مشاهده نسخه کامل
: ASUS G56JK - B یا Lenovo Y5070 - C
sory danger
19-11-2014, 21:12
به نظر شما کدام یک بهتر است
ASUS G56JK - B
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ-ایسوس-G56JK)
مشخصات فیزیکی : ابعاد : 34 ~ 27.2 × 255 × 380 میلیمتر - وزن : 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 12 گیگابایت - نوع : DDR3
حافظه داخلی : ظرفیت : یک ترابایت - نوع : هارد دیسک - مشخصات : 5400RPM
پردازنده گرافیکی : NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB
صفحه نمایش : 15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات : DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات : باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
Lenovo Y5070 - C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات فیزیکی : ابعاد : 22 × 263 × 386 میلیمتر - وزن : 2.39 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 16 گیگابایت - نوع : DDR3
حافظه داخلی : ظرفیت : یک ترابایت - نوع : هارد دیسک - مشخصات : یک ترابایت هارددیسک به همراه هشت گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی : NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB
صفحه نمایش : 15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 4K 3840x2160 - با روکش مات
امکانات : فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات : باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
لنوو خیلی بهتره.
وزن کمتر.
کارگ گرافیک قویتر.
صفحه نمایش 4k
y5070 از هر جهت نسبت به ايسوس برتري دارد
MOSTAFA_ABBASI
21-11-2014, 17:08
لنوو بهتره به نظرم.
البته از تجهیزات مخصوص بازی ایسوس هم نمی شه گذشت مثل کیف و ماوس و هدفون گیمینگ....:n06:
Xerxes-I
16-12-2014, 03:05
منم میخوام بخرم این لنوو رو.فقط یه چیزی ذهنمو درگیر کرده.اونجوری که توی NOTEBOOKCHECK خوندم صفحه نمایش این مدل 4K رو سامسونگ میزنه که اون مشکلات روشنایی و مخصوصا کنتراست مدل های فول اچ دی این مدل رو نداره.البته اونجا گفته شده مدل 4K صفحه اش IPS هست نه TFT. کسی مدل 4K رو خریده که بتونه اطلاعات دقیق در مورد روشنایی و کنتراست مدل های 4K موجود در بازار ایران رو بده؟ بگه که این صفحه نمایش های TFT از کدوم نوع IPS ویا TN هستند؟
صفحه نمایش مدل لنوو کمی تاریک هست و روشنایی و کنتراست اصلا جالب نیست ، زاویه دیدش هم چندان بالا نیست ، رزولیشن صفحه نمایش هم تقریبا بی کاربرد
اما مدل ایسوس IPS و فوق العاده با کیفیت
Xerxes-I
23-12-2014, 04:39
رزولوشن بی کاربرد؟؟!!! :n04::n13:شاید الان خیلی از بازی ها رو این رزولوشن بازی نشن ولی دلیل نمیشه که بی کاربرد باشه.مطمئنا هرکی لپ تاپ تو این بازه انتخاب میکنه و با این مشخصات نگاهش به سال های آینده هم هست.که صد در صد یکی از تغییرات که در لپ تاپ ها به زودی ایجاد خواهد شد افزایش رزولوشن صفحه نمایش هست. به نظر من اگر کسی علاقه ای به روزلوشن 4k نداره بره همین لنوو رو با رزولوشن fhd رو بخره که حدودا 3700 هست بعد صفحه اشو عوض کنه با ips که میشه بین 4 تومن تا 4100 که همون قیمت ایسوس هست با این تفاوت که لپ تاپش تقریبا یه سانت باریک تره.از سیستم قدرتمند صوتی ساخت شرکت jbl استفاده میکنه،رمش بیشتره، کارت گرافیکشم قدرتمند تره:n19::n19:
دوست عزیز اگر بخواهی بازی را با 4k انجام بدی گرافیک فوق العاده قدرنمتدی میحوای فک نکم gtx 860 از پسش بربیاد
alichalki
23-12-2014, 13:32
دوست عزیز شک نکن asus بهتره
1 - گرافیک 850 با 860 زیاد تفاوت نداره
2 - صفحه نمایش asus کنتراست زاویه دید و شفافیت بهتری داره واقعا زیباست ( باید با هر دو کار کنی که متوجه شی از نزدیک ببینی )
3 - همونطور که دوست خوبمون گفتن رزلوشن 4k واسه گرافیک 860 ( بازم میگم واسه گرافیک 860 ) و 100 البته امسال ( که فک نکم بازی ها یا فیلم های زیادی امده باشه که کیفیت 4k رو پشتیبانی کنه) کاربردی نداره و اینم اضافه کنم که گرافیک 860 بازی های 2014 رو هم نمی تونه با رزلوشن full hd رو تنضیمات ultra اجرا کنه ( لگ میده - بیشتر بازی ها رو زیر 30 fps میده که نمیشه بازی کرد ) چه برسه به 4k و بازی های 2015 ... ( اصلا فکرشم نکن با 860 تو چند سال اینده بتونی با رزلوشن 4k بازی ران کنی ) :|
5 - اینم لینک که همه با این سایت اشنایی دارن gtx 860 ردیف 46 و gtx 850 ردیف 55 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 - اگرم بخوای با رزلوشن 4k بازی رو ران کنی ( اگه بازی ساپورت کنه ) به گرافیک 980sli نیاز داری یه لپ تاپ razer یا alianswar
تو سایت notebookcheck اگر اشتباه نکنم این مدل هارو review کرده میتونی یه سرچ کنی پیدا کنی
اینم در اخر بگم که مدل asus g56jk به همراه لپ تاپ کوله موس و یه هدست میده با کسر این پول میتونی یه رم بگیری رمش رو به 16 گیگ ارتقا بدی
یه رم 8 گیگ 1600 mh فک کنم قیمتی حدود 250 داره
موفق باشی
Xerxes-I
23-12-2014, 19:14
دوست عزیز شک نکن asus بهتره
1 - گرافیک 850 با 860 زیاد تفاوت نداره
2 - صفحه نمایش asus کنتراست زاویه دید و شفافیت بهتری داره واقعا زیباست ( باید با هر دو کار کنی که متوجه شی از نزدیک ببینی )
3 - همونطور که دوست خوبمون گفتن رزلوشن 4k واسه گرافیک 860 ( بازم میگم واسه گرافیک 860 ) و 100 البته امسال ( که فک نکم بازی ها یا فیلم های زیادی امده باشه که کیفیت 4k رو پشتیبانی کنه) کاربردی نداره و اینم اضافه کنم که گرافیک 860 بازی های 2014 رو هم نمی تونه با رزلوشن full hd رو تنضیمات ultra اجرا کنه ( لگ میده - بیشتر بازی ها رو زیر 30 fps میده که نمیشه بازی کرد ) چه برسه به 4k و بازی های 2015 ... ( اصلا فکرشم نکن با 860 تو چند سال اینده بتونی با رزلوشن 4k بازی ران کنی ) :|
5 - اینم لینک که همه با این سایت اشنایی دارن gtx 860 ردیف 46 و gtx 850 ردیف 55 هست
6 - اگرم بخوای با رزلوشن 4k بازی رو ران کنی ( اگه بازی ساپورت کنه ) به گرافیک 980sli نیاز داری یه لپ تاپ razer یا alianswar
تو سایت notebookcheck اگر اشتباه نکنم این مدل هارو review کرده میتونی یه سرچ کنی پیدا کنی
اینم در اخر بگم که مدل asus g56jk به همراه لپ تاپ کوله موس و یه هدست میده با کسر این پول میتونی یه رم بگیری رمش رو به 16 گیگ ارتقا بدی
یه رم 8 گیگ 1600 mh فک کنم قیمتی حدود 250 داره
موفق باشی
مرسی.حالا این شد یه استدلال.فقط نفهمیدم چطور میشه ازش نتیجه گرفت که ایسوس بهتره:n13: من حرفم اینه که اگه کسی به رزولوشن 4k احتیاج نداره میتونه fhd بخره و عوض کنه lcd ایش رو. درضمن یه نکته ای که هست این سایت های تخصصی که مثل notebookcheck از قضا مورد تایید خودمم هست دیگه تو بررسی صفحه نمایش خیلی تخصصی هستند.تا جایی که یادمه پشت سر lcd های لنوو همچین حرفهایی بوده و تو این سایت های مشاوره اینقدر روش مانور داده میشه که ملت اصلا میترسن برن سراغش در حالیکه اگر تو فروم های مربوط به همین مدل ها تو همین سایت یه نگاه بندازین اکثرا از صفحه نمایش راضی اند. نکته دوم اینکه من خودم شهرستان دانشجو ارشدم و خوابگاهی و اینجا تقریبا هرلپ تاپی رو دست بچه ها دیدم حالا این مدل نه و n56 ایسوس رو یکی از هم اتاقیام داره که اگه بخوام صادقانه بگم وقتی به تصویرش که نگاه میکنم اونقدر شگفت زده نمیشم و یا وقتی به z510 لنوو نگاه میکنم اونقدر نا امید نمیشم که دوستان تو این سایت اینجوری مانور میدن
