ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا دیوایس دیگه ای غیر از کیس در کارایی ویندوز تاثیر دارد ؟!!!! مثلا ال‌سی‌دی ؟!!!

mhbitarafan
18-11-2014, 23:08
سلام دوستان ...
قضیه از این قراره که یکی از دوستام ازم خواست ویندوز ۷ براش نصب کنم ... منم رفتم خونشون و ویندوز رو نصب کردم ولی وقتی کامل نصب شد ویندوز بالا نمیومد ...
کیس رو اوردم خونه خودمون دیدم که بدون هیچ مشکلی کاملا ویندوز بالا میاد و هیچ مشکلی هم نداره ...
پسش دادم ولی بازم میگه وقتی ویندوز بالا میاد نوارتسکبار نمیاد و حتی عکس‌ها و فیلم‌ها و فایل های اجرایی رو باز نمیکنه ...
حدود یک ساعت اگه ویندوز کاز کنه اون‌موقه تسکبار میاد و همه‌ی مشکلاتش تقریبا حل میشه ...
دوباره اوردم خونه میبینم بدون هیچ مشکلی کار میکنه !!!
حالا به نظرتون مشکل از چیه ؟!
حدس خودم :
واقعا شاید اگه بگم یا از ال‌سی‌دی شه یا از موس و کیبوردش همتون بهم بخندیدبگید این چقدر خنگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی واقعا غیر از این به نتیجه‌ی دیگه‌ای نرسیدم هنوز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نظریه دیگه ای هم هست که چون خونه‌ي ما زیرزمینه خونه‌ي اونا طبقه ۴ ام هست شاید این کامپیوتر به ارتفاع حساسیت داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنماییم کنید ... باسپاس

abs-j
19-11-2014, 00:38
واقعا شاید اگه بگم یا از ال‌سی‌دی شه یا از موس و کیبوردش همتون بهم بخندیدبگید این چقدر خنگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی واقعا غیر از این به نتیجه‌ی دیگه‌ای نرسیدم هنوز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
از ال سی دی نمی تونه باشه چون فقط یه نمایشگر تصویر هست ولی قطعا می تونه از کی برد یا موس یا دیوایس های usb باشه. موس و کی برد دوستتون رو میاوردین خونه و با مانیتور خودتون تست می گرفتین.

yoseffaraji
19-11-2014, 01:38
این که میگید حدود یه ساعت طول بکشه بعد تسکبار بیاد به احتمال زیاد کارت گرافیک مشکل داره یا سوکت PCI Eکارت گرافیک احتمال داره کثیف شده باشه .اگه امکان داره با یه کارت دیگه تست کنید.

jorj
19-11-2014, 13:39
از نظر سخت افزار هم تمیزیش کنید و کیبرد و موس دیگری به منزلش ببرید و با آنها نیز امتحان کنید

mhbitarafan
21-11-2014, 16:16
ممنون دوستان . مشکل حل شد ...
ال‌سی‌دی دو تا خروجی داشت که یکیش vga بود و یکیش DVI-D
کابل هر دو به کارت گرافیک و مانیتور همزمان وصل بود که باعث میشد این مشکل پیش بیاد
با تنظیم مانیتور روی DVI مشکل حل شد