ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : براي منو كدوم مناسب تره CSS ، CSS3 يا JQuery ؟

Pejvak61
20-11-2014, 05:54
همونطور كه ميدونيد براي داشتن منو در وب سايت راههاي زيادي وجود داره. در مدتي كه در وب جستجو كردم دريافتم ادغام ليست و CSS بيشترين تعداد منوهاي ساخته شده را به خودشون اختصاص دادن اما موارد ديگري از قبيل CSS3 ، جاوااسكريپت و jquery هم وجود داره كه خوب عمل كردن.

با در نظر گرفتن جميع شرايط از قبيل داشتن قابليت اجرا در سيستم كلاينت، زيبايي، حجم ديتاي رد و بدل شده مورد نياز براي اجراي منو در سيستم كلاينت. كدام را پيشنهاد ميكنيد.

Web Design
20-11-2014, 13:16
ببینید همه چیز بستگی به طراحی شما و نظر مشتریتون دره
اکثر مرورگر ها الان دیگه css3 رو ساپورت میکنن و حجم اطلاعات رد و بدل شده برای لود یک منو اصلا چیزی نیست که به چشم بیاد مثلا میشه 10ms که اصلا چیزی نیست که بخواید راجبش نگران باشید .
همه چیز بستگی به نیاز شماست .
من خودم css3 همیشه برام کافی بوده توی طراحی Navigation ها

Thor God
20-11-2014, 13:37
دقیقا میخواید چه جوری منویی طراحی کنید ؟
منوی باز شو ؟

به هر حال، به راحتی میتونید با css3 منوی زیبا و بازشو با زیر مجموعه هاش بسازید. نیازی به استفاده از جیکوئری نیست.

Pejvak61
20-11-2014, 19:04
در حقيقت دارم بررسي ميكنم بيشتر روي چه چيزي تمركز كنم. خودم CSS ها را ترجيح ميدم اما در وب سايت هاي بزرگ (از نظر اعتبار) ديدم بسياري از امكاناتشون كه با حتي CSS3 ها ساخته شدن در مرورگرهاي عقب افتاده (مثلاً IE6) به درستي نمايش داده ميشه. با بررسي بيشتر متوجه شدم در جاهايي كه ضعف مرورگر وجود داشته براي اينكه از نظر بيننده وب سايتشون خدشه دار نشه اومدن با Javascript اون نقيصه را جبران كردن.

در وب سايتي كه دفعه پيش ساختم به دليل اينكه هدفم اين بود كه تمام اجزاش در بيشتر مرورگرهايي كه در دنيا در حال استفاده هستن به درستي نمايش داده بشه از JQuery استفاده كردم و وقتي كه تست كردم ديدم بدون مشكل روي تمام مرورگرها اجرا شد. منو هم همه جور داشتم منوي dropdown، آكاردئوني و افقي.

آخه آمار را كه بررسي ميكني ميبيني درصد زيادي از مردم هنوز از ويندوز XP استفاده ميكنن و اين يعني اگر مرورگري جز IE روشون نصب نباشه حداكثر با IE8 ميتونن بيان صفحات را ببينن و اين يعني فاجعه! هر چند كه در بسياري از جاها ديدم اسكريپت CSS3 را طوري تنظيم ميكنن كه در اون وضعيت اصل كار را انجام بده ولي انيميشنش حذف ميشه.

ariaghadamain
09-09-2015, 16:14
ببینید همه چیز بستگی به طراحی شما و نظر مشتریتون دره
اکثر مرورگر ها الان دیگه css3 رو ساپورت میکنن و حجم اطلاعات رد و بدل شده برای لود یک منو اصلا چیزی نیست که به چشم بیاد مثلا میشه 10ms که اصلا چیزی نیست که بخواید راجبش نگران باشید .
همه چیز بستگی به نیاز شماست .
من خودم css3 همیشه برام کافی بوده توی طراحی Navigation ها

جی کوئری خودش و به طور کامل با همه ی مرورگر ها هماهنگ کرده و خیلی خوب رو ie6 هم جواب می ده ولی قدرت خوبی هم داره طراحیتم خیلی قشنگ می تونی افکت بدی اگه دوست داری می تونی سمت jquery ui هم بری افکت های خوبی داره