ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیون کامپیوتر : فروشگاه اینترنتی قطعات کامپیوتر و نوت بوک و تبلت

saeed_hosseiny
24-11-2014, 15:33
درود دوستان p30world

این تاپیک با هماهنگی مدیریت سایت و بخش تبلیغات سایت ایجاد گردیده است

با مشورت با مدیران فروشگاه لیون کامپیوتر بر ان شدیم در یکی از معروفترین و قدیمیترین فرومهای کشور این تاپیک رو ایجاد کنیم . تا بتونیم در کنار شما عزیزان باشیم و خدمات خودمون رو خدمت شما عزیزان معرفی نماییم .

اخرین قیمتها همیشه در سایت فروشگاه لیون کامپیوتر به ادرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال اپدیت بوده و به بازدید کنندگان عزیز تقدیم میشود .

تماس با فروشگاه 88947927 - 8

برای گرفتن تخفیف و یا قیمت تعداد , ما میتونیم در این تاپیک در خدمت شما دوستان گل باشیم .

بنده و مجموعه لیون کامپیوتر تمام سعیمون رو خواهیم کرد تا سریعا پاسخگوی سوالات شما دوستان عزیز و گرامی باشیم

اگر قیمت کالایی رو بالاتر از قیمتی که از بازار دارید بهتون اعلام کردیم حتما برام پیغام کنید تا بررسی کنیم

هر کالایی که توی ذهنتون هستش رو از ما قیمت بگیرید

در اخر هم اگر انتقاد و یا پیشنهادی دارید بنده و تیم لیون کامپیوتر با تمام وجود برای شنیدنش امادگی داریم و پاسخگوی انتقادات شما دوستان خواهیم بود .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afshin b
24-11-2014, 15:37
آقای حسینی شروع فعالیتتون در این انجمن رو بهتون تبریک میگم و آرزوی موفقیت دارم براتون.

saeed_hosseiny
24-11-2014, 15:58
آقای حسینی شروع فعالیتتون در این انجمن رو بهتون تبریک میگم و آرزوی موفقیت دارم براتون.

بسیار ممنونم از نظر لطف و محبتتون افشین جان و در اینجا از نزدیک در کنار شما دوستان خواهیم بود و باعث افتخاره :»:»:»

saeed_hosseiny
25-11-2014, 10:45
درود دوستان عزیزم

خبری بود که میخواستم در جریان باشید

دیروز به دلیل مشخص نبودن نتیجه مذاکرات 5+1 متاسفانه قیمت خیلی از کالاها بدون دلیل افزایش داشته اند و با مشخص شدن تمدید و ادامه مذاکرات قیمت کالاهای گران شده حتما به سر جای قبلی خود باز خواهند گشت , که این افزایش قیمت بیشتر شامل CPU های اینتل بوده لذا پیشنهاد میکنیم تا متعادل نشدن قیمت هر کدام از این کالاها آنها را خرید نکنید . مراتب کاهش قیمت حتما در سایت اعلام خواهد شد .

sisili123456789
25-11-2014, 11:32
بهترین فروشگاه انلاین لیون کامپیوتر هستش .... من و بردارام چند بار خرید کردیم و همیشه راضی بودیم .

sansa
25-11-2014, 11:42
فکر کنم به روز ترین سایت فروش قطعات کامپیوتر باشید .

اما چند تا نکته هست .

بعضی سایت ها قطعات دست و دوم رو جالی نو به افراد میفروشند . که البته در مورد شما تا حالا شکایتی یا ... ندیدم . از این بابت تا حالا که مشکلی نبوده .

طراحی سایتتون به نظرم اصلا جالب نیست . مخصوصا وقتی یک کالایی رو انتخاب میکنی میخوای مثلا بر اساس قیمت دسته بندی بشن . از صعودی به نزولی و بالعکس . (گزینه گارانتی و بدون گارانتی رو جدا کردید برای هر بار جستجو باید کلی رفرش کنیم)

تنوع بعضی کالاهاتون در بعضی بخش ها واقعا کم هست . مثلا انواع رم - انواع Power - انواع SSD .

