مشاهده نسخه کامل
: يك سوال مبهم -- چطوري ميتونم تو گوشيم برنامه يا اهنگ يا ... بريزم بدون هيچ دستگاهي ؟
salar2010
06-09-2006, 15:17
با عرض سلام وخسته نباشيد دوستان عزيز براي من يك سوال خيلي مهمه اونم اينه كه :
چطوري ميتونم يك برنامه يا يك اهنگ يا هرچيز ديگري رو تو گوشيم بريزم قراره گوشي تا 2 روز ديگه بدستم برسه( ان 70 ) منظورم اينه كه با چي بريزم ايا دستگاه خاصي ميخواد مثل رم ريدر يا بلوتوس ريدر ايا نيمشه بدون دستگاه بلوتوس ريدر به گوشي فايل فرستاد بدون هيچ نوع كابل يا دستگاهي ( يعني به صورت بيسيم)
اميد وارم كه منظورمو متوجه شده باشيد
پيشاپيش از همتونم ممنونم
یه راهی هست اونم از طریق دوربین !!!!!!!!!!!!!!!!!
با برنامه ی screenftp میشه این کارو انجام داد . من که حسابی با این برنامه کف کردم ولی سرعتش کمه .
اما برای وقتی که هیچ راهی نداری خیلی خوبه.
میتونی بری تو این سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehdi_Full
06-09-2006, 16:07
دوست من حالا چه اصراريه كه بدون رم ريدر و كابل اينكارو ميخواي بكني؟ سرعت كم اينجور برنامه ها آدمو ديوونه ميكنه
Mahyar_p30
06-09-2006, 18:07
یه راهی هست اونم از طریق دوربین !!!!!!!!!!!!!!!!!
با برنامه ی screenftp میشه این کارو انجام داد . من که حسابی با این برنامه کف کردم ولی سرعتش کمه .
اما برای وقتی که هیچ راهی نداری خیلی خوبه.
میتونی بری تو این سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
برای ان 70 همچین چیزی امکان نداره
این برنامه فقظ روی 6600 خوب کار می کنه
و نیز برای اتصال گوشی به کامپیوتر حتما باید یکی از انواع وسایل ارتباطی رو در اختیار داشته باشید!
موفق باشی!
Mahyar_p30 جان من تا چیزی رو تست نکرده باشم نمیگم.
این برنامه رو تو 6681.6680وn70 تست کردم و به راحتی کار میکرد .
با توجه به اینکه این گوشی ها همشون سیمباین 8و 8.1 هستند فکر کنم رو بقیه ی گوشی ها با این ورژن سیمباین کارکنه .
salar2010
06-09-2006, 20:17
خيلي ازتون ممنونم حالا به نظر شما من رم ريدر بخرم يا بلوتوس ريدر ؟ و اگه ميشه قيمتشون رو بگيد و ايا به n70 ميخورن ؟
M O H S E N
06-09-2006, 23:25
پس اگه حرفهاي شما درسته چجوري روي 1100 فارسي ساز ميزنن؟
salar2010
07-09-2006, 05:41
خيلي ازتون ممنونم حالا به نظر شما من رم ريدر بخرم يا بلوتوس ريدر ؟ و اگه ميشه قيمتشون رو بگيد و ايا به n70 ميخورن ؟
من منتظرم ؟
من منتظرم ؟
فكر ميكنم N70 با خودش كابل داشته باشه. N90 من كه كابلش با خودش بود.
آره عزيز. كابلش با خودشه. تو كارتنش هست. لازم نيست چيزي بخري.
salar2010
07-09-2006, 07:02
خيلي ممنونم از همتون ولي كسي نيست قيمت رو بگه ؟
salar2010
07-09-2006, 07:14
منظورم قيمت بلوتوس ريدر و رم ريدر هست چون نمشه كه هميشه از خود كابل گوشي استفاده كرد و براي انتقال فايل از چه برنامه اي استفاده كنم؟ ( ميشه يه اموزش كوچولي اي بديد)
منظورم قيمت بلوتوس ريدر و رم ريدر هست چون نمشه كه هميشه از خود كابل گوشي استفاده كرد و براي انتقال فايل از چه برنامه اي استفاده كنم؟ ( ميشه يه اموزش كوچولي اي بديد)
سلام. چرا نميشه؟ من يك عمره كه N90 دارم و براي هر كاري از كابلش استفاده ميكنم. تازه راحت تره. چون نسبت به بلوتوث سريعتره و نسبت به رم ريدر هم اين مزيت را داره كه لازم نيست كه هي رم را در بياري و بذاري سر جاش.