نکته آخر اینکه حرفهایی که درمورد بازی کردن تو رزولوشن بالا زدید تاحدی درسته ولی به نظرت نمیشه موقع بازی کردن تنظیمات رزولوشن رو بذاری رو fhd و اگه خواستی فیلم و یا .... ببینی رزولوشن رو بذاری روی 4k؟
alichalki
23-12-2014, 22:50
مرسی.حالا این شد یه استدلال.فقط نفهمیدم چطور میشه ازش نتیجه گرفت که ایسوس بهتره:n13: من حرفم اینه که اگه کسی به رزولوشن 4k احتیاج نداره میتونه fhd بخره و عوض کنه lcd ایش رو. درضمن یه نکته ای که هست این سایت های تخصصی که مثل notebookcheck از قضا مورد تایید خودمم هست دیگه تو بررسی صفحه نمایش خیلی تخصصی هستند.تا جایی که یادمه پشت سر lcd های لنوو همچین حرفهایی بوده و تو این سایت های مشاوره اینقدر روش مانور داده میشه که ملت اصلا میترسن برن سراغش در حالیکه اگر تو فروم های مربوط به همین مدل ها تو همین سایت یه نگاه بندازین اکثرا از صفحه نمایش راضی اند. نکته دوم اینکه من خودم شهرستان دانشجو ارشدم و خوابگاهی و اینجا تقریبا هرلپ تاپی رو دست بچه ها دیدم حالا این مدل نه و n56 ایسوس رو یکی از هم اتاقیام داره که اگه بخوام صادقانه بگم وقتی به تصویرش که نگاه میکنم اونقدر شگفت زده نمیشم و یا وقتی به z510 لنوو نگاه میکنم اونقدر نا امید نمیشم که دوستان تو این سایت اینجوری مانور میدن
نکته آخر اینکه حرفهایی که درمورد بازی کردن تو رزولوشن بالا زدید تاحدی درسته ولی به نظرت نمیشه موقع بازی کردن تنظیمات رزولوشن رو بذاری رو fhd و اگه خواستی فیلم و یا .... ببینی رزولوشن رو بذاری روی 4k؟
دوست گرامی شما خودتونم ظاهرا بحث سخت افزار یکسان رو قبول کردین ( چون راجبش سوالی ندارید و همه نتیجه هاش تو لینک ی که دادم کاملا واضح هست ) حالا این موضوع به کنار
شما حرفت رو صفحه نمایشه :
1 - یه صفحه نمایش با تکنلوژی TFT هیچ وقت به خوبی IPS عمل نمیکنه ! این جای بحثی نداره
25 صفحه نمایش برتر از دید notebookcheck یه نگاه به اینم بنداز
اینجام میتونی ببینی که لپ تاپ ریته 1 رزلوشن full hd هست و ریت 4 رزلوشن 4k و اکثرا با تکنولوژی ساخت ips هستند
2 - تو بازی میشه رزلوشن رو تغییر داد ! نمیدونم شما چه بازی های رو ران کردین که تنضیمات رزلوشن نداشته ! ( تو سایت notebookcheck به تفکیک رزلوشن fps هارو مینویسن ) فیلم هم همونطور که گفتم باید پیشتیبانی کنه ( الان یه فیلم با کیفیت BluRay 1080p Full HD چیزی حدود 12-18 gb حجم داره فکر نکنم تا الانش فیلمی یا کیفیت 4k باشه )
3 - شما با چشم غیر مسلح نمیتونی کیفیت یه صفحه نمایش full hd 15 inch رو از 4k 15 inch تشخیص بدی
4 - لپ تاپ های سری n ایسوس تعداد محدودی شون صفحه نمایش ips دارند ( که سری n به نظر من کیفیتش از سری G کمتره )
5 - این هم یه نیگا بندازی بد نیست
lenevo صفحه نمایش 81 از 100 میانگین امتیاز 82 از 100
asus صفحه نمایش 100 از 100 میانگین امتیاز 95 از 100
مدل این asus jr هست که از گرافیک سری 700 نویدیا استفاده میکنه
تو خود سایت دیجیکالا که دوست عزیزمون گذاشتن صفحه نمایش ایسوس 10 از 10 گرفته لنوو 7 از 10
شما هم با یه سرچ ساده میتونی نتایج مشابه رو مشاهده کنی
Xerxes-I
24-12-2014, 05:06
دوست گرامی شما خودتونم ظاهرا بحث سخت افزار یکسان رو قبول کردین ( چون راجبش سوالی ندارید و همه نتیجه هاش تو لینک ی که دادم کاملا واضح هست ) حالا این موضوع به کنار
شما حرفت رو صفحه نمایشه :
1 - یه صفحه نمایش با تکنلوژی TFT هیچ وقت به خوبی IPS عمل نمیکنه ! این جای بحثی نداره
25 صفحه نمایش برتر از دید notebookcheck یه نگاه به اینم بنداز
اینجام میتونی ببینی که لپ تاپ ریته 1 رزلوشن full hd هست و ریت 4 رزلوشن 4k و اکثرا با تکنولوژی ساخت ips هستند
2 - تو بازی میشه رزلوشن رو تغییر داد ! نمیدونم شما چه بازی های رو ران کردین که تنضیمات رزلوشن نداشته ! ( تو سایت notebookcheck به تفکیک رزلوشن fps هارو مینویسن ) فیلم هم همونطور که گفتم باید پیشتیبانی کنه ( الان یه فیلم با کیفیت BluRay 1080p Full HD چیزی حدود 12-18 gb حجم داره فکر نکنم تا الانش فیلمی یا کیفیت 4k باشه )
3 - شما با چشم غیر مسلح نمیتونی کیفیت یه صفحه نمایش full hd 15 inch رو از 4k 15 inch تشخیص بدی
4 - لپ تاپ های سری n ایسوس تعداد محدودی شون صفحه نمایش ips دارند ( که سری n به نظر من کیفیتش از سری G کمتره )
5 - این هم یه نیگا بندازی بد نیست
lenevo صفحه نمایش 81 از 100 میانگین امتیاز 82 از 100
asus صفحه نمایش 100 از 100 میانگین امتیاز 95 از 100
مدل این asus jr هست که از گرافیک سری 700 نویدیا استفاده میکنه
تو خود سایت دیجیکالا که دوست عزیزمون گذاشتن صفحه نمایش ایسوس 10 از 10 گرفته لنوو 7 از 10
شما هم با یه سرچ ساده میتونی نتایج مشابه رو مشاهده کنی
مرسی دوست عزیز که وقت گذاشتی.چند تا نکته هم من بگم با اجازه
1- تو دو تا پست قبلیم اشاره کردم که اگه کسی از صفحه نمایش فول اچ دی ناراضی بود میتونه عوض کنه که در این صورت با هزینه تعویض ال سی دی قیمتش با قیمت ایسوس یکی میشه. به این تاپیک یه سر بزنی یکی از دوستان اینکار رو کرده و راضیه
البته بگم طبق ادعای سایت notebookcheck مدل 4k برخلاف مدل fhd از صفحه IPS استفاده میکنه
2-برخلاف ادعای شما درمورد عدم تفاوت این دوتا رزولوشن با چشم براساس ادعای کمپانی اپل چشم انسان قادره تا حدود 320 پیکسل برا اینچ رو شناسایی کنه.پیکسل براینچ یک صفحه FHD با سایز 15.6 اینچ تقریبا حدود140و برای رزولوشن 4K حدود 290هست
3- اونیکه تو دیجی کالا زده تو جدول برای مدل FHD هست نه 4K
4- TFT یک خانواده از ال سی دی هاست که شامل پنل های مختلفی از جمله IPS و TN و... هست
5- شما قبلا گفتید که بازی تو رزولوشن 4K با این گرافیک جالب نیست و من هم آخر پست قبلیم از شما پرسیدم که نمیشه بازی ها رو فول اچ دی اجرا کرد و بقیه کارا مثل فیلم رو با رزولوشن 4K؟ منظور من امکان یا عدم امکان انجام اینکار نبود.میخاستم نظر خودتونو بدونم (چون شما گفتید که تو این رزولوشن بازی نمیشه کرد ) و به این برسم که این اعتراض شما وارد نیست
6-تو بحث سخت افزار تفاوت های جزیی وجود داره و یکسانی شون وابسته به نظر من نیست(هرچند قیمت های مدل FHD شون حدود 300 تومنی با هم فرق میکنه!!).به نظر من به جز برتری جزیی در رم و گرافیک مدل لنوو یک مزیت عمده بلندگو های JBL هست. الان بخوای اسپیکراش رو بخری از 400 باید پول بدی تا 700.به شخصه الان به منظور دانلود کنسرت پینک فلوید با حجم 25 گیگ و کیفیت 4K برای استقبال از این بلندگوها بیدارم :n19:
