ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اتصال به 192.168.1.1 مودم Tp-Link

mrdenims
24-11-2014, 12:31
سلام من مودم Tp-Link TD-W8951ND دارم.
ویندوز 8.1 نصب کردم و صفحه تنظیمات مودم 192.168.1.1 باز نمیشه. با هر مرورگری باز میکنم رو لودینگ گیر میکنه درخواست یوسر و پسورد نمیکنه .
اوایل نصب ویندوز مشکلی نداشت . الان هم مودم رو که رست میکنم و تنظیم اولیه میکنم درست میشه ولی بعد از تغیر پسورد و یوسر و رست کردن کامپیوتر دوباره خراب میشه.
این مشکل از ویندورز یا ویروس خاصی هست یا این که مودم مشکل داره ؟
ping 192.168.1.1 که میگیرم پینگ داره ولی کانکت نمیشه :| :|

vissoto
24-11-2014, 12:35
سلام

هرزمان که 192.168.1.1 باز نشد مودم را با دکمه power پشت ان خاموش و مجددا روشن نمایید.

mrdenims
24-11-2014, 12:41
سلام

هرزمان که 192.168.1.1 باز نشد مودم را با دکمه power پشت ان خاموش و مجددا روشن نمایید.

زیاد این کارو کردم ولی کلا کانکت نمیشه فقط با رست کردن مودم درست میشه با اون دکمه کوچیکه

vissoto
24-11-2014, 13:28
گویا این مشکل راه حل خاصی در مودم های tplink ندارد !

مشکل در باز نشدن صفحه ی مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بالا نیامدن آدرس 192.168.1.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mr-hamed
24-11-2014, 21:35
در پست های قبل این مشکل توضیح داده شده است
با آپدیت فریم ور دستگاه مشکل حل میشه

mrdenims
24-11-2014, 23:19
در پست های قبل این مشکل توضیح داده شده است
با آپدیت فریم ور دستگاه مشکل حل میشه
کدوم پست ؟ لینک پست رو بگین واقعا این مشکل اعصاب بره ما نذاشته :|

mr-hamed
25-11-2014, 09:42
کدوم پست ؟ لینک پست رو بگین واقعا این مشکل اعصاب بره ما نذاشته :|

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالا نیامدن آدرس 192.168.1.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mrdenims
25-11-2014, 17:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالا نیامدن آدرس 192.168.1.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تمامی مطالب رو خوندم ولی جوابی نبود همه میگین خاموش روشن کن یا رست فکتوری کن که من فقط با رست فکتری درست میشه برام که این کارم خوب نیست

mrdenims
25-11-2014, 18:18
مودم من دو مشکل دیگه هم داره بعد از خاموش روشن کردن مودم چراغ adsl چند بار خاموش روشن میشه و بعد روشن میمونه .
قسمت status wireless هم speed 54Mbps هست ولی باید 150Mbps باشه

mr-hamed
25-11-2014, 18:40
مودم من دو مشکل دیگه هم داره بعد از خاموش روشن کردن مودم چراغ adsl چند بار خاموش روشن میشه و بعد روشن میمونه .

مشکل اولی که مربوط به کیفیت خطتتون میشه یا مشکل داخلی دارید یا مخابراتی
از قسمت دوم یه عکس بگیرید بذارید
برای باز شدن ای پی هم فریم ور رو آپدیت کنید حل میشه

mrdenims
25-11-2014, 19:35
مشکل اولی که مربوط به کیفیت خطتتون میشه یا مشکل داخلی دارید یا مخابراتی
از قسمت دوم یه عکس بگیرید بذارید
برای باز شدن ای پی هم فریم ور رو آپدیت کنید حل میشه

فریم ور رو نمیتونم آپدیت کنم ارور میده اون صفحش باز نمیشه تو تنظیمات مودم

mr-hamed
26-11-2014, 00:40
فریم ور رو نمیتونم آپدیت کنم ارور میده اون صفحش باز نمیشه تو تنظیمات مودم

مگه میشه امکان نداره
با یه مرورگر دیگه برید

vissoto
26-11-2014, 08:06

سلام

چشمک زدن چراغ adsl پس از روشن/خاموش شدن ؛ ریست ؛ قطع و وصل برق کاملا طبیعی است و پس از چند ثانیه ثابت می شود و مانند چراغ پاور ؛هیچ وقت یکدفعه و سریع ثابت نمی شود.
در مورد 54mbps هم تنظیمات وایرلس را چک کنید که مانند عکس زیر باشند و 802.11b+g+n انتخاب شده باشد .
سپس save را بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای 150mbps باید گزینه هایی انتخاب شوند که در انها N وجود داشته باشد.

در برخی از کارت های وایرلس که به صورت USB یا PCI هستند ؛ تنظیماتی برای تغییر حداکثر سرعت وایرلس از طرف کارت وایرلس (بدون دستکاری تنظیمات مودم) وجود دارد. که ابتدا به ادرسControl Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center در کنترل پنل می روید و بر change adapter setting در چپ پنجره کلیک می کنید و سپس در پنجره باز شده بر کارت و گیرنده وایرلس راست کلیک می کنید و properties را می زنید .در پنجره باز شده configure را می زنید و در پنجره باز شده در صورت دیدن تنظیمات wireless mode در تب advanced ان را بر 802.11 b+g+n تنظیم می کنید.
ممکن است کارت شبکه شما از 150mbps پشتیبانی نکند که با وجود این که مودم این سرعت را پشتیبانی می کند شما ان را در status نمی بینید.

در مدل های جدید مودم های tp-link امکان اپدیت فریمور وقتی که با وایرلس به مودم وصل هستید وجود ندارد و برای اپدیت باید با کابل LAN وصل شوید.
برای روشن و خاموش کردن مودم هنگامی که با وایرلس به مودم وصل هستید؛ از روش زیر استفاده کنید.