مشاهده نسخه کامل
: چگونه ویندوز 8 را اکتیو کنم ؟ چگونه پسورد اولیه برای ورود به ویندزو را بردارم...؟
hamid_diablo
21-11-2014, 17:08
سلام دوستان
ویندوز من اکتیو نیست ...! چطوری اکتیو کنم؟
در ضمن من هر بار برای ورود به ویندوز باید پسورد یوزر خودم رو بزنم.فقط هم 1 یوزر دارم.چطوری پسورد رو بردارم؟
MOSTAFA_ABBASI
21-11-2014, 18:44
کرک های زیادی تو اینترنت هست.
یکی رو دانلود کنید و اجراش کنید ویندوز اکتیو میشه.
روش اسکایپ هم هست که یکم وقت گیره وگرنه عالیه از هر نظر.:n06:
hamid_diablo
21-11-2014, 20:02
ممنونم اکتیو کردم ویندوز ...
اما چطور پسورد اولیه برای ورود به یوزر ویندوزم رو بردارم... ؟؟ نمیخوام هربار سیستم رو روشن کردم پسورد رو بزنم
سلام
برید داخل charm bar (منظور همون نواری است که با کشیدن موس به سمت راست و بالای صفحه ظاهر میشه بهد در انتهای آن setting را بزنید و بعد در آخر PC Setting را بزنید.
از سمت چپ user را انتخاب کنید و در سمت راست کلمه عبور خود را در Sign-in عوض کنید
hamid_diablo
23-11-2014, 18:12
ممنونم دوستان
من میخواستم کاری کنم که زمانی که قراره لاگین بشم به ویندوز پسورد نخواد...!
الان برای هر بار ورود به ویندوز باید پسورد رو بزنم
سلام
همان طور که در پست 4 اشاره شد ؛ موس را به گوشه های بالا و پایین سمت راست مانیتور می برید تا charm ظاهر شود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (در صورت فارسی بودن زبان نمایش ویندوز موس را سمت چپ ببرید )حالا بر علامت چرخ دنده(setting ) کلیک می کنید و change pc setting را انتخاب می کنید.حالا بر account کلیک
می کنید. اگر account را مشاهده نمی کنید بر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید تا به
تنظیمات اصلی برگردید. پس از کلیک بر account بر sing-in option کلیک می کنید. حالا در زیر مجموعه
password ؛ change را می زنید و سپس پسورد فعلی را وارد و next را می زنید و سپس هر سه فیلد را خالی
رها می کنید. next و سپس finish را می زنید.این تنظیمات از طریق control panel نیز قابل انجام است.(حذف و اضافه پسورد)
FOURTH RETURN
25-11-2014, 18:48
سلام
برید داخل charm bar (منظور همون نواری است که با کشیدن موس به سمت راست و بالای صفحه ظاهر میشه بهد در انتهای آن setting را بزنید و بعد در آخر PC Setting را بزنید.
از سمت چپ user را انتخاب کنید و در سمت راست کلمه عبور خود را در Sign-in عوض کنید
من پسورد رو ورداشتم اما باز اون صحفه درخواست پسورد میاد و باید اکی بزنم تا بره چکار کنم که نیاد ؟:n15:
من پسورد رو ورداشتم اما باز اون صحفه درخواست پسورد میاد و باید اکی بزنم تا بره چکار کنم که نیاد ؟:n15:
سلام
در Run ( کلید ویندوز + R ) تایپ کنید netplwiz
حالا در پنجره باز شده تیک Users must enter a user name and password to use this computer را بردارید.
حالا OK را بزنید و در پنجره باز شده در بخش اول نام کاربری و در بخش های دوم و سوم صورت داشتن رمز ؛رمز را
وارد کنید و در غیر این صورت OK را بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.