7-نکته آخر اینکه جدای از همه مشخصات فنی و بررسی های تخصصی بهترین لپ تاپ اونی هست که آدم باهاش راحتتره. به نظر من در عین اینکه به کیفیت اهمیت میدید وسواس بیهوده به خرج ندین و تعصب رو برند خاص نداشته باشید و پولتونو بخاطر برند الکی دور نریزید.به عنوان کسی که 5 سال و نیمه دارم با مدل N500 لنوو کار میکنم(اون اوایل اسم برند اینقدر واسم نا آشنا بود خودمم اسمشو اشتباه تلفظ میکردم :n08:) و الانم بخاطر قدیمی شدنش فقط،میخام عوضش کنم میگم جدای از قیمت مناسب این لپ تاپ ها مطمئن باشید اکه کیفیت مناسبی نداشت نمیتونست در عرض چند سال تبدیل به بزرگترین فروشنده لپ تاپ دنیا بشه
باشد که همه رستگار شویم :n16:
alichalki
24-12-2014, 13:28
مرسی دوست عزیز که وقت گذاشتی.چند تا نکته هم من بگم با اجازه
1- تو دو تا پست قبلیم اشاره کردم که اگه کسی از صفحه نمایش فول اچ دی ناراضی بود میتونه عوض کنه که در این صورت با هزینه تعویض ال سی دی قیمتش با قیمت ایسوس یکی میشه. به این تاپیک یه سر بزنی یکی از دوستان اینکار رو کرده و راضیه
البته بگم طبق ادعای سایت notebookcheck مدل 4k برخلاف مدل fhd از صفحه IPS استفاده میکنه
2-برخلاف ادعای شما درمورد عدم تفاوت این دوتا رزولوشن با چشم براساس ادعای کمپانی اپل چشم انسان قادره تا حدود 320 پیکسل برا اینچ رو شناسایی کنه.پیکسل براینچ یک صفحه FHD با سایز 15.6 اینچ تقریبا حدود140و برای رزولوشن 4K حدود 290هست
3- اونیکه تو دیجی کالا زده تو جدول برای مدل FHD هست نه 4K
4- TFT یک خانواده از ال سی دی هاست که شامل پنل های مختلفی از جمله IPS و TN و... هست
5- شما قبلا گفتید که بازی تو رزولوشن 4K با این گرافیک جالب نیست و من هم آخر پست قبلیم از شما پرسیدم که نمیشه بازی ها رو فول اچ دی اجرا کرد و بقیه کارا مثل فیلم رو با رزولوشن 4K؟ منظور من امکان یا عدم امکان انجام اینکار نبود.میخاستم نظر خودتونو بدونم (چون شما گفتید که تو این رزولوشن بازی نمیشه کرد ) و به این برسم که این اعتراض شما وارد نیست
6-تو بحث سخت افزار تفاوت های جزیی وجود داره و یکسانی شون وابسته به نظر من نیست(هرچند قیمت های مدل FHD شون حدود 300 تومنی با هم فرق میکنه!!).به نظر من به جز برتری جزیی در رم و گرافیک مدل لنوو یک مزیت عمده بلندگو های JBL هست. الان بخوای اسپیکراش رو بخری از 400 باید پول بدی تا 700.به شخصه الان به منظور دانلود کنسرت پینک فلوید با حجم 25 گیگ و کیفیت 4K برای استقبال از این بلندگوها بیدارم :n19:
7-نکته آخر اینکه جدای از همه مشخصات فنی و بررسی های تخصصی بهترین لپ تاپ اونی هست که آدم باهاش راحتتره. به نظر من در عین اینکه به کیفیت اهمیت میدید وسواس بیهوده به خرج ندین و تعصب رو برند خاص نداشته باشید و پولتونو بخاطر برند الکی دور نریزید.به عنوان کسی که 5 سال و نیمه دارم با مدل N500 لنوو کار میکنم(اون اوایل اسم برند اینقدر واسم نا آشنا بود خودمم اسمشو اشتباه تلفظ میکردم :n08:) و الانم بخاطر قدیمی شدنش فقط،میخام عوضش کنم میگم جدای از قیمت مناسب این لپ تاپ ها مطمئن باشید اکه کیفیت مناسبی نداشت نمیتونست در عرض چند سال تبدیل به بزرگترین فروشنده لپ تاپ دنیا بشه
باشد که همه رستگار شویم :n16:
1 - این دو مدل اختلاف قیمتی ندارند هر دو حدود 3,950,000 قیمتشونه
با این وجود مدل g56jk یه کوله موس و هدست همراهشه !! حدود 500 وسیله جانبی داره
من اگه یه لپ تاپ بخرم هیچ وقت اول کاری به تعویض lcd فکر نمیکنم بلکه لپ تاپ درست رو انتخاب می کنم
وابینم زاویه دید lenovo که لینکی که شما داده بودین گفتن باهاش مشکلی ندارن !!!!
اولین عکس مربوط به مدل lenovo y5070 fullhd
دومی مربوی به lenovo y5070 4k
2 - دوست عزیز :) اپل تراکم پیکسلی 320 ppi رو واسه گوشی های 4 inch خودش توصیف کرد نه لپ تاپ 15 inch . شما اصلا لینک های که من گذاشتم مشاهده نکردی ظاهرا !
لینک 25 صفحه نمایش برتر
رتبه 1 لپ تاپ با رزلوشن fullhd و تراکم پیکسلی 127.3 ppi ولی با این وجود رتبه اول رو داره ! واسه تست کیفیت همه جانبه تست میشه نه فقط رزلوشن و تراکم پیکسلس و با یه بار مشاهده !
3 - من دیجی کالارو مثال زدم که خودتوننم می تونین یه سرچ کنید ! هیپچ سایتی و منبعی به صفحه نمایش lenovo y5070 بالای 82 ریت نداده ( در بهترین شرایط 82 )
4 - پنل tn هست ( یه review هر کسی بخونه این اظلاعات رو داره )
5 - کپی گفته های من صفحه قبل
- همونطور که دوست خوبمون گفتن رزلوشن 4k واسه گرافیک 860 ( بازم میگم واسه گرافیک 860 ) و 100 البته امسال ( که فک نکم بازی ها یا فیلم های زیادی امده باشه که کیفیت 4k رو پشتیبانی کنه) کاربردی نداره و اینم اضافه کنم که گرافیک 860 بازی های 2014 رو هم نمی تونه با رزلوشن full hd رو تنضیمات ultra اجرا کنه ( لگ میده - بیشتر بازی ها رو زیر 30 fps میده که نمیشه بازی کرد ) چه برسه به 4k و بازی های 2015 ... ( اصلا فکرشم نکن با 860 تو چند سال اینده بتونی با رزلوشن 4k بازی ران کنی ) :|
همین الانم میگم گرافیک 860 بازیهای full hd هم نمیتونه ران کنه چه برسه به 4k
6 - ایسوس هدست سری گیمینگ همراهشه که مطمئنن کسی دوس نداره با اسپیکر بازی کنه !! یه گیم خور همیشه هدست خوذشو داره ( تجربه شخصی ) حالا اسپیکرا هرچیم باشه واسه بازی کردن هدست واجبه
7 - نظر شما مهترمه
نظر من اینه با اکتفا به حرف های کسی که یکی از لپ تاپ هارو داره و از اون بدتر کسی که هیپکودومو نداره و کار نکرده خرید نکنید !
اگه کسی با هر دو لپ تاپ کار کرده باشه ... بازم میشه رو حرفش حساب کرد
ولی خود من به شخصه همین اینک ها واسم کافیه :) و ترجیح میدم به اینا اعتماد کنم
:) حالا شما از تجربیات شخصی و اشناهات تو خوابگاه بنویس ! من لینکارو قبول دارم !
MOSTAFA_ABBASI
24-12-2014, 13:31
دوست خوبم لوازم جانبی ایسوس بیش تر از پانصد هزار تومان قیمتشه.
alichalki
24-12-2014, 13:52
دوست خوبم لوازم جانبی ایسوس بیش تر از پانصد هزار تومان قیمتشه.
کلا قیمتا رو هم جا به جا نوشته بودم ، ویرایش کردم
ممنون دوست عزیز
Xerxes-I
24-12-2014, 16:16
1 - این دو مدل اختلاف قیمتی ندارند هر دو حدود 3,950,000 قیمتشونه
با این وجود مدل g56jk یه کوله موس و هدست همراهشه !! حدود 500 وسیله جانبی داره
من اگه یه لپ تاپ بخرم هیچ وقت اول کاری به تعویض lcd فکر نمیکنم بلکه لپ تاپ درست رو انتخاب می کنم
وابینم زاویه دید lenovo که لینکی که شما داده بودین گفتن باهاش مشکلی ندارن !!!!
اولین عکس مربوط به مدل lenovo y5070 fullhd
دومی مربوی به lenovo y5070 4k
2 - دوست عزیز :) اپل تراکم پیکسلی 320 ppi رو واسه گوشی های 4 inch خودش توصیف کرد نه لپ تاپ 15 inch . شما اصلا لینک های که من گذاشتم مشاهده نکردی ظاهرا !
لینک 25 صفحه نمایش برتر
رتبه 1 لپ تاپ با رزلوشن fullhd و تراکم پیکسلی 127.3 ppi ولی با این وجود رتبه اول رو داره ! واسه تست کیفیت همه جانبه تست میشه نه فقط رزلوشن و تراکم پیکسلس و با یه بار مشاهده !