نکته بعدی توضیحات فارسی درباره برخی از قطعات وجود ندارد . مثلا مین بورد های های گیگابایت توضیحات فارسی دارن که فقط انگلیسیش قرار گرفته .

در کل به نظرم فروشگاه خوبی هستید . قصد خرید داشته باشم یا کسی داشته باشه حتما سایت شما رو معرفی میکنم.

امید رض
25-11-2014, 13:16
فروشگاه عالی هست ازنظر خرید من خودم چند دفعه ازاین جاخرید کردم همین چندروز پیشاهم یه مانیتور 20اینچ سامسونگ گرفتم عالی بود
دمه اقایه حسینی گرم
فقط خواهشن قطعاتتونو یه ذره قیمتشو بیارید پایین یاثابت نگه دارید چون میخواستم یه gtx760 بگیرم قیمتشو زده بودید 999تومن فرداش که رفتم توسایت زده بودید 1و40 پشیمون شدم ازخریدش مجبورشدم یه کارت گرافیک از سریr9 بخریدم واقعا ناراحتم :n28::n24:
جالبه الان اون gtx760 روزدید 999تومن

saeed_hosseiny
25-11-2014, 13:18
فکر کنم به روز ترین سایت فروش قطعات کامپیوتر باشید .

اما چند تا نکته هست .

بعضی سایت ها قطعات دست و دوم رو جالی نو به افراد میفروشند . که البته در مورد شما تا حالا شکایتی یا ... ندیدم . از این بابت تا حالا که مشکلی نبوده .

طراحی سایتتون به نظرم اصلا جالب نیست . مخصوصا وقتی یک کالایی رو انتخاب میکنی میخوای مثلا بر اساس قیمت دسته بندی بشن . از صعودی به نزولی و بالعکس . (گزینه گارانتی و بدون گارانتی رو جدا کردید برای هر بار جستجو باید کلی رفرش کنیم)

تنوع بعضی کالاهاتون در بعضی بخش ها واقعا کم هست . مثلا انواع رم - انواع Power - انواع SSD .

نکته بعدی توضیحات فارسی درباره برخی از قطعات وجود ندارد . مثلا مین بورد های های گیگابایت توضیحات فارسی دارن که فقط انگلیسیش قرار گرفته .

در کل به نظرم فروشگاه خوبی هستید . قصد خرید داشته باشم یا کسی داشته باشه حتما سایت شما رو معرفی میکنم.
درود دوست گلم
بسیار ممنونم از محبتتون و انتقادات و پیشنهاداتون

1 - در مورد طراحی سایت چیزی که برنامه نویسمون توانایی داشت انجام داده و در مرحله بعد خیلی از چیزها تغییر میکنه حتی طراح و برنامه نویس عزیز
2 - در تنوع تا جایی که واقعا میتونیم ساپورت کنیم مشتریها رو قطعات توی سایت میگذاریم و جدیدا در حال موجود کردن و زیاد کردن نوع کالاها هستیم و به طور مثال همین امروز محصولات antec به موجودی فروشگاه اضافه شد و فروش حضوری هم داریم عزیزم
3 - در مورد متن فارسی کاملا حق با شماست و در حال ایجاد یک تیم برای این بخش هستیم و امید به خدا کم کم توضیحات فارسی هم به حالاها اضافه میشه در مورد این مسئله در جای دیگه هم دیگران انتقاد کردن و ما در حال پیگیری هستیم و امید به خدا حتما اینو انجام میدیم

در اخر اگر انتقادات نباشه هیچ کسی توی زندگیش رشد کافی رو نخواهد داشت و ما از شما تشکر میکنیم که وقتتون رو گذاشتیدو نظر دادید .

saeed_hosseiny
25-11-2014, 13:52
فروشگاه عالی هست ازنظر خرید من خودم چند دفعه ازاین جاخرید کردم همین چندروز پیشاهم یه مانیتور 20اینچ سامسونگ گرفتم عالی بود
دمه اقایه حسینی گرم
فقط خواهشن قطعاتتونو یه ذره قیمتشو بیارید پایین یاثابت نگه دارید چون میخواستم یه gtx760 بگیرم قیمتشو زده بودید 999تومن فرداش که رفتم توسایت زده بودید 1و40 پشیمون شدم ازخریدش مجبورشدم یه کارت گرافیک از سریr9 بخریدم واقعا ناراحتم :n28::n24:
جالبه الان اون gtx760 روزدید 999تومن

