مشاهده نسخه کامل
: مشکل در ارتباط با پایگاه داه اوراکل
azadeh_s
19-11-2014, 11:19
سلام
من رو vmware اوراکل لینوکس(5.9) نصب کردم بعد, خود اوراکلو( 11g)اونجا نصب کردم حالا یه دیتابیس به اسم mydb اونجا ساختم
الان میخام تو ویندوز(7) سی شارپو(visual studio 2012) با mydb کانکت کنم ?
از چه روشی استفاده کنم؟
آیا لازمه تو ویندوز چیز دیگه ای نصب کنم؟
connecton string چی باید باشه؟
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه:n01:
سلام
خوشبختانه در حال حاضر مشکلات قبلی در ارتباط با دیتابیس Oracle وجود ندارد و به سادگی SQLServer میتوان به این دیتابیس متصل شد، نیاز به نصب هیچ برنامه کمکی یا ابزار هم (مانند ODAC) وجود ندارد...
حتی خود شرکت Oracle همین چند ماه قبل پشتیبانی از Entity Framework 6 را هم در بسته ODP خود اضافه کرد.
بدون نیاز به نصب هیچ افزونه ای کافیست آخرین نسخه ODP را مستقیم از خود سایت Oracle دانلود کنید (دقت کنید که متاسفانه نسخه سایت nuget بروز نیست)
این بسته حاوی سه فایل مهم است
Oracle.ManagedDataAccess.dll
که فایل اصلی ارتباط با این دیتابیس است و در خیلی از موارد اضافه کردن همین یک فایل به پروژه تان کافی خواهد بود
این فایل کاملا managed است و تفاوتی در سیستم های 32 بیتی و 64 بیتی ندارد.
این فایل بطور ذاتی از نسخه های ماقبل EF6 (یعنی EF5 به قبل) پشتیبانی میکند.
Oracle.ManagedDataAccess.EntityFramework.dll
این فایل بطور خاص برای پشتیبانی ORM جدید مایکروسافت با نام EF6 طراحی شده و اگر قصد استفاده از EF6 را دارید این فایل هم باید در کنار فایل اول قرار داشته باشد.
بدیهی است این فایل هم کاملا managed است و تفاوتی در سیستم های 32 بیتی و 64 بیتی ندارد.
Oracle.ManagedDataAccessDTC.dll
جهت پاره ای عملیات های خاص تراکنشی نیاز به وجود این فایل در کنار exe برنامه تان (یا شاخه bin وب سایت) وجود دارد ولی در بیشتر کاربردها نیازی به استفاده و کپی این فایل نیست.
این فایل ماهیتی native دارد و دو نسخه متفاوت برای سیستم های 32 بیتی و 64 بیتی دارد.
با توجه به بسته بودن سایت Oracle روی آی.پی های ایران، میتوانید آخرین نسخه ODP را از لینک زیر دانلود کنید.
(دقت کنید که نیازی به نصب وجود ندارد، فقط دو فایل اصلی را از مسیر odp.net\managed\common کپی و به پروژه تان reference کنید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ConnectionString هم میتوانید از رشته زیر استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمونه کد
برای کارکرد صحیح تحت EF6 تنظیمات زیر را در فایل web.config یا app.config پروژه تان با دقت و بطور صحیح ادغام کنید:
موفق باشید.
azadeh_s
22-11-2014, 09:40
ممنون که جوابمو دادین
کارایی که شما گفتینو انجام دادم
این کدم:
اینم فایل app.config
برای provider فایل App.config خطا میده
Thrown: "The type initializer for 'OracleInternal.Common.ProviderConfig' threw an exception." (System.TypeInitializationException) Exception Message = "The type initializer for 'OracleInternal.Common.ProviderConfig' threw an exception.", Exception Type = "System.TypeInitializationException", Exception WinRT Data = ""
مشکل چیه؟چیکار کنم؟
سلام
محل نام mydb در ConnectionString باید Service ID یا Service Name درج گردد، آیا mydb نام SID سرور شمااست؟
اگر پیش از این ODAC روی سیستم تان نصب شده باشد، احتمالاً app.config متفاوتی خواهید داشت:
این نمونه را هم امتحان کنید:
(بخش Persist Security Info=True را هم به ConnectionString اضافه کنید)
الآن چطور و با چه نرم افزاری به دیتابیس وصل میشوید؟ PLSQL یا SQLDeveloper ؟ آیا برای اتصال فایل tns دارید؟ اگر میتوانید هارد را برای فایل tnsnames.ora جستجو کنید، (مخصوصاً در شاخه C:\oracle\product\XXX\client_1\NETWORK\ADMIN) و اگر پیدا کردید فایل یا محتویات آن را اینجا بگذارید تا بتوانم ConnectionString قطعی را برایتان مشخص کنم.
موفق باشید.
azadeh_s
25-11-2014, 10:01
ممنون از راهنماییتون ,از odac استفاده کردم مشکل ازین بود که من ip addess سرورمو از فایل hosts سرور میخوندم که اشتباه بود باید با دستور ifconfig -a آی پی رو میخوندم و تو فایل tnsnames.ora می نوشتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.