3 - من دیجی کالارو مثال زدم که خودتوننم می تونین یه سرچ کنید ! هیپچ سایتی و منبعی به صفحه نمایش lenovo y5070 بالای 82 ریت نداده ( در بهترین شرایط 82 )
4 - پنل tn هست ( یه review هر کسی بخونه این اظلاعات رو داره )
5 - کپی گفته های من صفحه قبل
- همونطور که دوست خوبمون گفتن رزلوشن 4k واسه گرافیک 860 ( بازم میگم واسه گرافیک 860 ) و 100 البته امسال ( که فک نکم بازی ها یا فیلم های زیادی امده باشه که کیفیت 4k رو پشتیبانی کنه) کاربردی نداره و اینم اضافه کنم که گرافیک 860 بازی های 2014 رو هم نمی تونه با رزلوشن full hd رو تنضیمات ultra اجرا کنه ( لگ میده - بیشتر بازی ها رو زیر 30 fps میده که نمیشه بازی کرد ) چه برسه به 4k و بازی های 2015 ... ( اصلا فکرشم نکن با 860 تو چند سال اینده بتونی با رزلوشن 4k بازی ران کنی ) :|
همین الانم میگم گرافیک 860 بازیهای full hd هم نمیتونه ران کنه چه برسه به 4k
6 - ایسوس هدست سری گیمینگ همراهشه که مطمئنن کسی دوس نداره با اسپیکر بازی کنه !! یه گیم خور همیشه هدست خوذشو داره ( تجربه شخصی ) حالا اسپیکرا هرچیم باشه واسه بازی کردن هدست واجبه
7 - نظر شما مهترمه
نظر من اینه با اکتفا به حرف های کسی که یکی از لپ تاپ هارو داره و از اون بدتر کسی که هیپکودومو نداره و کار نکرده خرید نکنید !
اگه کسی با هر دو لپ تاپ کار کرده باشه ... بازم میشه رو حرفش حساب کرد
ولی خود من به شخصه همین اینک ها واسم کافیه :) و ترجیح میدم به اینا اعتماد کنم
:) حالا شما از تجربیات شخصی و اشناهات تو خوابگاه بنویس ! من لینکارو قبول دارم !
بازم مرسی.ایندفعه فکر کنم بیشتر وقت گذاشتی:n40: ولی اگه واسه خوندن مطالب من و یکم دقت تو اونها وقت میذاشتی لازم نبود واسه نوشتن اینا اینهمه وقت بذاری:n02:
1- من تو پستم تاکید کردم که اختلاف قیمت مدل های FHD دو مدل 300 تومنه.شما لینک قیمت FHD ایسوس رو با 4K لنوو گذاشتید
2-من لینکتون رو دیدم اتفاقا لینک خوبی هم هست.میدونم هم که فقط تراکم پیکسلی مهم نیست.شما ادعا کردید چشم نمیتونه تفاوت 4K و FHD رو تشخیص بده منم اون اعداد رو گفتم.در ضمن اینکه تا امروز صفحه نمایش با تراکم پیکسلی بالا ساخته نشده که به قول شما رتبه 1 بگیره دلیل نمیشه که چشم نتونه تشخیص بده.شما فکر نمیکنید که برای تشخیص تفاوت پیکسل ها واسه چشم مهم باشه که داره به صفحه 4 اینچی نگاه میکنه یا 15.6 اینچ؟ اگر واقعا هنوز به عقیده خودتون هستید نظارت کارشناسیتون رو به خط تولید سری Y شرکت لنوو و ZENBOOK ایسوس انتقال بدید که بیهوده زحمت الکی نکشند و تراکم پیکسلی رو بالا نبرند
3-شما که طرفدار پر و پاقرص لینک هستی اگه به اون لینکی من از NOTEBOOKCHECK گذاشتم یه سر می زدی درمورد لپ تاپ های 4K گفته:
in the case of the UHD display, an IPS panel is used
پس TN نیست.درسته؟در ضمن پیشاپیش بگم که اگر به ویدیو های سایت های معتبر IT تو یوتیوب هم سر بزنید می بینید که مدل4K با دو نوع هارد SSD و HDD عرضه شده که جفتشون IPS هستند.اما در مورد لپ تاپ های توی ایران خدا میدونه.درضمن تو سایت رسمی لنوو هم ذکر شده که پنل IPS هست
4-فریم ریت کافی برای بازی 25 هست و نه 30. خوشبختانه تو آخرین لینکی که گذاشتید هم این ذکر شده.تو اون لینک بالایی هم که من گذاشتم اکثر بازی ها روی تنظیمات الترا و رزولوشن FHD با فرم ریت مناسب اجرا شدن حالا نمیدونم چرا شما ادعا میکنی گرافیک 860 بازی های فول اچ دی رو هم رو تنظیمات الترا اجرا نمیکنه از اون طرف هم از ایسوس تعریف میکنی که حداقل به مقدار جزیی کارت گرافیکش ضعیفتره
6- نظر شما درمورد اسپیکر هم محترمه:n16:
7-نه تنها نظر من و شما بلکه نظر همه محترمه:n02: منم برم بگردم ببینم کی 8 تومن داده 2 تا لپ تاپ مثل هم خریده تا نظرشو بپرسمو اعتماد کنم بهش
alichalki
24-12-2014, 17:26
بازم مرسی.ایندفعه فکر کنم بیشتر وقت گذاشتی:n40: ولی اگه واسه خوندن مطالب من و یکم دقت تو اونها وقت میذاشتی لازم نبود واسه نوشتن اینا اینهمه وقت بذاری:n02:
1- من تو پستم تاکید کردم که اختلاف قیمت مدل های FHD دو مدل 300 تومنه.شما لینک قیمت FHD ایسوس رو با 4K لنوو گذاشتید
2-من لینکتون رو دیدم اتفاقا لینک خوبی هم هست.میدونم هم که فقط تراکم پیکسلی مهم نیست.شما ادعا کردید چشم نمیتونه تفاوت 4K و FHD رو تشخیص بده منم اون اعداد رو گفتم.در ضمن اینکه تا امروز صفحه نمایش با تراکم پیکسلی بالا ساخته نشده که به قول شما رتبه 1 بگیره دلیل نمیشه که چشم نتونه تشخیص بده.شما فکر نمیکنید که برای تشخیص تفاوت پیکسل ها واسه چشم مهم باشه که داره به صفحه 4 اینچی نگاه میکنه یا 15.6 اینچ؟ اگر واقعا هنوز به عقیده خودتون هستید نظارت کارشناسیتون رو به خط تولید سری Y شرکت لنوو و ZENBOOK ایسوس انتقال بدید که بیهوده زحمت الکی نکشند و تراکم پیکسلی رو بالا نبرند
3-شما که طرفدار پر و پاقرص لینک هستی اگه به اون لینکی من از NOTEBOOKCHECK گذاشتم یه سر می زدی درمورد لپ تاپ های 4K گفته:
in the case of the UHD display, an IPS panel is used
پس TN نیست.درسته؟در ضمن پیشاپیش بگم که اگر به ویدیو های سایت های معتبر IT تو یوتیوب هم سر بزنید می بینید که مدل4K با دو نوع هارد SSD و HDD عرضه شده که جفتشون IPS هستند.اما در مورد لپ تاپ های توی ایران خدا میدونه.درضمن تو سایت رسمی لنوو هم ذکر شده که پنل IPS هست
4-فریم ریت کافی برای بازی 25 هست و نه 30. خوشبختانه تو آخرین لینکی که گذاشتید هم این ذکر شده.تو اون لینک بالایی هم که من گذاشتم اکثر بازی ها روی تنظیمات الترا و رزولوشن FHD با فرم ریت مناسب اجرا شدن حالا نمیدونم چرا شما ادعا میکنی گرافیک 860 بازی های فول اچ دی رو هم رو تنظیمات الترا اجرا نمیکنه از اون طرف هم از ایسوس تعریف میکنی که حداقل به مقدار جزیی کارت گرافیکش ضعیفتره
6- نظر شما درمورد اسپیکر هم محترمه:n16:
7-نه تنها نظر من و شما بلکه نظر همه محترمه:n02: منم برم بگردم ببینم کی 8 تومن داده 2 تا لپ تاپ مثل هم خریده تا نظرشو بپرسمو اعتماد کنم بهش
در مورد وقت گذاشتن که بیشتر مربوط به تایپ کردن تو تاپیک میشه ( چک کردن اخبار تکنولوژی و تست و مقایسه هایی که انجام میشه کار همیشگی و جز علایق بندس )
1 - ما داریم در مورد انتخاب دوست عزیزمون بین دو لپ تاپ انتخاب شده ایشون بحث میکنیم ( نه مدل fullhd )
2 - شما داری بحث رو به حاشیه میکشی دوست عزیز
3 - من دارم در مورد لپ تاپ انتخابی دوستمون بحث میکنم ( تو لینکی که دوستمون دادن پنل tn استفاده شده ) نمیدونم شما داری در مورد کدوم لپ تاپ صحبت میکنی !
4 - اکثر بازی های 2014 رو با تنظیمات الترا و رزولوشن FHD فرم پایین داده ( نمیدونم شما کدوم لینک رو نگاه مردین ) 11 بازی فرم زیر 30 داده 5 بازی بالای 30 ( چطوری میگی اکثر بازی ها فرم خوب میده!؟ )
وفتی شما یا دوست های محترم دیگه میان راجب 2 محصول متفاوت نظر میدن بایدم با هر دو محصول اشنا باشن
همه حرف های شما درست
کل بحث این بود که صفحه نمایش asus g56jk full hd بهتر از lenovoe y5070 4k هست که شما قبول نکردی این موضوع رو
من اومدم بررسی چند سایت معتبر رو واسه این 2 لپ تاپ گذاشتم
شما داری میگی من تو خوابگاه لپ تاپ زیاد دیدم lenove بهتره !
