PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تی وی تا2 تومن

TATU_TATY
16-11-2014, 20:37
با سلام خدمت اساتید

آقا دو تومن بودجه دارم میخوام تی وی بخرم

مد نظرم اول پلاسماست اگر توصییه میکنید

در درجه دوم دنبال پنل IPS میگیردم با این بودجه ..

3 بعدی بودن اصلا اهمیت نداره برام

با تشکر

romantic
16-11-2014, 23:30
برای پلاسما در این قیمت انتخابت فقط بین الجی و سامسونگه:
1) LG 50PB56000GI (سایز 50، رزولوشن FullHD، سه بعدی نیست. بدی این تیوی بنظر من اینه که فقط یک پورت HDMI داره.)
2) Samsung 51H4950 (سایز 51، رزولوشن HD، سه بعدیه، دو پورت HDMI داره.)

برای LED در این قیمت و این سایز:
1) LG 42LB58200GI (اسمارت، سه بعدی نیست، پنل IPS داره.)
2) Samsung 40H6390 (اسمارت، سه بعدی نیست، پنل IPS نیست.)
3) Sony KDL-40W600B (اسمارت، سه بعدی نیست، پنل IPS نیست.)
4) Sharp LC-40LE3550X (اسمارت نیست، سه بعدی نیست. در مورد پنل مطمئن نیستم.)

در مورد LEDها یکم بیشتر نظرمو بگم:
LG که خب پنلش IPSـه و همونیه که میخوای. برای جایی که افراد میخوان با زاویه نسبت به تلویزیون بشینن خوبه. طراحی خیلی شیکی داره و از هر سه مدل دیگه زیباتره. تصویرش خوبه اما بهترین در این بین نیست.
Samsung در مجموع تصویرش از اونای دیگه بهتره. البته اختلافش با Sony خیلی کمتره و در بعضی موارد سونی دست بالاتر رو داره. مثلا سامسونگ سیاه عمیق تر، کنتراست بیشتر و بیشینه روشنایی بالاتری داره. اما سونی در تولید رنگ های سفید، خاکستری و هم خانواده های قرمز دقت بیشتری داره. به این ترتیب دیدن یک فیلم با زمینه تاریکتر و در شب (مثل Dark Night) در سامسونگ رضایت بخش تره و دیدن فیلمی که تنوع رنگ زیاد و مخصوصا در روشنایی روز داره (مثل Tree of Life) در سونی لذتش بیشتره. برای فیلم های سیاه و سفید و کلاسیک هم باز سونی بهتر عمل میکنه. در تصاویر ورزشی و سریع اما سامسونگ بهتره. در طراحی هم بنظر من سونی قشنگ تره.
البته باید این رو هم در نظر گرفت که سونی حدودا 2,300,000 تومن هست و گرونتره. در پخش زیرنویس فارسی هم یکم مشکل داره.
در مورد Sharp هم که بعدا یادم اومد و اضافه اش کردم، بگم که حدودا یک ماه پیش از جلوی یک مغازه رد میشدم که این تیوی نظرمو جلب کرد. چون قبلا در سایت های شکل نسبتا عجیبش رو دیده بودم. وقتی رفتم تو مغازه و چند دقیقه به تصویرش نگاه کردم واقعا خوشم اومد. البته تصویر یک انیمیشن بود (فکر کنم اسمش Turbo بود.) و زیاد نمیشد چیزی فهمید اما از رنگ هاش خوشم اومد. بنظرم پنلش IPS نبود اما مطمئن نیستم. مغازه دار هم فکر کنم خیلی وقت بود میخواست آبش کنه چون تا سرش خلوت شد و منو دید، سریع اومد برام از شرایط خوبش گفت :n02:

TATU_TATY
17-11-2014, 17:39
آقا دمت گرم ...