PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جدا کردن باتری در حین شارژ

Mostafa NBA
16-11-2014, 22:47
سلام.

یک سوال داشتم از شما دوستان.

وقتی باتری به لپتاپم وصله و داره شارز میشه، امکانش هست که باتری رو جدا کنم و لپتاپ در لحظه سوییچ بشه روی حالت بدون باتری؟؟؟ ضرر یا احتمال خرابی وجود نداره؟؟؟

مرسی.

sdfssdfs
16-11-2014, 22:49
من تا حالا N بار باتری رو جدا کردم
نمیدونم ضررر داره یا نه ولی برا من مشکلی پیش نیومد لپ تاپ روشن میمونه

HOJ-JAT
16-11-2014, 23:04
بهتره تازمانی که فول نشده این کار رو نکنید چون سیکل از دست میدید هر باطری حدود ۱۰۰۰ سیکل داره یعنی ۱۰۰۰ بار از ۲۰ تا ۱۰۰ شارز میتونه بشه با این کار شما در هر بار شارژ ۲ سیکل مصرف میکنی

Mostafa NBA
17-11-2014, 00:52
من تا حالا N بار باتری رو جدا کردم
نمیدونم ضررر داره یا نه ولی برا من مشکلی پیش نیومد لپ تاپ روشن میمونه

ممنون از پاسخت.

بهتره تازمانی که فول نشده این کار رو نکنید چون سیکل از دست میدید هر باطری حدود ۱۰۰۰ سیکل داره یعنی ۱۰۰۰ بار از ۲۰ تا ۱۰۰ شارز میتونه بشه با این کار شما در هر بار شارژ ۲ سیکل مصرف میکنی

اره من همیشه میزارم فول شه، با فرض اینکه فول شده و لپتاپ روشن هستش میتونم باتری رو جدا کنم و لپتاپ در حالت بدون باتری روشن بمونه و کار کنه یا حتماً باید خاموش کنم و بعد باتری رو جدا کنم؟؟؟

khelane
21-11-2014, 17:31
به نظر بنده این کار نشه بهتره نیمدونم واسه چی اینقدر وسواس هستید رو این مسئله حداقل ببریدش رو حالت اسلیپ بعد باتری رو دربیارید
در اخر بهتره باتری باشه چون از 100 درصد 99 درصد مشکلی نباشه 1 درصد رو احتمال بگیرم شاید برق رفت نوسان چیزی باشه به لب تاب ضربه میزنه ولی اگه باتری باشه مثل بکاپ و پشتیبان میمونه این مسائل رو همینطوری نمیگم بنده شغلم اینطوری و چند بار همینطوری مشکل رو مشتریانم داشتم
موفق باشید

تابو
30-01-2015, 04:34
هیچ مشکلی نداره اما به دلیل رفتن برق بهتره روش باشه در ضمن هر ماه یک بار بزار با باطری بدون برق نوت بوک کار کنه تا خاموش شه اینجوری عمر باطریت بیشتر میشه