مطمئنن شما درست میگی ...
Xerxes-I
24-12-2014, 19:05
در مورد وقت گذاشتن که بیشتر مربوط به تایپ کردن تو تاپیک میشه ( چک کردن اخبار تکنولوژی و تست و مقایسه هایی که انجام میشه کار همیشگی و جز علایق بندس )
1 - ما داریم در مورد انتخاب دوست عزیزمون بین دو لپ تاپ انتخاب شده ایشون بحث میکنیم ( نه مدل fullhd )
2 - شما داری بحث رو به حاشیه میکشی دوست عزیز
3 - من دارم در مورد لپ تاپ انتخابی دوستمون بحث میکنم ( تو لینکی که دوستمون دادن پنل tn استفاده شده ) نمیدونم شما داری در مورد کدوم لپ تاپ صحبت میکنی !
4 - اکثر بازی های 2014 رو با تنظیمات الترا و رزولوشن FHD فرم پایین داده ( نمیدونم شما کدوم لینک رو نگاه مردین ) 11 بازی فرم زیر 30 داده 5 بازی بالای 30 ( چطوری میگی اکثر بازی ها فرم خوب میده!؟ )
وفتی شما یا دوست های محترم دیگه میان راجب 2 محصول متفاوت نظر میدن بایدم با هر دو محصول اشنا باشن
همه حرف های شما درست
کل بحث این بود که صفحه نمایش asus g56jk full hd بهتر از lenovoe y5070 4k هست که شما قبول نکردی این موضوع رو
من اومدم بررسی چند سایت معتبر رو واسه این 2 لپ تاپ گذاشتم
شما داری میگی من تو خوابگاه لپ تاپ زیاد دیدم lenove بهتره !
مطمئنن شما درست میگی ...
منم همینو میگم.شما قیمت مدل 4k رو درنظر میگیرید و ایرادات صفحه fhd رو وارد میکنید.تو دیجی کالا TFT LCD نوشته و ننوشته این TFT که از نوع TN هست یا IPS.حالا نمیدونم شما چطور نتیجه گرفتی TN هست. پست اول من تو همین تاپیک هم در مورد همین مساله بود.چون تو سایت خود لنوو و NOTEBOOKCHECK و بررسی های داخل YOUTUBE گفته شده که صفحه IPS هست.
من نگفتم قبول ندارم که کیفیت صفحه ایسوس از لنوو بهتره حرفم اینه که این تفاوت اونجوری که دارن توسایت ها روش مانور میدن معنا دار نیست یکی از دوستامون هم تو یکی از تالارها که لینکشو قبلا قرار دادم لپ تاپ FHD خودشو یه بررسی کرده
بماند که سی پی یو و گرافیکشون تقریبا یکیه و از این لحاظ فریم ریت بازی مثل هم باید باشه و نمیدونم دارین به چی اشکال وارد میکنید ولی با این حال بگم من جدول داخل نقد لنوو رو نگاه کردم.
در آخر هم منظور از حرفم این بود که بعضی از دوستان تو تاپیک های مختلف نوشتن لنوو چینیه و کیفیت ساخت نداره و ... من حرفم این بود تعصبی برخورد نشه.من خودم یکی از اولین مدلاشو دارم هم تو خوابگاه دست این و اون زیاد دیدم و میتونم بگم تو اکثر بازه های های قیمتی مدل های با ارزش خرید بالا داره که اتفاقا کیفیت شون هم از بقیه بالاتر نباشه انصافا پایین تر هم نیست.
ختم این مبحث
والسلام
alichalki
24-12-2014, 19:25
منم همینو میگم.شما قیمت مدل 4k رو درنظر میگیرید و ایرادات صفحه fhd رو وارد میکنید.تو دیجی کالا TFT LCD نوشته و ننوشته این TFT که از نوع TN هست یا IPS.حالا نمیدونم شما چطور نتیجه گرفتی TN هست. پست اول من تو همین تاپیک هم در مورد همین مساله بود.چون تو سایت خود لنوو و NOTEBOOKCHECK و بررسی های داخل YOUTUBE گفته شده که صفحه IPS هست.
من نگفتم قبول ندارم که کیفیت صفحه ایسوس از لنوو بهتره حرفم اینه که این تفاوت اونجوری که دارن توسایت ها روش مانور میدن معنا دار نیست یکی از دوستامون هم تو یکی از تالارها که لینکشو قبلا قرار دادم لپ تاپ FHD خودشو یه بررسی کرده
در آخر هم منظور از حرفم این بود که بعضی از دوستان تو تاپیک های مختلف نوشتن لنوو چینیه و کیفیت ساخت نداره و ... من حرفم این بود تعصبی برخورد نشه.من خودم یکی از اولین مدلاشو دارم هم تو خوابگاه دست این و اون زیاد دیدم و میتونم بگم تو اکثر بازه های های قیمتی مدل های با ارزش خرید بالا داره که اتفاقا کیفیت شون هم از بقیه بالاتر نباشه انصافا پایین تر هم نیست.
ختم این مبحث
والسلام
نمیدونم کم کم خودمم دارم به باور میرسم ! یا چشمام مشکل داره ! :)
لینکی که دوستمون گذاشتن در صفحه اول مربوط به لپ تاپ lenovo y 5070 - c در سایت ------------- اونجام ذکر شده که پنل استفاده شده در این مدل tn هست ( با رزلوشن 4k )
به نظر من شما تعصبی بر خورد کردین من نگفتم lenovo بی کیفیت یا ... حرفم درمورد این 2 لپ تاپ بود حتی نگفتم صفحه نمایش lenovo y5070 بده ولی مدل asus g56jk صفحه نمایش با کیفیت تری داره :n01:
به هر حال موفق باشید
Xerxes-I
24-12-2014, 20:46
نمیدونم کم کم خودمم دارم به باور میرسم ! یا چشمام مشکل داره ! :)
لینکی که دوستمون گذاشتن در صفحه اول مربوط به لپ تاپ lenovo y 5070 - c در سایت ------------- اونجام ذکر شده که پنل استفاده شده در این مدل tn هست ( با رزلوشن 4k )
به نظر من شما تعصبی بر خورد کردین من نگفتم lenovo بی کیفیت یا ... حرفم درمورد این 2 لپ تاپ بود حتی نگفتم صفحه نمایش lenovo y5070 بده ولی مدل asus g56jk صفحه نمایش با کیفیت تری داره :n01:
به هر حال موفق باشید
نه خیر دوست عزیز مشکل از چشمهای شما نیست.اگه منظورتون اون به اصطلاح نقدی هست که پایینش نوشته بگم که اون نقد رو واسه کل سری Y نوشتن و دیجی کالا هم به خودش زحمت اینو نداده که واسه کانفیگ های مختلف قسمت مربوط به صفحه نمایش رو اصلاح کنه.تو اون سایت LENOVO Y5070-A و LENOVO Y5070-B و LENOVO Y5070-C داره که 2 تای اول فول اچ دی و با همون صفحه نمایشی هستند که شما دارید صحبت میکنید اما متاسفانه واسه LENOVO Y5070-C که مورد بحث ماست و صفحه 4K داره پنل به صورت ناشیانه همون TN ذکر شده.نقد های زیر این 3 تامدل رو باهم مقایسه کنی میبینی که فقط تو جمله زیر فرق دارند
برای مدل فول اچ دی نوشته:
تمامی این مشخصات توسط صفحه نمایش Full HD با رزولوشن تصویر 1080×1920 تولید می شود
برای مدل 4K نوشته:
تمامی این مشخصات توسط صفحه نمایش 4k با رزولوشن تصویر 2160×3840 تولید می شود.
بقیه همونه.این یه سایت تجاری هست و حرفه ای نیست و تنها زحمتی که کشیده اند تو نقدشون 2 تا جا خالی رو عوض کردند.حالا نمیدونم شما که به قول خودتون اینکاره اید و حرفه ای هستید و در حکم مشاور اینجا زحمت می کشید چطور به نقد دیجی کالا اعتماد می کنید و مطالب NOTEBOOKCHECK و سایت رسمی لنوو و کلیپ های تحلیلی youtube رو رد میکنید.
اینم یه سایته تو ایران که همین لپ تاپو داره و اونطوری که میگه صفحه نمایش 4K با پنل IPS ارایه میده.(به سوال ها و جواب های زیرش نگاه کنید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1
alichalki
24-12-2014, 21:29
نه خیر دوست عزیز مشکل از چشمهای شما نیست.اگه منظورتون اون به اصطلاح نقدی هست که پایینش نوشته بگم که اون نقد رو واسه کل سری Y نوشتن و دیجی کالا هم به خودش زحمت اینو نداده که واسه کانفیگ های مختلف قسمت مربوط به صفحه نمایش رو اصلاح کنه.تو اون سایت LENOVO Y5070-A و LENOVO Y5070-B و LENOVO Y5070-C داره که 2 تای اول فول اچ دی و با همون صفحه نمایشی هستند که شما دارید صحبت میکنید اما متاسفانه واسه LENOVO Y5070-C که مورد بحث ماست و صفحه 4K داره پنل به صورت ناشیانه همون TN ذکر شده.نقد های زیر این 3 تامدل رو باهم مقایسه کنی میبینی که فقط تو جمله زیر فرق دارند
برای مدل فول اچ دی نوشته:
تمامی این مشخصات توسط صفحه نمایش Full HD با رزولوشن تصویر 1080×1920 تولید می شود
برای مدل 4K نوشته:
تمامی این مشخصات توسط صفحه نمایش 4k با رزولوشن تصویر 2160×3840 تولید می شود.