درود دوست گلم ممنونم از شما
ما تمام سعیمون رو میکنیم که قیمتهای رو اپدیت نگه داریم و خیلی وقتها میتونیم تخفیف هم منظور کنیم عزیزم و میتونید با ما هماهنگ بشید

متاسفانه بازار این اجازه رو نمیده کالاها ثابت بمونن و نوسانات به خاطر کمبود جنس و تغییر قیمت ارز صورت میگیره که در سایت ما هم این تغییرات قیمت اعمال میشه

در کل میتونید برای قیمتهای دقیقتر و تحفیف با ما توسط ایمیل , تلفن , فروم و هر روشی که دوست دارید در تماس باشید
:n16:

reza.kaka
25-11-2014, 19:14
سلام
فروشگاه بسیار عالی دارین ...کمتر فروشگاهی هست که تمامی قطعات به روزی داشته باشد .

چند تا پیشنهاد دارم .

1- مانیتور های حرفه ای BenQ و AOC رو برای فروش بیارین . مخصوصا نوع گیمینگ و همچنین دارای رزولیشن 4k

2- خیلی ها از جمله من عاشق اسپیکر های چوبی هستیم . آن هم که در سایت هست باب میل ما نیست و تنوع ندارد . اگر امکانش هست اسپیکر های چوبی دارای ساب ووفر رو هم اضافه کنید . ما در به در در اینترنت دنبال این گونه اسپیکر ها هستیم .

4- تنوع کالاهای کولر پردازنده ، فن های دارای LED برای تزئیین کیس و ... خیلی کم است در سایتتون .

طراحی سایت رو هم یکم بهتر کنید خیلی عالی میشه . مخصوصا قسمت جستجوی کالا .

با تشکر

saeed_hosseiny
26-11-2014, 15:59
سلام
فروشگاه بسیار عالی دارین ...کمتر فروشگاهی هست که تمامی قطعات به روزی داشته باشد .

چند تا پیشنهاد دارم .

1- مانیتور های حرفه ای BenQ و AOC رو برای فروش بیارین . مخصوصا نوع گیمینگ و همچنین دارای رزولیشن 4k

2- خیلی ها از جمله من عاشق اسپیکر های چوبی هستیم . آن هم که در سایت هست باب میل ما نیست و تنوع ندارد . اگر امکانش هست اسپیکر های چوبی دارای ساب ووفر رو هم اضافه کنید . ما در به در در اینترنت دنبال این گونه اسپیکر ها هستیم .

4- تنوع کالاهای کولر پردازنده ، فن های دارای LED برای تزئیین کیس و ... خیلی کم است در سایتتون .

طراحی سایت رو هم یکم بهتر کنید خیلی عالی میشه . مخصوصا قسمت جستجوی کالا .

با تشکر

درود دوست گلم
ممنونم از محبتتون

1 - aoc رو مادیران فقط 19 و 20 داره و نیستش عزیزم و بنکیو هم مدلهای پایینش میاد . ولی جدیدا دل وارد شده و اونها رو در کنار سامسونگ و ال جی و ایسوس توی سایت میگذاریم
2 - اکثر اسپیکرهای چوبی ریمارکن و برند درست و حسابی ندارن و اکثر برندهای اورجینال توی سایتمون هستش . البته اگر برند جدیدی اومده بهمون بگید تا بررسی کنیم
3 - فکر میکنم اکثر برندهای بازار رو توی سایت گذاشتیم عزیزم . و چیزی کم نذاشتیم و متاسفانه تنوع برندها نسبت به سالهای گذشته بسیار کم شدن

djmoslemok
29-11-2014, 10:25
درود
آقای حسینی کارشون خیلی درسته
سیستمی که الان دارم و 3 سیستم دوستانم رو هم از ایشون چند سال پیش تهیه کردم
قیمتاشون خوبه

