مشاهده نسخه کامل
: ListView در WPF
H.E.R.O.E.S
20-11-2014, 23:31
سلام
من یک لیست ویوو دارم می خوام تو لیست ویو اطلاعات بریزم
لیست ویوو من 5 تا ستون داره :
1- شماره پیام:
2- از طرف:
3- تاریخ ارسال:
4- عکس پروفایل:
5- نام کاربری:
...
توی این لیست ویو چجوری می تونم اطلاعات بریزم ؟؟؟
اگه می شه یک قطعه کد بهم بدید
سلام
نگاهی به پست ششم تاپیک زیر بیاندازید، اگر کد را صحیح مطالعه و درک کنید میتوانید هر ظاهری را که میخواهید جایگزین آن کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
H.E.R.O.E.S
26-11-2014, 22:57
داداش این خیلی سخت توضیح داده شده
داداش این سی شارپ هستش من سی شارپ فقط در حد یک مقدمه آموزش دیدم :(
اما پروژه من 70 درصدش با وی بی دات نت نوشته شده
:n37:
سلام
این پروژه که چیزی ندارد! :n02: هر آن چیزی هم که دارد کد XAML نمایش اعداد و متن و تصویر به شیوه دلخواه است که ListBox (یا ListView) را تشکیل داده... (همانطور که در پست اول خواسته بودید)
آن کد #C هم که دارد به کار شما نمی آید، چون ItemsSource را با سه سطر همیشه ثابت پر کرده، یک نمونه و یک نماد است، شما باید دستورات مناسب جهت خواندن اطلاعات از منبع اطلاعات خودتان را جایگزین آن کنید و در نهایت ItemsSource را با داده های دلخواه خودتان پر کنید.
در واقع کدهای #C این پروژه بطور کلی فاقد ارزش هستند و فقط فهرست پر کن هستند (تا ما بتوانیم نتیجه XAML را مشاهده کنیم) یک نمادی از منبع اطلاعات...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همانطورکه مشاهده میکنید بطور قطعی این کدهای VB.Net هم بدرد شما نمیخورد، یک فردی شاید بخواهد این اطلاعات از فایلی بیاید، دیگری از دیتابیس و شما شاید بخواهید از سایتی دانلود کنید...
این پروژه نمونه در خصوص نحوه چیدمان عناصر در کدهای XAML جهت ایجاد یک ظاهر فهرست سفارشی از نمایش اعداد و متون و تصاویر است.
کد VB یا #C آن این که موجود است نیست! بلکه میشود آنکه، بطور طبیعی شما باید اطلاعات منبع را به شیوه خودتان از منبع خودتان تهیه کنید و در نهایت آن را در ItemsSource بریزید تا ListView یا ListBox با XAML نمونه بتوانند ظاهر گرافیکی را فراهم کنند.
کدها را درک کنید، copy و paste ارزش زیادی ندارد...
باز کمکی بود در خدمت هستم، شب خوش و موفق باشید.
H.E.R.O.E.S
27-11-2014, 09:36
راستش من حدود 3 سال هست با زبان وی ی دات نت کار می کنم ولی تا الان با wpf کار نکردم و اشنایی زیادی باهاش ندارم
مثل تایمر و ...
من چون با وی بی زیاد کار کردم base وی بی من خیلی قوی هست و از سی شارپ هم یک سری مقدماتی دارم و حدود 4 سال هست که با php کار می کنم که بیشتر کد های ان شبیه به سی پلاس پلاس هست
من کد ها رو درک می کنم مثلا اونجا که گفتید علیرضا مثلاً به جای اون میشه یک تابع قرار داد و خروجی ثابتی نداشته باشه فقط مشکل اینجاست که از زبان وی بی دات نت منابع کم هستن و نمی تونم دانشم و در ضمینه وی بی دات نت بالا ببرم:n37::n14:
====
سلام
مشکل اینجاست که از زبان وی بی دات نت منابع کم هستن و نمی تونم دانشم و در ضمینه وی بی دات نت بالا ببرم
منابع اگر منظورتان کتاب انگلیسی و فارسی باشد که بسیار فراوان است ولی اگر منظور سورس کد و پروژه آماده باشد، بله میتوان گفت پروزه هایی به زبان #C قالب هستند...
ولی در خصوص سورس کد هم زبان #C و VB.Net شباهت فوق العاده زیادی به هم دارند که در کدهای فوق هم مشاهده میکنید و حتی سایت ها و برنامه های زیادی هم جهت تبدیل این کدها به دیگر وجود دارد
مانند:
مهم ترین نکته و قدم اول یادگیری یک زبان، فراگیری کلمات کلیدی آن زبان است، شما اگر کلمات کلیدی VB.Net و معادل #C آن را هم فرابگیرید سپس خواندن سورس VB.Net یا #C برایتان فرقی نخواهد داشت و هردو ساده و مفهوم خواهند بود، حتی میتوانید جدولی از معادل های ساختارها و کلمات کلیدی این دو زبان تشکیل دهید، آنگاه سورس #C یا VB.Net برای شما فرقی نخواهد داشت.
موفق باشید.
سلام
با توجه به مطلبی که (خصوصی) در مورد نحوه پرکردن تصاویر پرسیده بودید، میتوان اینطور پاسخ داد که تصاویر برای binding در WPF میتواند []byte یا System.IO.Stream و یا System.Windows.Media.ImageSource باشد یعنی در حالت عادی باید بتوان از هر سه نوع استفاده کرد یعنی:
در صورت نیاز برای تبدیل []byte به System.IO.Stream میتوانید از کد زیر استفاده کنید:
و درصورت نیاز به تبدیل System.IO.Stream به System.Windows.Media.ImageSource هم میتوانید از کد زیر استفاده کنید:
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.