بقیه همونه.این یه سایت تجاری هست و حرفه ای نیست و تنها زحمتی که کشیده اند تو نقدشون 2 تا جا خالی رو عوض کردند.حالا نمیدونم شما که به قول خودتون اینکاره اید و حرفه ای هستید و در حکم مشاور اینجا زحمت می کشید چطور به نقد دیجی کالا اعتماد می کنید و مطالب NOTEBOOKCHECK و سایت رسمی لنوو و کلیپ های تحلیلی youtube رو رد میکنید.
اینم یه سایته تو ایران که همین لپ تاپو داره و اونطوری که میگه صفحه نمایش 4K با پنل IPS ارایه میده.(به سوال ها و جواب های زیرش نگاه کنید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1
درست میفرمایید UHD پنلش ips هست و ظاهرا بر خلاف 2 سری قبل ( سری fullhd ) ساخت کمپانی سامسونگه و کیفیت بالایی هم داره
خوشبختانه review که گذاشته بودم مربوط به uhd بود و نمره همین صفحه نمایش 80 هست که سری fullhd خیلی پایین تره
:n16:
بازم صفحه نمایش asus مدل g56jk بهتر عمل کرده از lenovo y 5070 :n01:
Xerxes-I
27-12-2014, 05:26
درست میفرمایید UHD پنلش ips هست و ظاهرا بر خلاف 2 سری قبل ( سری fullhd ) ساخت کمپانی سامسونگه و کیفیت بالایی هم داره
خوشبختانه review که گذاشته بودم مربوط به uhd بود و نمره همین صفحه نمایش 80 هست که سری fullhd خیلی پایین تره
:n16:
بازم صفحه نمایش asus مدل g56jk بهتر عمل کرده از lenovo y 5070 :n01:
بالاخره یه فرصتی شد دوباره برگشتم اینجا:n02: اگه چشامونو از درصد ها برداریم و به اطلاعات هم یه نگاهی بکنیم میبینیم که مشخصات صفحه نمایش لنوو اگرچه خیلی عالی نیست ولی بد هم نیست.مثلا روشنایی استاندارد پذیرفته شده حدود 200 شمع هست که برای مدل لنوو میانگین 257 هست (اگرچه مدل ایسوس همونطوری که گفتید صفحه بهتری داره)که کاملا قابل قبوله البته صفحات نمایش خوب تو این قیمت حدود 300 شمع روشنایی دارند.اینم درنظر بگیرید که روشنایی خیلی زیاد مصرف باتری رو هم بشدت زیاد میکنه.میزان کنتراست و غلظت رنگ مشکیش هم کاملا مناسبه. به هر حال فکر میکنم این رزولوشن ،رزولوشن لپ تاپ های آینده است
توصیه آخرم اینه که اگه اهل موسیقی و فیلم هم هستید لنوو،اگر قرار نیست لپ تاپ رو زیاد جا به جا کنید ایسوس
Yamabushi_Heydar
28-12-2014, 16:10
با اجازه ما پا برهنه بیاییم وسط:n09:
دوستان به یه چی توجه کنید، گرافیک 850 ایسوز درسته ماکسول هست و... ، ولی در دو نسخه ارائه میشه.
1: 4GB DDR3
2: 2GB GDDR5
مورد استفاده شده ایسوز گزینه یک است که دوگیگ جی دی دی آر ۵ با ۲ گیگ مجازی فکر کنم به ارزه به دو تا ٤ گیگ دی دی آر ۳ با ۲ گیگ مجازی... .
آقا ایسوز همین مشخصات با دوگیگ جی دی دی آر ۵ نیست؟
آقا ایسوز همین مشخصات با دوگیگ جی دی دی آر ۵ نیست؟
خیر
کلا ایسوس دوتا gddr5 داره یکی n56 jr gtx760gddr5 هست
یکی n551 هست که هنوز وارد نشده
bahadorgamer
29-12-2014, 22:57
سلام من هم قصد خرید لپ تاب دارم. بین مدل Y50 UHD و Y50 FHD و G56JK موندم.با تحقیقی که توی فروم های خارجی انجام دادم مدل Y50 UHD یه ضعف اساسی داره و اونم برمیگرده ب همون صفحه نمایشش.صفحه نمایش این لپ تاپ IPS هست و تولید سامسونگ ولی مشکل اون refresh rate بسیار پایینش هست.فقط 48HZ !!! حتما خیلی از دوستانی که میدونن این پارامتر چیه به ضعف این صفحه نمایش پی می برن.در واقع این لپ تاپ سخت افزار گیمینگ داره ولی نمایشگرش اصلا به درد بازی نمیخوره.refresh rate هر چه قدر بالاتر باشه شما تصاویر نرم تر و روان تری رو میبینید هر چقدر که این پارامتر کمتر بشه تصویری که شما میبینید دارای روانی کمتر هست.یعنی اگر سخت افزار شما بازی رو در 60 فریم اجرا کنه مانیتور این لپ تاپ نمیتونه تصویر نرم و صافی رو بده.برای اینکه حرف منو متوجه بشین برید نرمی تصویر تلویزیون های crt که رفرش ریت پایینی داشتن رو با نمایشگر های بالای 100 هرتز امروزی مقایسه کنید
Xerxes-I
30-12-2014, 10:22
سلام من هم قصد خرید لپ تاب دارم. بین مدل Y50 UHD و Y50 FHD و G56JK موندم.با تحقیقی که توی فروم های خارجی انجام دادم مدل Y50 UHD یه ضعف اساسی داره و اونم برمیگرده ب همون صفحه نمایشش.صفحه نمایش این لپ تاپ IPS هست و تولید سامسونگ ولی مشکل اون refresh rate بسیار پایینش هست.فقط 48HZ !!! حتما خیلی از دوستانی که میدونن این پارامتر چیه به ضعف این صفحه نمایش پی می برن.در واقع این لپ تاپ سخت افزار گیمینگ داره ولی نمایشگرش اصلا به درد بازی نمیخوره.refresh rate هر چه قدر بالاتر باشه شما تصاویر نرم تر و روان تری رو میبینید هر چقدر که این پارامتر کمتر بشه تصویری که شما میبینید دارای روانی کمتر هست.یعنی اگر سخت افزار شما بازی رو در 60 فریم اجرا کنه مانیتور این لپ تاپ نمیتونه تصویر نرم و صافی رو بده.برای اینکه حرف منو متوجه بشین برید نرمی تصویر تلویزیون های crt که رفرش ریت پایینی داشتن رو با نمایشگر های بالای 100 هرتز امروزی مقایسه کنید
رفرش ریت بسیار پایین فقط 48HZ!!! ؟؟ :n13:اینکی شما میگید رو من هم دیدم تو کامنت های سایت آمازون 3-4 نفر اشاره کرده بودن.منم یه تحقیقی انجام داده بودم.اولا اینکه تا اونجایی که من اطلاع دارم حداکثر مقدار بکاربرده شده تو لپ تاپ ها 60HZ هست.بازم اگه دوستان اطلاعات کامل تری دارند کمک کنند.بنابراین فکر نمیکنم بسیار پایین لغت مناسبی باشه. جدای از اینکه مقدار پذیرفته شده برای کیفیت نمایش یک بازی حدود 25فریم هست که تا 48 تاش رو اینجا نمایش میده، فکر میکنید چند تا بازی رو میتونید بالای 48 فریم با تنظیمات الترا اجرا کنید؟اصولا چقدر قادر هستید تفاوت بین اجرای یک بازی با 48 فریم و 60 فریم رو درک کنید؟ من یه نکته ای بگم اصولا مغز انسان قادره حدود 15 تا تصویر مختلف رو توی یک ثانیه پردازش کنه یعنی اگه 15 تا تصویر توی یه ثانیه نشونتون بدند شما اونو متحرک میبینید. 99 درصد فیلم ها هر ثانیه بین 25 تا 30 فریم نشون میدند (به عنوان یه مثال دقت کنید دوربین همه گوشی ها(بجز چند تا گوشی خاص از اپل و ال جی) حدود 29 فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکنند و اون چند تا گوشی هم 60 فریم. با این توضیحات مطمئن باشید هیچ تفاوتی رو مشاهده نخواهید کرد. بازم اگه به حرفام اعتماد ندارید به ویدئو زیر از یوتیوب یه نگاهی بندازید که ضمن بررسی این لپ تاپ به این نکته مورد نظر شما هم اشاره کرده.(ویدئو از نقد کننده معتبری هست.به تعداد بازدید ها توجه کنید.به سایتشونم سر بزنید متوجه میشید)
در ضمن یه جا خوندم که با توجه به رزولوشن بالا این تغییر از 60 به 48 به منظور کاهش مصرف باتری بوده
bahadorgamer
30-12-2014, 11:15