saeed_hosseiny
04-12-2014, 15:09
درود دوستان گلم

واتر کولینگهای deepcool با بهترین کیفیت و قیمت موجود شده

برای بررسی کیفیتهاشون حتما به سایتهای مختلف خارجی مراجعه کنید

در ضمن به زودی یه سری لینک مقایسه های توی سایت لیون هم قرار میگیره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/filter642_Deepcool/

green_ice_hz
06-12-2014, 16:00
سلام آقای حسینی،شما قطعه دست دوم هم خرید دارین؟اگه سیستم خوبی باشه

green_ice_hz
06-12-2014, 16:20

saeed_hosseiny
06-12-2014, 18:19

درود دوست گلم
بله بر میداریم و در خدمتیم لیست بفرمایید با قیمتتون بررسی میکنیم

green_ice_hz
06-12-2014, 20:29
Main : giga x58 ud3r rev.1.0
Ram : 3*1 gig gskill 1333
Vga : msi gtx 295
Power : green 1030 watt
Case : green trio

saeed_hosseiny
08-12-2014, 16:07
Main : giga x58 ud3r rev.1.0
Ram : 3*1 gig gskill 1333
Vga : msi gtx 295
Power : green 1030 watt
Case : green trio

توی پیغام خصوصی جواب دادم دوست گلم

saeed_hosseiny
09-12-2014, 18:52
دوستان گلم خیلی وقت بود که خیلی از دوستان درخواست خرید LED داخل کیس برای تزئینش کیسشون از ما داشتن . تا اینکه امروز این کالا وارد شده و توسط لیون کامپیوتر ارائه میشه .

بسیار محصول زیباییه و واقعا از نظر زیبایی و امکاناتی که داره به راحتی میتونید ازش برای زیبایی کیستون استفاده کنید .

در گذشته مجبور بودیم برای تزئین کیس از LED های مختلف با رنگهای مختلف استفاده کنیم ولی این محصول 12 رنگ رو بهتون به راحتی تامین میکنه و فقط با کنترل میتونید رنگهای مختلفی رو فقط با یک ال ای دی در کیستون داشته باشید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RGB Color LED/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e.jpg

Fusi0n
09-12-2014, 19:27
سلام و عرض سلام جناب حسینی ببخشید
میخواستم بدونم خبری از تبلت های Lenovo TAB S8 نیست مدتی میشه معرفی شدن ولی خبری ازشون در بازار نیست ؟!
به نظرتون چه قیمتی خواهند داشت
باتشکر

saeed_hosseiny
10-12-2014, 13:23
سلام و عرض سلام جناب حسینی ببخشید
میخواستم بدونم خبری از تبلت های Lenovo TAB S8 نیست مدتی میشه معرفی شدن ولی خبری ازشون در بازار نیست ؟!
به نظرتون چه قیمتی خواهند داشت
باتشکر

درود دوست گلم
متاسفانه این کالا در ایران موجود نیست چون تازه معرفی شده و در مورد قیمتش باید بگم که معموم نیست چقدر میشه ولی اگر همین قیمت بمونه حدودا بین 700 تا 800 تومان منطقیش اینه که قیمت گذاری بشه

موفق باشید

saeed_hosseiny
16-12-2014, 15:37
درود دوستان گلم

هفته پر کشمکشی رو راجب کارتهای GTX 970 گذروندیم و توضیحات کامل و افکار متفاوت راجب این کارتها زیر کارت zotac gtx 970 کاملا مشهوده .
واقعیتش امروز وقتی اومدم سر کار تنها تصمیم این بود که کل کارتهای این سری رو از توی بازار جمع کنم و بخرم و فکر می کنیم تا حدی موفق شدیم و تا الان 32 عدد این کارتها رو توی انبار موجود کردیم . به امید اینکه بتونیم به قیمت ارزونتر تقدیم دوستان بکنیم . متاسفانه نتونستیم به قیمت قبل و چند روز پیش خریداری کنیم . ولی حداقل تونستیم قیمت پایینتری این سری از کارتها رو نسبت به قیمت روز بازار تقدیم دوستان بکنیم .
این کارتها دوباره وارد نشدن فقط بقیه بار رو که یکی از همکاران خرید کرده بود رو ازش خریداری کردیم . اینو گفتم که دوباره راجب این مسئله سوال براتون پیش نیاد .