در ضمن بلوتوث ريدر نه. بلوتوث خالي.
قيمت رم ريدر از 2هزار تومان شروع ميشه به بالا. قيمت بلوتوث هم از 7-8 هزار تومان به بالا.
بازهم ميگم استفاده از كابل بسيار راحت و سريعه.
salar2010
07-09-2006, 07:55
خيلي ازت ممنونم دوست عزيز كه پاسخ دادين( حالا ميفهمم شهر ما چقدر گرون ميفروشن ارزونترين رم ريدر 12 تومن ارزونترين بلوتوس 15 تومن !!! ) شما با چه برنامه اي برنامه هاتونو به گوشي ميفرستيد؟ ميشه يه راهنمايي كنيد منو
بهترین برنامه pc suite که سی دیش تو خود پک گوشیت هست . راستی تو پک گوشیت رم ریدر هست.
بهترین راه هم همون کابل usb . چون سرعتش بالاست . من که اصلا از بلوتوث ریدرم استفاده نمیکنم .
salar2010
07-09-2006, 09:58
ايول دوستان عزيز خيلي اساسي حال دادين باشد تا جبران كنم ( تو فروم قسمتي براي اموزش برنامه pc suite نيست اخه من تازه كارم )
بازم ازتون خيلي خيلي ممنونم
رم ريدر كه جاي چهار نوع رم رو داره 8 و يك رم خور 5 هزار تومن
salar2010
07-09-2006, 13:33
باتشكر از همگي شما من يه رم ريدر ميخوام كه به N70 بخوره و بتونه رم 1گيگ رو ساپورت كنه ؟
اگه ميشه در مورد برنامه pc suite يك توضيحي يا اموزشي بدين خيلي ممنون ميشم
metal_militia
07-09-2006, 15:02
رم ریدر های معمولی مموری ن70 رو ساپورت میکنه
و مموری 100گیگ هم بیاد همه رم ریدر ها ساپورتش میکنن
برای ن70 1گیگ کمی زیاد نیست!!!!!!
salar2010
07-09-2006, 16:21
زياده ؟ تازه من ميخوام 2 گيگ بخرم ( مگه اشكالي داره از نظر فني توي يك سايت نوشته بود اين گوشي ميتونه تا 2 گيگ رو به خوبي ساپورت كنه ايا درسته ؟)
salar2010
07-09-2006, 16:26
ببخشيد اگه صلاح ميدونيد من ايا رم 2 گيگ بخرم يا نه ؟ اگه ميشه بگيد اشكال كار كجاست
Mahyar_p30
07-09-2006, 16:45
Mahyar_p30 جان من تا چیزی رو تست نکرده باشم نمیگم.
این برنامه رو تو 6681.6680وn70 تست کردم و به راحتی کار میکرد .
با توجه به اینکه این گوشی ها همشون سیمباین 8و 8.1 هستند فکر کنم رو بقیه ی گوشی ها با این ورژن سیمباین کارکنه .
من معذرت می خوام که بی اطلاع حرف زدم چون روی گوشیهای دیگه ایی غیر از 6680 و 6681 امتحانش کردم!
موفق باشی!
سالار جان گفتم که رم ریدر تو خوده پک گوشیت هست.در ضمن گوشی سیمباین با مموریه زیاد کند میشه. همون 1 گیگ هم خوبه .( زیاد هم هست )
salar2010
07-09-2006, 19:55
بازم از همتون خيلي خيلي ممنونم ( نميدونم چطوري خوبي هاي شما رو جبران كنم )
در مورد اون برنامه انتقال فايل توضيح نميدين ( خيلي فوري )
سالار جان گفتم که رم ریدر تو خوده پک گوشیت هست.در ضمن گوشی سیمباین با مموریه زیاد کند میشه. همون 1 گیگ هم خوبه .( زیاد هم هست )
رم ريدر كجا بود؟ فقط كابل تو كارتن گوشي هست برادر. رم ريدر را بايد جدا بخري كه نميدونم چه اصراري داري كه بخري.