رفرش ریت بسیار پایین فقط 48HZ!!! ؟؟ :n13:اینکی شما میگید رو من هم دیدم تو کامنت های سایت آمازون 3-4 نفر اشاره کرده بودن.منم یه تحقیقی انجام داده بودم.اولا اینکه تا اونجایی که من اطلاع دارم حداکثر مقدار بکاربرده شده تو لپ تاپ ها 60HZ هست.بازم اگه دوستان اطلاعات کامل تری دارند کمک کنند.بنابراین فکر نمیکنم بسیار پایین لغت مناسبی باشه. جدای از اینکه مقدار پذیرفته شده برای کیفیت نمایش یک بازی حدود 25فریم هست که تا 48 تاش رو اینجا نمایش میده، فکر میکنید چند تا بازی رو میتونید بالای 48 فریم با تنظیمات الترا اجرا کنید؟اصولا چقدر قادر هستید تفاوت بین اجرای یک بازی با 48 فریم و 60 فریم رو درک کنید؟ من یه نکته ای بگم اصولا مغز انسان قادره حدود 15 تا تصویر مختلف رو توی یک ثانیه پردازش کنه یعنی اگه 15 تا تصویر توی یه ثانیه نشونتون بدند شما اونو متحرک میبینید. 99 درصد فیلم ها هر ثانیه بین 25 تا 30 فریم نشون میدند (به عنوان یه مثال دقت کنید دوربین همه گوشی ها(بجز چند تا گوشی خاص از اپل و ال جی) حدود 29 فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکنند و اون چند تا گوشی هم 60 فریم. با این توضیحات مطمئن باشید هیچ تفاوتی رو مشاهده نخواهید کرد. بازم اگه به حرفام اعتماد ندارید به ویدئو زیر از یوتیوب یه نگاهی بندازید که ضمن بررسی این لپ تاپ به این نکته مورد نظر شما هم اشاره کرده.(ویدئو از نقد کننده معتبری هست.به تعداد بازدید ها توجه کنید.به سایتشونم سر بزنید متوجه میشید)
در ضمن یه جا خوندم که با توجه به رزولوشن بالا این تغییر از 60 به 48 به منظور کاهش مصرف باتری بوده
قبل از هر چیز بگم من قبل از اینکه این موضوع رو متوجه بشم گزینه شماره یکم این لپ تاپ بوده و اگر هم متوجه بشم نرخ رفرش ریت 48 هرتز مشکلی برام ایجاد نمیکنه قطعا انتخابم این لپ تاپ هست.ولی به عقیده من چشم انسان این اختلاف رو به راحتی متوجه میشه و گرنه ساخت نمایشگر های تا چند صد هرتز توجیهی نداشت.الان شما یه کلیپ 60 فریم رو با 30 فریم مقایسه کنی از لحاظ روان بودن تصویر فرق زیادی با هم دارن.راستش من تا الان لپ تاپی با این رفرش ریت ندیدم که درست نظر بدم و همشون 60 هرتز و سه بعدی ها هم 120 هرتز بودن که البته اونم در حالت سه بعدی 120 هرتر رو اسکیل میکنه و باز میشه 60 هرتز. ولی قاعدتا باید یه تفاوتی بین 48 و 60 هرتز باشه چون چشم انسان اختلاف بین نمایشگر های تا 600 هرتز هم به خوبی متوجه میشه ولی شاید بعضی ها بهش توجه نکنن.والا من خودم چند باری که تو فروشگاه ها تلویزیون های با رفرش ریت مختلف رو با هم مقایسه میکردم به راحتی اختلافشون قابل تشخیص بود.
این فروم لنوو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم یه نگاه بندازین خیلی از خریدارها نسبت به این قضیه اعتراض داشتن ولی یه تعداد کمی هم بودن که می گفتن این مقدار رفرش ریت براشون کافی هست
من از دوستانی که مدل 4k این لپ تاپ رو گرفتن خواهش می کنم بیان و تجربشونو در میون بزارن
Xerxes-I
30-12-2014, 19:10
مانیتور ها همه 60 فریم هستند.حداقل تو همه لپ تاپ ها که من دیدم و تحقیق کردم اینطوری بوده. اگه از تلویزیون های چند صد هرتزی که بگذریم( که واقعا نمیدونم به چه دردی میخوره) و بحثمونو به مانیتورها محدود کنیم فکر نمیکنم اختلافی بین 48 و 60 هرتز باشه. اون فروم لنوو رو هم من تا 8 صفحه اشو خوندم(یکی میگفت این محدودیت نرم افزاریه یکی میگفت سخت افزاریه یکی میگفت آپدیت بایوس میاد حل میشه یکی میگفت باید درایور گرافیک آن بورد رو آپدیت کنیو..... خلاصه من چیزی دستگیرم نشد). در ضمن چند صفحه اولش که صرفا فروم بازی بین چند نفر بود و اونام صرفا اعتراض کرده بودن به ریفرش ریت و ننوشته بودن چه مشکی واسشون ایجاد شده. یکی هم همون لینک یوتیوبی که من قرار داده بودم رو تو همون پست های اول گذاشته بود و گلایه کرده بود که چرا بعضی از بازی ها وقتی که داخل بازی رزولوشن رو کم میکنی بازی رو به صورت کوچک شده وسط صفحه نمایش نشون میده در صورتی که تو همون ویدیو گفته میشه که بازیهایی که با DirectX 11 هم خوانی دارند این مشکل واسشون پیش میاد و راه حلشم اینه که رزولوشن صفحه نمایش رو از تو ویندوز روی FHD بذاری نه از توی بازی. و در ضمن این نکته رو هم بگم به نظرم رزولوشن صفحه نمایش لپ تاپ ها تا یکی دو سال آینده عوض بشه چون اکثر کمپانی ه شروع کردند و لپ تاپ های رده بالا با رزولوشن های QHD و UHD دارند میسازند و بنابراین شرکت های سازنده بازی هم باید کم کم پا به پای این مشخصات پیش بیان.
یه نکته دیگه اینکه میدونی حجم یک کلیپ 5 دقیقه ای با رزولوشن 4K و 60 فریم بر ثانیه باید چیزی در حدود 2 گیگ باشه؟
عقیده شخصی اینه که لپ تاپ 2 تامزیت عمده داره 1- کارت گرافیک عالی 2- صفحه نمایش(برخلاف دوستان هنوزم فکر میکنم صفحه نمایشش نه تنها عیب نیست بلکه یکی از بزرگترین مزیت هاش هست)
سلام
این لپتاپ ریفریش ریت 48 ش یه مشکلیه که باید یکم حرف زد در موردش
من خودم انتخاب اولم همین y50 هست
ولی وقتی شما این لپتاپ رو میخری ، و ریفریش ریتش رو 48 قفله ، یعنی شاید خیلی از بازی هارو با رضایت بتونی انجام بدی ، اما اگه تو یوت-یوب یه ناه بکنید ،
تفاوت یه بازی در حالت 60 فریم و در حالت 30 فریم کاملا مشهود ، و توی 60 فریم روونی کاملا حس میشه
بازی هایی مثل fifa15 و bf4 تو حالت اولترا ، بالای 60 فریم هستن ، فیفا حدود 100 فریمه و روونی به معنای کامل استاندارد بازی ، اما ریت 48 صفحه y50 یکم اذیت میکنه
در ضمن یک نکته :
فریم ریت اجرای بازی های مختلف روی دو گرافیک 860m و 850m تو عمل :
far cry 4 : 860m>>>>29fsp 850m >>>>>>> 27fsp
cod AW : 860m>>>> 41fsp 850m >>>>>>>> 39.5fsp
Middle-earth: Shadow of Mordor : 850m >>> 25fsp 860m>>>>>35fsp
اینم لینک برای اطلاعات بیشتر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه راه هم داره هر کس y50 با صفحه UHD داره بیاد و نظراتش رو اعلام کنه
ممنون
------
آپدیت
خب مشکل فریم ریت 48 برای uhd بود ،
اما میشه یه کار کرد ، نسخه FHD بخریم که اونم مشکل خودشو داره ، کیفیت خیلی بد رنگ ها و زاویه دید :
UHD
FHD
Xerxes-I
07-01-2015, 23:51
خب یادمه چند مدت دوستان میگفتن رزولوشن y50 بی کاربرده و چشمشون رو روی رزولوشن 4 برابری این مدل نسبت به لپ تاپ های فول اچ دی می بستند و ولی من گفتم این رزولوشن لپ تاپ های آینده هست.خوشجالم که امسال در نمایشگاه CES که بزرگترین رویداد تکنولوژی سالانه هست msi یک لپ تاپ گیمینگ با همین رزولوشن رو ارایه کرده.
