مشاهده نسخه کامل
: خرید لب تاب تا 23000
با سلام قصدخرید لپتاب دارم نهایتخه نهایت 2300میتونم هزینه کنم
حالا انتضاراتم رو میگم به ترتبیت اول از مهم میگم
1-کیفیت صفحه نمایش از همه برام مهمتره
2-کیفیت ساخت قطعات هم مهمه منظورم اینه یه لب تاب میخوام چند سالی رو راحت عمر کنه زود زود خراب نشه در یک کلام بی پدرمادر نباشه
4-اهل بازی کامپیوتری نیستم اما هراز گاهی پیس بازی میکنم
5-بهتره cpuاز نوعmبه بالا باشه یعنیuنباشه البته در صورتی که با موارد فوق در تضاد نباشه
مرسی بیشابیش
TOSHIBA Satellite S50-B-136
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 19.9 × 261 × 380 میلیمتر - وزن: 2.08 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4500U 1.60GHz up to 2.60 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 750 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon R7 M260 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080
امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - Microsoft Windows 8.1
این مدل با کیفیت ترین صفحه نمایش تو این رنج هست البته سایر مشخصات هم خوبه و برای شما کافی هست
MOSTAFA_ABBASI
18-11-2014, 16:10
ACER ASPIRE V5 هم مدل فول اچ دیش تقریبا همین قیمت رو داره و صفحه نمایشش هم بد نیست.:n06:
نه از اين مدلا خوشم نيومد مشخصاتشون بايينه ميشه اگه تا اين رنج مدلايه ديكه اي هست معرفي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسي
parsicola
22-11-2014, 16:16
با توجه به نیاز و اولویت های شما همون توشیبا کافیه وگرنه باید بودجه تون رو به بیش از 3 تا 3.5 میلیون ارتقا بدین.
مهمترین چیز در این نوع از مصرفی که شما دارید کیفیت تصویر و کیفیت ساخت هست که توشیبای معرفی شده توسط دوستمون کاملا در این قیمت عالیه و اتفاقا من هم میخواستم این مدل رو پیشنهاد بدم.
هم کیفیت تصویر قابل تحسین با پنل ips و رزولوشن فول اچدی و هم بدنه آلومینیومی زیبا و مستحکم. کارت گرافیک این مدل هم در حد بازی فوتبالی که گفتی کاملا با کیفیت حداکثری جواب میده. بازی های 2013 و 2014 رو هم سنگیترین هاشونو حداقل در حالت low و یا medium جواب میده هرچند شما کلا اهل بازی نیستید. این کارت گرافیک در حد کارت انویدیا 740m هستش که خیلی ها هنوز ازش برای بازی استفاده می کنند.
پردازنده i5 4500u اصلا هم پردازنده ضعیفی نیست و در تمام مصارف روزمره توانی کافی و مازاد بر نیاز داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.