ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل دنده یک پراید

masoudmr
22-11-2014, 13:28
سلام دوستان پراید من چند وقت پیش دنده 4 بد جا میرفت گیربکس رو باز کردم خار النگویی دنده 4 شکسته بود عوض کردم گفتم برنجی هیای یک و دو رو هم عوض کن دیسک و صفحه هم عوض کردم دیسک و صفحه کار کرده ضمانتی انداخت الن دنده ها خیلی خوب شده فقط دنده یک موقعی که ماشین گرم میشه بد جا میره باید بیای دو دو باره بری یک موقعی که دنده رو جا میزنی تا زمانی که پات رو کلاچ باشه هیچ ایرادی نداره ولی پا رو که از روی کلاچ بر میداری دوباره کلاچ میگیری بد جا میره فقط دنده یک اینجوری هست تو حرکت هم خوب جا میره فقط موقعی که ایست کامل میکنی بد جا میره دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم

masoudmr
24-11-2014, 21:12
دیروز بردم دوباره گیربکس رو باز کردم دنده یک رو خرد کرد از اول جمع کرد مشکلی نداشت ولی درست نشد بعضی مواقع که دنهده یک جا نمیره تا نصفه جا میره باید پا رو از روی کلاچ یه ذره برداری بعد دوباره کلاچ رو بگیری تا دنده بیفته سر جاش دوستان هیچ نظری ندارند تا الان 500 تومن خرجش کردم اعصابمو خرد کرده اگر راهمایی کنید ممنون میشم

kasra2002
24-11-2014, 22:54
دوست عزیز لطفن فعلن سوالتون رو در
عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بیان کنید تا سریع پاسخ بگیرید
پاسختون اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ست

red17
24-11-2014, 23:11
یک تعمرگاه کار میکردم برا دیپلم اتو مکانیک کا.رورزی طرف متخصص ژیپ کا ام بود می گفت ژیپ رو اگر دندهاش رو جمع میکنی نمیدونم باید در دنده 3 باشه تا مشکل نخوره منم دادم گیربکس پرایدمو باز کردن برا نشتی و تعویض کاسه نمدا و بلبرینگها نامرد 180 گرفت اول دنده 1 جا نمیرفت گفت باید ابندی بشه یکم کار کنی درست میشه چون بهش اعتماد نداشتم رفتم تعویض روغن دوباره واسکازین عوض کردم همه دندهام بد تعویض میشن باورت. میشه حوصله ندارم برم کلاج رو سفتر کنم شاید حل بشه