ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : می خوام هر وقت مودم و کامپیوتر رو روشن می کنم Wi-Fi خاموش باشه و اگر خواستم دستی روشن کنم

jedivssith
22-11-2014, 13:42
درود

من فعلا موبایل وای فای دار یا تبلت ندارم :n03: که بخوام از سیستم وای فای مودم D-Link 2740U استفاده کنم. هر وقت سیستم و مودم رو روشن می کنم وای فای روشن و فعال میشه. البته می دونم از قسمت تنظیمات مودم میشه وای فای را فعال و غیرفعال کرد. حالا اگر من از تنظیمات وای فای را غیر فعال یا Disabled کنم بطور دستی و با فشار دکمه پشت مودم می تونم وای فای را فعال و روشن کنم یا وقتی از قسمت تنظیمات غیر فعال بشه دیگه با فشار دکمه هم روشن نمیشه؟:n13:
می خوام فعلا که دستگاه وای فای ندارم بخاطر مصرف برق و کمتر داغ کردن مودم خاموش باشه :n09: و اگر دوست و مهمان اومد که خواست از وای فای مودم استفاده کنه با فشار کلید روشن کنم و وقتی کارش تموم شد دوباره با فشار کلید خاموش کنم.:n27:

سپاس:n16:

OxaliS
22-11-2014, 16:15
تا اونجا که من میدونم بایدیه دکمه Wireless On/Off پشت مودم باشه و با هرباز فشوردن خاموش یا روشن میشه
اگه پیدا نکردی یه عکس از پشت و روی مودم بذار

jedivssith
22-11-2014, 17:47
تا اونجا که من میدونم بایدیه دکمه Wireless On/Off پشت مودم باشه و با هرباز فشوردن خاموش یا روشن میشه
اگه پیدا نکردی یه عکس از پشت و روی مودم بذار

می دونم دکمه پشت مودم هست و تو سوال هم گفتم. سوالم رو با دقت بخونید گیرم چیز دیگه ای بود. من می گم اگه وای فای مودم رو از قسمت تنظیمات غیرفعال کنم می تونم هر وقت خواستم با قشار دکمه Wireless on/off در پشت مودم وای فای رو روشن کنم یا نه؟ چون نمی خوام هر وقت که کامپیوتر و مودم رو روشن می کنم وای فای هم فعال باشه. می خوام هر وقت نیاز است اون رو روشن کنم. همین