ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ║█║▌║█║▌│نظرسنجی مسابقه سبک زندگی با موضوع دکوراسیون

Atghia
24-11-2014, 12:21
سلام بر همه کاربران و دوستان گرامی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اولین روزهای ماه پایانی پاییز با یک نظرسنجی رنـگـارنـگ در خدمتتون هستیم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر از همه دوستانی که عکس های زیباشون رو برای ما ارسال کردند و امید به اینکه در مسابقات بعدی شاهد حضور پررنگتر شما همراهان باشیم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قوانین نظرسنجی:

↫ هر کاربر امکان رای دادن به یک یا چند عکس را دارا می باشد، نظرسنجی عمومی و رای ها برای همه قابل مشاهده هستند.
↫در طول مدت زمان راي گيري مسابقه از بیان و اشاره به اینکه کدام عکس متعلق به شماست خودداری شود.
↫براي راحتي كاربران علاوه بر سايز كوچك عكس ها در نظرسنجي، عكس ها با سايز اصلي در پست دوم قرار خواهند گرفت.
↫برای انتخاب راحت تر میتوانید روی عکس های مورد نظر کلیک کنید.
↫در صورت تمایل میتوانید گزینه های انتخابی خودتان را همراه با دلیل انتخاب عکس ها در این تاپیک ذکر کنید.
↫در صورت داشتن هرگونه پیشنهاد در مورد موضوع و روند مسابقات بعدی با تیم مدیریت انجمن سبک زندگی در تماس باشید.

باتشکر - مدیریت سبک زندگی

Atghia
24-11-2014, 12:32
شرکت کننده 1 :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرکت کننده 2 :

شرکت کننده 3 :

شرکت کننده 4 :

شرکت کننده 5 :

شرکت کننده 6 :

شرکت کننده 7 :

شرکت کننده 8 :

شرکت کننده 9 :

شرکت کننده 10 :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شرکت کننده 11:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شرکت کننده 12:

شرکت کننده 13 :

شرکت کننده 14 :

hossein blak
24-11-2014, 22:23
سلام.../.
تمامی عکس ها قشنگ بودند...:n39:
اصولا من بر این وارم که میز کامپیوتر باید مرتب و ساده باشه.گذاشتن گلدون,جامدادی , لیوان,سنگ چسب و...زیاد مناسب میز کامیوتر نیست به درده میز کار میخوره ./.
به همین دلیل من به عکس های شماره 1و3 رای دادم بنظرم خیلی زیبا جم و جور بودن.../.

:n40:... :))حسین.

Demon King
24-11-2014, 22:27
سلام؛

شماره ی ۱،۳ و ۷

و اما علت:

یک : سادگی در عین زیبایی

سه : خلوتی در عین شیکی

هفت : زیبایی در چیدمان و انتخاب وسایل

hamid_diablo
24-11-2014, 23:50
سلام...

ای کاش شرکت میکردم.اطلاع رسانی نکرده بودینــــــــــا :n05:

من شماره 6 و 9 و 11 رو انتخاب کردم

دکور شماره 11 فوق العاده زیباستــــــ

VAHID
24-11-2014, 23:51
عکس شماره 11

تلفیقی از سبک قدیمی و مدرن

حس نوستالژیک

امید رض
25-11-2014, 01:58
عکس شماره 3 وشماره 13
ارامش ومدرن
وراحت وزیبا وخیاله راحت

sara_program
25-11-2014, 13:23
همه دکورها زیبا بود. بعضی از دکور ها هم درست از شون عکس گرفته نشده بود و از زیبایی کار کاسته بود

من به 7 و 14 رای دادم.

7 چون شطرنج و مکعب روبیک توی عکس نشان دهنده اینه که هم میز کار مهندسیه هم صاحب عکس احتمالا مهندسه. منم عاشق میز مهندسی هستم

14 چون منو یاد خوابگاه انداخت:n02:

Milad4171
26-11-2014, 11:48
سلام.

عکس شماره 2 عکس جالبی بود. یک میز کار کامل ( میز کار باید شلوغ باشه . میز کاری که شلوغ نباشه میز کار نیست :n02: )

عکس شماره 11 البته اگر از لحاظ عکاسی بخوایم در نظر بگیریم عکس قشنگی هست ولی اگر فیلتر نداشت بهتر میشد نظر داد. این میز هم یک میز کوچیک ؛ جمع جور و کارآمده.

