ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقدار Allocation unit size در فرمت درایو اکسترنال WB و چند سئوال دیگر!

mehdisad
22-11-2014, 22:38
سلام دوستان. من یه هارد WD My Passport ultra -2 tb خریدم. برنامه های داخل هارد را روی هارد لپ تاپم ریختم. هرچند فروشنده گفته بود نیازی به فرمت نیست اما قصد دارم برای اطمینان بیشتر هارد را quick format کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول اینکه ایا دارم کار پسندیده ای انجام می دم؟!
سوال دوم اینه که از بین گزینه های ممکن برای فرمت سریع 4096 bytes ... 64 kiloBytes و همچنین گزینه Default allocation size کدام گزینه برای من بهترین خواهد بود(نظر خودم روی دیفالت هست). فرمت کنونی هارد NTFS هست و مجددا هم اگه فرمت کنم NTFS فرمت میکنم.

آیا عملیات جدیدی باید روی هارد نو که خریدم انجام بدم؟ ایا لزومی به پارتیشن بندی برای هارد اکسترنال هست؟ ببخشید که سئوالتم کمی بی ربط هست اما قصد دارم اگه لازم هست فقط یکبار هاردو فرمت کنم و برای همیشه از ان استفاده کنم.

درمورد اطلاعات روی هارد که از روی دیسک اکسترنال به هارد لپ تاپ کپی کردم بعد از فرمت (احتمالی)مجددا باید به همان صورت به هارد اکسترنال انتقال بدم یا اینکه لازم نیست؟ از برنامه هایی که هست توصیه میکنید همشونو نصب کنم یا خیر؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی.

ata.royalfalcon
22-11-2014, 23:08
سلام .

اول اینکه ایا دارم کار پسندیده ای انجام می دم؟!

کاری را دارید انجام میدید که فایده ای و تاثیر خاصی ندارد. در Quick format حتی فایل سیستم اصلی دوباره ساخته و یا بازسازی (Restructure یا Rebuild) هم نمیشود. حتی با توجه به نو و سالم بودن آن نیازی به Full format هم نیست. به هر حال مشکلی نیست میتونید Quick format کنید.

سوال دوم اینه که از بین گزینه های ممکن برای فرمت سریع 4096 bytes ... 64 kiloBytes و همچنین گزینه Default allocation size کدام گزینه برای من بهترین خواهد بود

همان مقدار پیشفرض یعنی 4096bytes را انتخاب کنید.

آیا عملیات جدیدی باید روی هارد نو که خریدم انجام بدم؟ ایا لزومی به پارتیشن بندی برای هارد اکسترنال هست؟ ببخشید که سئوالتم کمی بی ربط هست اما قصد دارم اگه لازم هست فقط یکبار هاردو فرمت کنم و برای همیشه از ان استفاده کنم.

اگر هارد دیسک پارتیشن بندی و سپس با فایل سیستم مناسب فرمت نشده باشد که نمیتوانید چیزی بر روی آن ذخیره کنید. منظورتان ساخت چند پارتیشن هست ؟ اگر بلی پس میتوانید چند پارتیشن هم بسازید.

درمورد اطلاعات روی هارد که از روی دیسک اکسترنال به هارد لپ تاپ کپی کردم باید بعد از فرمت (احتمالی)مجددا باید به همان صورت به هارد اکسترنال انتقال بدم یا اینکه لازم نیست؟

نه ضرورتی نداره که به همان صورت اول به هارد اکسترنال منتقل کنید. یک پوشه برای این برنامه ها بسازید تا با اطلاعات شخصی خودتان قاطی نشود .

از برنامه هایی که هست توصیه میکنید همشونو نصب کنم یا خیر؟

پیشنهاد میکنم سه برنامه زیر را نصب کنید .

WD Drive Utilities
WD security
WD SmartWare

mehdisad
23-11-2014, 01:11
اگر هارد دیسک پارتیشن بندی و سپس با فایل سیستم مناسب فرمت نشده باشد که نمیتوانید چیزی بر روی آن ذخیره کنید. منظورتان ساخت چند پارتیشن هست ؟ اگر بلی پس میتوانید چند پارتیشن هم بسازید.

بله منظورم همین بود؛ اما ایا ساختن چند پارتیشن برای من فایده ای هم دارد؟ استفاده من از هارد تنها برای ارشیو کردن اطلاعاتم و انتقال فایل های بک آپ به هارد خارجی هست (استفاده از برنامه های مخصوص هارد برای اینکار را هنوز یاد نگرفتم!) و قصد استفاده بعنوان یک هارد که سیستم عامل روی ان قرار بگیرد و یا استفاده های حرفه ای را ندارم(برای بک آپ هم از Acronis true image 2014 استفاده می کنم و قصد دارم از این به بعد یک کپی از بک آپ ها را روی هارد اکسترنال داشته باشم).

ata.royalfalcon
23-11-2014, 08:06
بله منظورم همین بود؛ اما ایا ساختن چند پارتیشن برای من فایده ای هم دارد؟ استفاده من از هارد تنها برای ارشیو کردن اطلاعاتم و انتقال فایل های بک آپ به هارد خارجی هست (استفاده از برنامه های مخصوص هارد برای اینکار را هنوز یاد نگرفتم!) و قصد استفاده بعنوان یک هارد که سیستم عامل روی ان قرار بگیرد و یا استفاده های حرفه ای را ندارم(برای بک آپ هم از Acronis true image 2014 استفاده می کنم و قصد دارم از این به بعد یک کپی از بک آپ ها را روی هارد اکسترنال داشته باشم).

بنظر من همان تك پارتيشن هم كفايت ميكند . اطلاعات را به روش فولدربندي مرتب كنيد .