الان هم با قیمت 1349000 تومان اجازه فروش این کارت رو گرفتیم .

سعی میکنیم کاملا شفاف و دقیق موجودی این کالاها رو اینجا بعد از فروش اعلام کنیم و شما دوستان بتونید راحتتر برای خریدش اقدام و تصمیم بگیرید .

Zotac GTX 970 4GB GDDR5 = 1349000 موجودی 32 عدد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Zotac GTX 970 AMP! Omega Edition 4GB GDDR5 =1529000 موجودی 10 عدد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed_hosseiny
25-12-2014, 12:30
SSD های کورسیر مدل fore GS 128GB موجوده

saeed_hosseiny
05-01-2015, 12:56
درود به بزرگترین دارایی لیون کامپیوتر ( شما بازدید کنندگان و مشتریهای عزیز )

از این پس هزینه ارسال کالای بالای 100000 تومان در تهران کاملا رایگان و در ساعات مشخصی ارسال خواهد شد و زیر 100000 تومان 4000 تومان می باشد . در ضمن هزینه توی شهری کالا تا باربری و ترمینال و فرودگاه رایگان شد .

saeed_hosseiny
05-01-2015, 15:07
درود به بزرگترین دارایی لیون کامپیوتر ( شما بازدید کنندگان و مشتریهای عزیز )

از فردا هزینه ارسال کالای بالای 100000 تومان در تهران کاملا رایگان و در ساعات مشخصی ارسال خواهد شد و زیر 100000 تومان 4000 تومان می باشد . در ضمن هزینه توی شهری کالا تا باربری و ترمینال و فرودگاه رایگان شد .

reza-habibi
16-01-2015, 12:48
با عرض سلام و خسته نباشید آقای حسینی
من سیستم زیر رو میخواستم بفروشم ممنون میشم قیمت بدید و در صورت امکان قیمت قطعه رو بفرمایید ممنون میشم .

Main Board : GIGABYTE EX58 - EXTREME
CPU : INTEL Core i7 920
Graphic : Zotac GTX 260
Power : iCUTE model AP-750AS
Ram : Team Group ELIT DDRIII 1333 2Gb *3 Total 6Gb
Hard Disk Seagate Baracuda 1Tb
DVD Rewriter : Pioneer Multi
Receiv Card QBox DVBS2 HD 9620 With Remote
Monitor LG M2794D
Web Cam FARASOO UVC
Case Green Magnum

saeed_hosseiny
17-01-2015, 17:00
با عرض سلام و خسته نباشید آقای حسینی
من سیستم زیر رو میخواستم بفروشم ممنون میشم قیمت بدید و در صورت امکان قیمت قطعه رو بفرمایید ممنون میشم .

Main Board : GIGABYTE EX58 - EXTREME
CPU : INTEL Core i7 920
Graphic : Zotac GTX 260
Power : iCUTE model AP-750AS
Ram : Team Group ELIT DDRIII 1333 2Gb *3 Total 6Gb
Hard Disk Seagate Baracuda 1Tb
DVD Rewriter : Pioneer Multi
Receiv Card QBox DVBS2 HD 9620 With Remote
Monitor LG M2794D
Web Cam FARASOO UVC
Case Green Magnum

درود جناب حبیبی عزیز
سیستم شما سیتسم خوبیه ولی طرفدارش رو از دست داده عزیزم
بدون کارت دی وی بی و وب کم ما بین 1250 تا 1300 خریداریم

ولی این کالا بیشتر از اینها می ارزه یعنی شما به مصرف کننده بین 1500 تا 1700 هم میتونید بفروشید . اینو گفتم که با شما شفاف بشم

موفق باشید

mahdi1323
17-01-2015, 17:06
سلام من یک مودم ZYXEL دارم تازه از مخابرات گرفتم اینو بیرون چند میخرن

mahdi1323
17-01-2015, 17:11
و همینطور قیمت گوشی سونی T2 ULTARA قیمتش چنده

sajjad1973
17-01-2015, 18:01
آیا اون قطعه ای که عکسش رو اون پایین پایین گذاشتم - دارید - تروخدا کمک کنید