2تا نکته بگم که این پستو گذاشتم برای اینکه یادآوری کنم کم کم باید منتظر بازی هایی باشیم که قابلیت بازی شدن داخل این رزولوشن رو داشته باشند و اصلا حرفم این نیست که این y50 قادره رو تنظیمات الترا و تو این رزولوشن بازی های سنگین رو بدون لگ اجرا کنه.نکته دوم اینکه مشخصات این msi و لنوو مانند قیمتاشون اصلا قابل مقایسه نیست. y50 حدود 1250 دلار قیمت داره و لپ تاپ msi طبق ادعای سایت بالا با قیمت حداقل 3000 دلاری عرضه خواهد شد پس دوستان نیان بگن که اون خیلی فرق میکنه(چون بایدم فرق کنه) تاکید میکنم هدف از این پستم این بود که بگم شاید این مقدار رزولوشن بالا در حال حاضر باعث سنتر شدن بعضی از بازی ها در مرکز صفحه نمایش و یا حتی مشکلاتی در کار با ویندوز بشه ولی در آینده نه چندان دور این مشکلات توسط شرکت های نرم افزاری پوشش داده خواهد شد:n02:
Xerxes-I
31-01-2015, 12:59
من تو اینترنت که داشتم می گشتم مشخصات ال سی دی این لپ تاپ رو پیدا کردم گفتم شاید بد نباشه لینکشو اینجا هم بذارم
همونطور که قبلا گفتم مانتیتور ساخت شرکت سامسونگ هست و مقادیر اسمی برای کنتراست و روشنایی به ترتیب 700:1 و 270 نیت هست. در ضمن اونطوری که پیداست مانیتور 60HZ هست یعنی ریفریش ریت 48 محدویت سخت افزاری نیست و احتمالا با آپدیت هایی (که احتمالا ) ارایه خواهند شد این محدودیت هم برطرف میشه.
Public Enemy
02-02-2015, 13:10
خب یادمه چند مدت دوستان میگفتن رزولوشن y50 بی کاربرده و چشمشون رو روی رزولوشن 4 برابری این مدل نسبت به لپ تاپ های فول اچ دی می بستند و ولی من گفتم این رزولوشن لپ تاپ های آینده هست.خوشجالم که امسال در نمایشگاه CES که بزرگترین رویداد تکنولوژی سالانه هست msi یک لپ تاپ گیمینگ با همین رزولوشن رو ارایه کرده.
2تا نکته بگم که این پستو گذاشتم برای اینکه یادآوری کنم کم کم باید منتظر بازی هایی باشیم که قابلیت بازی شدن داخل این رزولوشن رو داشته باشند و اصلا حرفم این نیست که این y50 قادره رو تنظیمات الترا و تو این رزولوشن بازی های سنگین رو بدون لگ اجرا کنه.نکته دوم اینکه مشخصات این msi و لنوو مانند قیمتاشون اصلا قابل مقایسه نیست. y50 حدود 1250 دلار قیمت داره و لپ تاپ msi طبق ادعای سایت بالا با قیمت حداقل 3000 دلاری عرضه خواهد شد پس دوستان نیان بگن که اون خیلی فرق میکنه(چون بایدم فرق کنه) تاکید میکنم هدف از این پستم این بود که بگم شاید این مقدار رزولوشن بالا در حال حاضر باعث سنتر شدن بعضی از بازی ها در مرکز صفحه نمایش و یا حتی مشکلاتی در کار با ویندوز بشه ولی در آینده نه چندان دور این مشکلات توسط شرکت های نرم افزاری پوشش داده خواهد شد:n02:
متاسفانه این یه رقابت هست بین سازندگان لپ تاپ که سخت افزاری منحصر به فرد تر ارایه کنند . هرچند کاربردی نداشته باشه.
نمونش همین صفحه نمایش 4K . شما به بنچ مارک ها نگاه کنین یه بازی مثل Crysis 3 با دو گرافیک PC مدل GTX970 SLIداره با سرعت 30 فریم بر ثانیه اجرا میشه ، اونوقت از یه کارت گرافیک لپ تاپ چه انتظاری میشه داشت ؟
کارت گرافیک های لپ تاپ حداقل 4 تا 6 نسل دیگه وقت لازم دارند تا به این رزولوشن عادت کنند . تا اون زمان هم لپ تاپ های فعلی با صفحه نمایش 4K بلا استفاده شده اند .
شما ببینین یه بازی سال 2013 این وضعیت رو داره . شما میخواین یه لپ تاپ 2015 بخرین تا باری های 2018 رو هم 4K اجرا کنین ؟
در حال حاظر این صفحه نمایش ها دو مزیت دارند : 1 - پر کردن جیب سازندگان لپ تاپ ها 2 - تقسیم صفحه نمایش برای چند APP به صورت همزمان در ویندوز 8 و بالاتر برای Developer ها
رزولوشن 4k در ابعاد لپ تاپ اینقدر کوچیک هست که هیچ کاربرد دیگه ای نداشته باشه .
من باشم الان یه لپ تاپ FHD با صفحه IPS تهیه می کنم ، تا 5 سال پدر بازی هارو در میارم !!!!!! 5 ، 6 سال دیگه اگر عمری باقی مونده باشه و هنوز حوصله بازی داشته باشم اونوقت میرم سراغ 4k
Xerxes-I
05-02-2015, 22:52
نه دوست عزیز،اینطوریام نیست،خوشبختانه من دیروز این مدل رو خریدم هرچند هنوز فرصت نکردم زیاد باهاش کار کنم اما به محض اینکه یکم کار کردم تا ۲-۳ روز دیگه یه نقد میذارم،در ضمن من نمیفهمم چرا دوستان با این رزولوشن اینقدر مشکل دارندفوقش اینکه که اگه بازی اجرا نشد خوشبختانه هم از طریق ویندوز هم از داخل خود بازیها میشه رزولوشن رو به ۱۰۸۰ تغییر داد.در ضمن تا ماه آینده میلادی هم قراره هم ویندوز ۱۰ هم دایرکت ایکس۱۲ توسط مایکروسافت ارائه بشه که اون مشکلات سنترایز شدن بازیها هم مرتفع بشه
bahadorgamer
05-02-2015, 23:19
منتظر نقدت از این لپ تاپ هستیم. بیشتر دوستان نسبت به نمایشگر این لپ تاپ مردد هستند.لطفا تجربه خودت رو از نمایشگر این لپ تاپ تو بازی ها و سایر کارها در میون بگذار
Xerxes-I
06-02-2015, 16:09
چشم،دارم ویندوز نصب میکنم و پارتیشن بندی میکنم و درایور مینصبم،ایشالله از فردا ۲-۳ روزی کار میکنم تا یکشنبه دوشنبه یه نقد در حد و اندازه خودم میذارم
bahadorgamer
06-02-2015, 17:37
ممنون.راستی یادم رفت مبارکت باشه انشاالله فنش برات بچرخه
Xerxes-I
07-02-2015, 18:01
ممنون.راستی یادم رفت مبارکت باشه انشاالله فنش برات بچرخه
ممنون لطف داری.من هنوز بازی روش نصب نکردم که بازی تست کنم ولی یه چیز رو لازم دونستم اینجا بگم که رزولوشنش فوق العاده است.کنتراستش هم عالیه.درضمن صفحه نمایش IPS هست.به زودی یه نقد تو تالار "نمایشگاه مدل ها و برند ها' همراه با عکس از زوایای مختلف صفحه نمایشش میذارم
Xerxes-I
09-02-2015, 06:19
من شروع کردم نقدمو بذارم.
aghazadeh_hastam
09-02-2015, 06:38
صفحه نمایش مدل لنوو کمی تاریک هست و روشنایی و کنتراست اصلا جالب نیست ، زاویه دیدش هم چندان بالا نیست ، رزولیشن صفحه نمایش هم تقریبا بی کاربرد
اما مدل ایسوس IPS و فوق العاده با کیفیت
WTF? ..............
mohsen_z222
11-04-2015, 12:08
یه سوال برای من بدون جواب مونده
اگه بخوام لپ تاپم رو شبانه روز روشن بزارم برای وب گردی و دانلود
و بازی هم با این کامپیوتر بکنم با بیشترین جزئیات
با سابقه خوب asus در جنس قطعاتش و سابقه بد lenovo در تعداد خرابی هاش
کدوم یکی رو انتخاب کنم asus g56 یا lenovo y50
البته من n550 رو به g56 ترجیح میدم بخاطر قیمت کمتر و قطعات یکسان
در ضمن صفحه نمایش برای من اهمیتی در انتخاب نداره ولی خراب نشدن فوق العاده مهمه و بازی کردن مهمتر
یه سوال برای من بدون جواب مونده
اگه بخوام لپ تاپم رو شبانه روز روشن بزارم برای وب گردی و دانلود
و بازی هم با این کامپیوتر بکنم با بیشترین جزئیات
با سابقه خوب asus در جنس قطعاتش و سابقه بد lenovo در تعداد خرابی هاش
کدوم یکی رو انتخاب کنم asus g56 یا lenovo y50
البته من n550 رو به g56 ترجیح میدم بخاطر قیمت کمتر و قطعات یکسان
در ضمن صفحه نمایش برای من اهمیتی در انتخاب نداره ولی خراب نشدن فوق العاده مهمه و بازی کردن مهمتر
البته ایسوس هم خیلی خوب کار نمکیه همین n550 خرابی داشته مدل های سری x که دیگه وحشتناک
بخش مشکلات رو ببیند....
در کل لپتاپ وسیله ای نیست که شب و روز روشن باشه...ولی برای دانلود فشاری رو لپتاپ نمیاد
arcehsank
12-07-2015, 16:50
من رشته ام معماری برای کارهای گرافیکی 3d max , v ray , autocad می خواستم ببینم کدوم بهتر لطفا راهنمایی کنید (تو سایت دیجی کالا گفته cpu , گرافیک لنو بهتره ایا زیاد با هم تفاوت می کنند و ایسووس هم صفحه نمایش عالی و لوازم جانبی خوبی همراش )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.