عکس هفت اگر بخوایم آنکادر موبایل ها رو فاکتور بگیریم معمولا میز حالت طبیعی خودش رو باید داشته باشه همیشه . حالا ممکنه بعضی وقتا یک سری چیز روش اضافه بشه.

شماره 9 هم همینطور .

مرسی!
:n40:

Mr_100_dolari
26-11-2014, 12:03
سلام

عکس شماره 7 و 9

عکس 9 مدل میزش قشنگه و چیدمان خلوت و جمع و جوری داره ...

و اما عکس 7 نمونه کامل یک میز کار با تمام امکانات هستش و با تمام شلوغیش ولی از نحوه چیدمانش مشخصه که صاحب عکس آدم خیلی حساس و منظمی هستش که هر کدام از وسایل ها جای خودشون رو دارند و البته همه اون وسایل یه طرف اون دسته بازی کامپیوتر یه طرف دیگه ... :دی

Meysam Raz
26-11-2014, 12:16
شماره دو : میز کار کامل همینه ، بقیه میز کار نیستن :n02: مخصوصا اینکه مهرت دم دست ارباب رجوع باشه که خودش کارش رو راه بندازه :n02:
شماره سه : هر کسی گیم بازه رای میده :n02: از همینجا اعلام میکنم صاحب عکس هر کسی هست لطفا توی پیام خصوصی قیمت کل اجناس رو بفرسته :n16: مخصوصا صندلی

شماره 7 : دکوراسیون عالیه ، خیلی خوشم اومد ، مخصوصا اون دکوری شبیه شطرنجشون :n02: با اون حرکت مهره ها ( شوخی میکنم )

شماره 14 : صرفا به خاطر توانایی در کار کردن با اون کیبورد توی اون حالت :n18: و سادگی عکس

o3tad
26-11-2014, 12:18
من رهبرم نفر 14 مه :n02::n09:
من متاسفانه فراموش کردم کار 3م رو هم تیک بزنم یه رای بنام من برای کار 3م لطفا ثبت کنید.
شماره 3 رو من میشناسم البته بین دو نفر شک دارم توی این انجمن ، یکیشون برنامه نویسه(کاربر فعال هم هست) ، یکیشون کاربر فعال کل انجمن :دی

taghi_ramzi
26-11-2014, 17:36
سلام
از ديدن بعضي از عكسا و دقت و ظرافت بعضي از دوستان (مخصوصاً برادر يا خواهري كه تو شماره 11 كلاسيك كار كردن) اشك تو چشمم جمع شد :n02:
چون دكوراسيون بنده هميشه شلوغتر از شماره 14 هست و شتر با بارش گم ميشه :n33:

MOSTAFA_ABBASI
26-11-2014, 18:21
شماره 3:n02:
یه جورایی از عکسش خوشم اومده.
جمع و جور و دکوراسیونش هم خوب بود.
مخصوصا پی سیش:n19:
به 11 و 3 رای می دم عالی بودن.:n26:
دفعه بعد منم شرکت می کنم:n33:

- Saman -
26-11-2014, 21:16
و چه قدر زيبا...!!!

من هم رای‌م، رو دادم!

بيشتر‌ تصاوير جالب بود، اما تعدادی بهتر بودند... من به خصوص از عكس شماره 11 خوشم اومد... يك حالت نوستالژی و نوگرايی رو با هم داره... بعضی از ميز كارها هم بسيار حرفه‌ای بودند... و نيز جای خوشحالی هست كه بعضی از دوستان (به مانند من!) هنوز از مانيتورهای CRT كه الان عمری از اون‌ها گذشته هنوز استفاده می‌كنند.

به نظر من از روی دكور ميز‌ها و طرز چيدمان اشيا، نيز هنر به كار برده شده و سليقه استفاده شده... به نوع رفتار و شخصيت صاحب اون به سادگی پی‌ برد.

دوست داشتم از ميز كار خودم نيز تصويری ارائه می‌دادم... اما فرصت نشد... خب، چه كنيم!