یه سوال کسی هست به من کمک کنه یا تبدیل مورد نظر من رو کسی داره ؟

ببینید من یه پرینت سرور گرفتم که اینه - جزو لیست پرینترهایی که ساپورت پرینتر من یعنی hp laser jet 1100 هم هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Single Parallel Port Fast Ethernet Print Server TL-PS110P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی مشکل اصلی اینه چظوری به اون پرینتر hp laserjet 1100 وصلش کنم - هیچ تبدیلی تو ایران نیست ظاهرا - هرجا رو گشتم نیست -

یعنی اینو میخوام - ولی هرجا رو گشتم نیست که نیست

reza-habibi
17-01-2015, 19:27
با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر بابت پاسخگویی شما جناب حسینی عزیز .
ممنون میشم اگر بفرمایید بدون مانیتور و هارد دیسک و کارت دی وی بی و وب کم چند بر میدارید .

reza-habibi
17-01-2015, 19:28
درود جناب حبیبی عزیز
سیستم شما سیتسم خوبیه ولی طرفدارش رو از دست داده عزیزم
بدون کارت دی وی بی و وب کم ما بین 1250 تا 1300 خریداریم

ولی این کالا بیشتر از اینها می ارزه یعنی شما به مصرف کننده بین 1500 تا 1700 هم میتونید بفروشید . اینو گفتم که با شما شفاف بشم

موفق باشید

ممنون میشم اگر بفرمایید بدون مانیتور و هارد دیسک و کارت دی وی بی و وب کم چند بر میدارید .

saeed_hosseiny
18-01-2015, 14:26

درود
مدل دقیق مودم رو بفرمایید ممنون میشم
گوشی قیمت نداریم عزیزم

ببینید من یه پرینت سرور گرفتم که اینه - جزو لیست پرینترهایی که ساپورت پرینتر من یعنی hp laser jet 1100 هم هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Single Parallel Port Fast Ethernet Print Server TL-PS110P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی مشکل اصلی اینه چظوری به اون پرینتر hp laserjet 1100 وصلش کنم - هیچ تبدیلی تو ایران نیست ظاهرا - هرجا رو گشتم نیست -

درود
دقیقا پورت پشت پرینترتون اسمش چیه و به کجا و به کدوم پورت میخواید متصلش کنید ؟

saeed_hosseiny
18-01-2015, 14:30

درود
حدودا 670 تومان

mahdi1323
18-01-2015, 14:52
این هست البته باز شده دسته دوم رو چند میخرن
DEL1201-T10A

saeed_hosseiny
18-01-2015, 15:24
این هست البته باز شده دسته دوم رو چند میخرن
DEL1201-T10A

این مودم تا جایی که میدونم زاکسل نیست و نمیدونم چند میخرن

mahdi1323
18-01-2015, 15:35
این مودم تا جایی که میدونم زاکسل نیست و نمیدونم چند میخرن

دوست عزیز نمایندگی دلسا که نمایندگی زاکسل هست اینو میفروشه

sajjad1973
18-01-2015, 18:11
درود
دقیقا پورت پشت پرینترتون اسمش چیه و به کجا و به کدوم پورت میخواید متصلش کنید ؟

سلام - ممنون از کمکتون

من این پرینت سرور رو خریدم ( کاملا نو 2سال گارانتی داره که هنوز فعال هم نشده)

فکر میکردم به پورت پشت پرینترم که اینه میخوره ولی نمیخوره

کابل اتصال پرینتر به پشت کامپیوتر هم اینه

حالا من میخوام یه جوری اون پرینت سرور رو که عکسش رو اول همه گذاشتم ( عکس 1) وصل کنم به پرینترم که پورتش عکس 2 هست -

تو سایتهای فروش خارجی برای این کار این قطعه رو معرفی کردن ولی من تو ایران پیداش نمیکنم

اسمشم اینه
Centronics 36 Female to DB25 Female Parallel Printer Adapter

ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید:n16:

