مشاهده نسخه کامل
: پیغام Genuine ماکروسافت
این پیغام رو چطوری حذف کنم. تو صفحه Welcome نشون داده میشه. و همچنین یه شکلی توی Taskbar ظاهر میشه.
چطوری از بین ببرمش؟
به احتمال قوي مشكل قانوني كردن ويندوز هستش تازگي ها آپ ديتي چيزي نرمافزار كاكروسافتي نصب كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي رفعش هم تاپيك هاي مخصوص قانوني كردن تو انجمن داريم برو انجاها تا مشكلت حل شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال قوي مشكل قانوني كردن ويندوز هستش تازگي ها آپ ديتي چيزي نرمافزار كاكروسافتي نصب كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي رفعش هم تاپيك هاي مخصوص قانوني كردن تو انجمن داريم برو انجاها تا مشكلت حل شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اتفاقا تازه یه نرم افزار دانلود کردم.
اگه زحمتی نیست لینکی چیزی بدید یا اینکه حداقل اسم کامل تاپیک رو بگید تا من سرچ کنم :blush:
اين تاپيك ها رو نگاهكن تا آخر بخون اگه قانوني كردن ويندوز رو هم سرچ كني به نتايج خوبي مي رسي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، اين پيغام نشون ميده كه غیر قانونی بودن ویندوزت 100 % لو رفته ... و راهی هم جز اون نداری که ویندوزت رو دوباره بریزی !
یا اگه دوست نداری ویندوزت پاک بشه باید قید ِ ویندوز آپدیت و دانلود آخرین نسخه محصولات ِ مایکروسافت رو بزنی . :biggrin:
نکته : این حرف ها رو از حدسیاتم نگفتم ها ، ویندوز خودم هم اینجوری شده بود .
برای من هم چنین مشکلی پیش اومده بود.شاید بشه از راه های مختلفی حلش کرد به هر حال منبع این مشکل از سریال ویندوزته.
من یه ویندوز دیگه رو با سریال Ppp3-3kfx7-jv4th-8chrx-bfxfb رو روی همون ویندوز قبلیم Upgrade کردم و مشکلم حل شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.