PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل لود شدن چند برنامه در ابتدای بالا آمدن وبندوز

extreme2006gh
21-11-2014, 18:57
ب سلام
وقتی سیستم ام رو روشن میکنم چند تا نرم افزار لود میشن و به اینترنت کانکنت میشن و خیلی اذیت میکندد باید چطوری حذفشون کنم؟

sinaking123456
21-11-2014, 19:47
تو run بنویس msconfig بعد برو start up و هر کدومو میخوای غیر فعال کن

extreme2006gh
22-11-2014, 00:16
تو run بنویس msconfig بعد برو start up و هر کدومو میخوای غیر فعال کن

اونجا رفتم عزیز ولی اون برنامه ها اونجا تو لیست نیستند
وقتی سیستم میاد بالا خیلی اذیت میکنند و تو نت همش پنجره های جدید باز میکنند

vissoto
23-11-2014, 04:56
اونجا رفتم عزیز ولی اون برنامه ها اونجا تو لیست نیستند
وقتی سیستم میاد بالا خیلی اذیت میکنند و تو نت همش پنجره های جدید باز میکنند

سلام

نرم افزار زیر را اجرا و پس از اجرا scan را بزنید و پس از پایان اسکن clean را بزنید و سپس پیام مربوط به ریستارت سیستم را ok بزنید.(ممکن است 1یا 2 مگ دانلود داشته باشد که اجازه دهید)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این نرم افزارها را شما نصب کرده اید؟ یا بدون اجازه شما نصب شده اند؟از ویروسی نبودن سیستم مطمئن هستید؟

ببینید ان برنامه ها در تبهای scheduled task و log on نرم افزار زیر وجود دارند یا خیر.

sky1sky
23-11-2014, 16:29
سلام

نرم افزار زیر را اجرا و پس از اجرا scan را بزنید و پس از پایان اسکن clean را بزنید و سپس پیام مربوط به ریستارت سیستم را ok بزنید.(ممکن است 1یا 2 مگ دانلود داشته باشد که اجازه دهید)

این نرم افزارها را شما نصب کرده اید؟ یا بدون اجازه شما نصب شده اند؟از ویروسی نبودن سیستم مطمئن هستید؟

ببینید ان برنامه ها در تبهای scheduled task و log on نرم افزار زیر وجود دارند یا خیر.

بنده مشکل مشابه دارم برنامه های مد نظر در تب scheduled task و log on نرم افزار نبودند حالا چه کنیم ؟؟:n16:

vissoto
23-11-2014, 16:54
بنده مشکل مشابه دارم برنامه های مد نظر در تب scheduled task و log on نرم افزار نبودند حالا چه کنیم ؟؟:n16:

سلام

تب های services و internet explorer را چک کنید.

نام انها مشخص نیست ؟ پنجره های pop up نیستند که با کلیک بر برخی لینکها باز می شوند؟ از قسمت
Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features قابل uninstall نیستند ؟

extreme2006gh
05-12-2014, 19:11
سلام

نرم افزارها با اجازه خودم نصب شدند و از ویروسی نبودن سیستم مطمئن هستم
تو Add/remove program هم نبودند تو LOg on هم نبودند الان دارم اون نرم افزاری که شما گفتی نصب میکنم ببینم چی میشه
با تشکر فعلا