salar2010
08-09-2006, 06:14
ممنون كهجواب دادين حالا نميشه در مورد اون برنامه توضيح بدين
salar2010
08-09-2006, 06:29
اگه ميشه در مورد برنامه pc suite يك توضيحي يا اموزشي بدين خيلي ممنون ميشم
rami_hemi
08-09-2006, 09:18
سالار جان این برنامه ها زیاد به آموزش احتیاج ندارن.کار کردن باهاشون راحته . خودت راحت یاد میگیری
salar2010
08-09-2006, 15:22
اقا خيلي ممنون -=- حالا نميشه اينو برام فارسي ترجمش كنيد ها ؟ اخه انگليسيم زياد تعرفي نداره و من تازه كارم اين عكس صفحه اصلي برنامه PC SUITE هستش اگه ميشه هر يك از گزينه هاشو واسم توضيح بديد فقط بگيد ماله چه كاري هست وبس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميكنم كمك كنيد
salar2010
09-09-2006, 05:44
اقا خيلي ممنون -=- حالا نميشه اينو برام فارسي ترجمش كنيد ها ؟ اخه انگليسيم زياد تعرفي نداره و من تازه كارم اين عكس صفحه اصلي برنامه PC SUITE هستش اگه ميشه هر يك از گزينه هاشو واسم توضيح بديد فقط بگيد ماله چه كاري هست وبس
خواهش ميكنم كمك كنيد
كسي نبود جواب بده
اين عكس برنامه شما مال ورژن قبلي اين برنامه است. تو عكس زير براتون توضيح دادم. ورژن جديد تو خود p30world هست كه ميتونيد داونلود كنيد.
salar2010
10-09-2006, 07:46
اقا خيلي ممنون از شما نميدونم چطوري از خجالتتون در بيام خيلي باحاليد
بازم از همتون ممنونم
من يك سوال دارم
چطوري ميتونم روي صندوق دريافتم قفل بگذارم
باسلام وتشكر از پذيرش عضويت من.
يك سوال دارم
چطوري ميتونم روي صندوق پستي قفل بگذارم چون درگوشي اين امكان هست ولي عمل نمي كند
مثل اينكه كسي نميخواهد جواب سوال منو بده
رم ريدر كجا بود؟ فقط كابل تو كارتن گوشي هست برادر. رم ريدر را بايد جدا بخري كه نميدونم چه اصراري داري كه بخري.
عزیزم من خودم وقتی در پکN70رو باز کردم رم ریدر توش بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونوقت شما میگی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم من خودم وقتی در پکN70رو باز کردم رم ریدر توش بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونوقت شما میگی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم كارتن آك ان70 را باز كردم. توش رم ريدر نيست. تو كارتن هيچكدوم از محصولات نوكيا رم ريدر نيست.
andyan جان حتما اونایی که دیدی تقلبی بوده . تو پک 6681و 6680 هم رم ریدر هست .
من خودم الان 6681 دارم و رم ریدر هم داره . یکم بیشتر تحقیق کنید بعد .........
اگرم میخواید مطمئن تر شید تو Shop.ir و gsmarena.com یه نگاهی بنداز لوازم داخل پک رو نوشته .
كجاي محتويات جعبه رم ريدر هست؟
رم ربدر نداره من 6680 دارم
salar2010
18-09-2006, 07:36
اقا از همتون ممنونم به خاطر كمكتون باشد تا رستگار شويم
*Soltane GhalbhA*
27-09-2006, 10:45
سلام
رم ريدر چه ماركي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
رم ريدر چه ماركي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتون چيه؟
يعني چه ماركي بخريد؟
اگر منظورتون اينه كه بايد بگم فرقي نميكنه.
wordlife
29-09-2006, 09:36
اصلا رم ريدر خوب نيست من كه قبولش ندارم
اصلا رم ريدر خوب نيست من كه قبولش ندارم
شما لطف داريد.
Doctor.Freeman
02-10-2006, 10:55
مگه گوشي كابل نداره با كابل كه راحت تري :biggrin:
salar2010
06-10-2006, 04:29
نه كابل كه دارم مثلا موقعي كه ميخوام برم پيش دوستم و اون كابل گوشي نداره بعد چي كار كنم اين موقع هست كه اون برنامه كه جناب باب معرفي كردن به درد ميخوره
بازم از همتون ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.