Atghia
28-11-2014, 00:06
خب من هم رای دادم:n02:
عکس شماره 7:n12:
علتش هم چون بنظرم وسایلش قشنگه و ادم خوش سلیقه ای هست
از اون کلاه ها گرفته تا تابلوی روی دیوار و شطرنج زیبا و لب تاپ شیک و نظم جالبی که با وجود تعداد زیاد اشیا برقراره:n16:

- Saman -
28-11-2014, 09:37
من هم با نظر Atghia ی، عزيز موافقم... شماره 7 بسيار منظم هست و اشيا به طور مرتب چيده شده‌اند... ايشان حتما شطرنج‌باز و كتاب‌خوان می‌باشند!

معلوم هست كه شماره 9 و 12 هنزمند هستند و شماره 8 دكور بسيار عالی رو داره... خب، شماره 3 هم كه مشخص‌ه، اهل بازی هستند و در شماره 2 شتر با بارش روی ميز گم می‌شه!

چه خوب كه از اين طور مسابقات باز هم داشته باشيم... :n40:

raana
28-11-2014, 11:57
میز کار باید مثل شماره 2 باشه:n02:
میز جمع که نشد میزه کار:n02:...الگوی من عکس شماره 2 هست:n02:

عکس شماره 12 و 8 هم....که مشخصه برای اقرادی هنرمند هست........حس عکساشون خوبه.....خیلی خوشم اومد:n12:

erfan.it
28-11-2014, 12:10
شماره 3 و 7 عالــــــــیه :n12:

A/|\IR
28-11-2014, 18:26
منم به 7 و 11 رای دادم چون هر دو میز خاصِ

تقریبا میز کار(!) بچه های انجمن گیم و بازی خیلی خوشگل و زیبا میشه که هیچ کدومم نیومدن بزارن:(

IceLord
30-11-2014, 01:04
خوب منم رای دادم! :n02:

من میز های شماره 3 و 5 و 7 رو انتخاب کردم.

ملاک هم این موارد بود:

چیدمان وسایل خوب باشه. وسایلی که در طی کار بهشون نیاز پیدا می کنید در دسترس باشه. (عکس 5 و 7)
فضای خالی برای کار حتما موجود باشه. همیشه که قرار نیست با کامپیوتر کار کرد. (عکس 3 و 7)
فضا مناسب باشه و رغبت کنه توش کار کنه. قرار نیست محیط سرد باشه. (عکس 5 و 7)

با توجه به مواردی که در بالا اشاره کردم شاید بتونید فضای کاری خودم رو حدس بزنید:
بله میز کار بنده به شدت شبیه مورد 14 هست مخصوصا زاویه موس و کیبورد!
فقط برای من کیبورد جلوتره و موس هم پشتش! پیدا کنید زاویه نشستن و میزان ارگونومی را!

F l o w e r
30-11-2014, 19:47
سلام خدمت کاربران گرامی

اول از همه تشکر میکنیم از دوستانی که در مسابقه شرکت کردند. سایر دوستانی که تمایل داشتند در مسابقه شرکت کنند ولی به دلایل مختلف نتونستند عکس هاشون رو برای ما ارسال کنند منتظر سری بعدی مسابقات باشند.
اگر پیشنهادی برای موضوع مسابقات بعدی دارید با یکی از اعضای تیم مدیریت انجمن سبک زندگی مطرح کنید.
به نفرات اول تا سوم مسابقه به ترتیب مدال های طلایی ، نقره ای و برنزی تعلق خواهد گرفت.

اعلام نتایج مسابقه دکوراسیون ( عکس از میز کار یا میز کامپیوتر ) :

نفر اول
Meisam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نفرات دوم
Stream ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Atghia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نفر سوم
h.tala ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نفــر اول مسابقه : Meisam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تعداد رای ها :46
مدال طلایی متعل به نفر اول

نفــر دوم مسابقه : Stream ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تعداد رای ها :40
مدال نقره ای متعلق به نفر دوم

نفــر دوم مسابقه : Atghia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تعداد رای ها :40
مدال نقره ای متعلق به نفر دوم

نفــر سوم مسابقه : h.tala ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تعداد رای ها :19
مدال برنزی متعلق به نفر سوم