SAeedBaa
18-01-2015, 18:48
Core 2 Duo E6700

(2.66GHz,1066FSB,L2:4MB,rev.B2)

سلام میتونید این سی پی یو رو برام تهیه کنید.

saeed_hosseiny
20-01-2015, 16:35
دوست عزیز نمایندگی دلسا که نمایندگی زاکسل هست اینو میفروشه

سلام - ممنون از کمکتون

من این پرینت سرور رو خریدم ( کاملا نو 2سال گارانتی داره که هنوز فعال هم نشده)

فکر میکردم به پورت پشت پرینترم که اینه میخوره ولی نمیخوره

کابل اتصال پرینتر به پشت کامپیوتر هم اینه

حالا من میخوام یه جوری اون پرینت سرور رو که عکسش رو اول همه گذاشتم ( عکس 1) وصل کنم به پرینترم که پورتش عکس 2 هست -

تو سایتهای فروش خارجی برای این کار این قطعه رو معرفی کردن ولی من تو ایران پیداش نمیکنم

اسمشم اینه
Centronics 36 Female to DB25 Female Parallel Printer Adapter

ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید:n16:
درود دوست گلم

دو تا از دوستانم اینجور تبدلیها رو دارن همین رفتم پیششون ولی متاسفانه این تبدل رو نداشتن .
یه سوال چرا پرینتر سرورتون رو عوض نمیکنید ؟

Core 2 Duo E6700

(2.66GHz,1066FSB,L2:4MB,rev.B2)

سلام میتونید این سی پی یو رو برام تهیه کنید.

درود

دوست گلم متاسفانه این پردازنده رو موجود نداریم

saeed_hosseiny
20-01-2015, 19:42
قویترین کارت GTX 980 با برند GALAX اماده فروش و موجود در انبار لیون کامپیوتر

sajjad1973
21-01-2015, 14:42
درود دوست گلم

دو تا از دوستانم اینجور تبدلیها رو دارن همین رفتم پیششون ولی متاسفانه این تبدل رو نداشتن .
یه سوال چرا پرینتر سرورتون رو عوض نمیکنید ؟

ممنون - متاسفانه جایی که این رو ازش خریدم - نه تعویض میکنه و نه پس میگیره - ضمن اینکه این تنها پرینت سروری هست که پرینتر من رو از نظر نرم افزاری ساپورت میکنه - من الان که کلی تحقیق کردم میبینم همه جای دنیا این پرینت سرور رو با اون مبدلش باهم میفروشن - من نمیدونم اینو کی وارد کرده که اون قطعه مکملش رو حالیش نبوده باید باش بیاره

saeed_hosseiny
31-01-2015, 20:20
کیسهای کورسیر اماده فروش در لیون کامپیوتر

کیس حرفه ای برای حرفه ای ها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Corsair Obsidian Series® 750D Full Tower Case ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Corsair Graphite Series™ 760T Full-Tower Windowed Case ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Corsair Graphite Series™ 780T Full-Tower Case ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e/) Corsair Obsidian Series® 900D Super Tower Case ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e/)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Corsair Carbide Series® SPEC-01 Mid-Tower Gaming Case ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed_hosseiny
03-02-2015, 14:40
درود دوستان عزیزم
کارت گرافیک GALAX GTX 750 Ti OC و پاورهای کورسیر رسیدن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed_hosseiny
04-02-2015, 20:44
نمونه سیستم اسمبل شده بر روی کیس حرفه ای Corsair 760T توسط لیون کامپیوتر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Graphite Series™ 760T Full-Tower Windowed Case/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نمونه اسمبل کیس حرفه ای 750D Corsair + DEEPCOOL RGB LED توسط یکی از کاربران لیون کامپیوتر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Obsidian Series® 750D Full Tower Case/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

gr33n.h3ll
09-03-2015, 22:05
سلام، چندنوع کارت گرافیک وجود دارد که بتونه جواب مانیتور144هزتز را بدهد؟ اگه ممکنه مدلها رو بهم معرفی کنید. سپاس

هر کار بزرگی در ابتدا غیرممکن بنظر میرسه.