بذار و فایر وال سیستم و شبکه و آنتی ویروس رو آف کن اگه مشکل از کابل ها و سیستم و سوئیچ یا مودمت نباشه نباید مشکلی داشته باشی
اخه بعضی وقتا هست بعضی وقتا نیست
تا جایی که یادمه وقتی اول کامپیوتر های اصلی رو روشن میکنم بعد کامپیوتر های مشتری ها رو مشکلی نیست در غیر این صورت این مشکل پیش میاد. مثلا وقتی مشکلی پیش میاد و مجبور میشم کامپیوتر اصلی رو ریست کنم دیگه کامپیوتر های مشتری ها رو نشون نمیده
با PING نشون میده اتصال مشکلی نداره
younes_ysf
30-11-2014, 07:54
دو سوال دیگه
چجوری میشه یه درایور از یه کامپیوتر رو جوری به اشتراک گذاشت که فقط یه کامپیوتر دیگه بتونه بازش کنه و بقیه بهش هیچ دسترسی نداشته باشن؟
برای کافی نت شبکه به صورت دامین باشه یا وررگروپ بهتره؟
mr-hamed
30-11-2014, 20:12
دو سوال دیگه
چجوری میشه یه درایور از یه کامپیوتر رو جوری به اشتراک گذاشت که فقط یه کامپیوتر دیگه بتونه بازش کنه و بقیه بهش هیچ دسترسی نداشته باشن؟
Open Advanced sharing settings by clicking the Start button [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and then clicking Control Panel. In the search box, type network, click Network and Sharing Center, and then, in the left pane, click Change advanced sharing settings.
Click the chevron [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to expand your current network profile.
Under Password protected sharing, select one of the following options:
Turn on password protected sharing
Turn off password protected sharing
Click Save changes. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] If you're prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.
برای کافی نت شبکه به صورت دامین باشه یا وررگروپ بهتره؟
منظور کدوم قسمته؟
younes_ysf
02-12-2014, 17:50
Open Advanced sharing settings by clicking the Start button [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and then clicking Control Panel. In the search box, type network, click Network and Sharing Center, and then, in the left pane, click Change advanced sharing settings.
Click the chevron [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to expand your current network profile.
Click Save changes. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] If you're prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.
منظور کدوم قسمته؟
اون راهنمایی اولتون رو وقت نکردم چک کنم ببینم همونی که میخوام هست یا نه.ولی بازم ممنون
کل شبکه کافی نت منظورم هست.ظاهرا میگن حالت دامین امنیت و راحتی بیشتری داره ولی راه اندازیش یکم سخت تره
younes_ysf
02-12-2014, 18:42
منظور کدوم قسمته؟
اون راهنمایی اولتون رو وقت نکردم چک کنم ببینم همونی که میخوام هست یا نه.ولی بازم ممنون
کل شبکه کافی نت منظورم هست.ظاهرا میگن حالت دامین امنیت و راحتی بیشتری داره ولی راه اندازیش یکم سخت تره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.