PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر فایل منیجر پیش فرض در لینوکس

vahidmir2000
16-11-2014, 15:18
سلام دوستان. میخواستم ببینم چطوری میشه فایل منیجر پیش فرض یک توزیع رو عوض کرد. من روی مینت میخوام از یک فایل منیجر دیگه استفاده کنم چون با Caja زیاد راحت نیستم. اگر میشه طریقه این کار رو به صورت قدم به قدم به من و دیگر دوستانی که احتمالا این خواسته رو دارن بگین. ممنون.

SETIZEN
16-11-2014, 16:54
خودم تا حالا احتیاج پیدا نکردم ولی ببینید این دو تا به دردتون میخوره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidmir2000
16-11-2014, 18:51
خودم تا حالا احتیاج پیدا نکردم ولی ببینید این دو تا به دردتون میخوره؟

ممنون دوست خوبم. به نتیجه نرسیدم. تعجب میکنم کار به این سادگی رو نمیشه در مینت انجام داد.

V i r u s e r
16-11-2014, 21:18
ممنون دوست خوبم. به نتیجه نرسیدم. تعجب میکنم کار به این سادگی رو نمیشه در مینت انجام داد.

سلام. بازم که رفتید سمت یکپارچه فرض کردن سیستم عامل :n02:
پیشنهاد من اینه که کلا DE رو عوض کنید و با یه چیزی کار کنید که راحت ترید. مثلا XFCE
خوب من تاحالا با Mate کار نکردم و اصلا اشنا نیستم باهاش ولی کاری که به ذهنم میرسه اینه که:
اول باید فایل منیجر مورد نظرتون رو نصب کنید. اکثر فایل منیجر های خوب به یک محیط دسکتاپ وابسته هستن و باید حداقل نصف اون دسکتاپ رو به عنوان پیشنیاز همراه فایل منیجر نصب کنید که باعث سنگین شدن سیستم میشه. (به خاطر همین پیشنهاد تغییر DE رو میدم.)
خودم از thunar استفاده میکنم که نسبت به بقیه کمتر به اجزا xfce وابسته هست (در عین حالی که بسیار پیشرفته است)

بعد از نصب فایل منیجر می تونید اون رو از طریق منو باز کنید که مشکلی نیست.
مشکل شما احتمالا از این هست که ایکون های روی دسکتاپ فایل منیجر مورد نظرتون اجرا نمیشه.
برای حل این مشکل باید در تنظیمات دسکتاپ منیجر یا خود DE بگردید و برنامه ای به عنوان فایل منیجر تعریف کنید. من متاسفانه تابحال با mate کار نکردم ولی ۹۹٪ توی تنظیماتش چنین گزینه ای هست.
اگر موفق نشدید یک هَک به ذهنم میرسه ولی روش کثیفی هست و پیشنهاد نمیکنم. اگر کسی پرسید کی گفته این کارو بکنی نگو کار من بود :n27:
اول caja رو حذف کن
این دستور رو بزن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته جای thunar رو با فایل منیجر مورد نظر باید عوض کنی
ویرایش: اول دستور اول رو که زدی امتحان کن. اگه کار کرد که هیچی. اگه کار نکرد دستور دوم هم اضافه کن

vahidmir2000
16-11-2014, 22:02
سلام. بازم که رفتید سمت یکپارچه فرض کردن سیستم عامل

سلام استاد :n02: آقا من هر سوالی میپرسم محکومم میکنیا :) اینکه میگم در مینت اینکار رو نمیشه کرد آخه کجاش دلیل یکپارچه فرض کردن لینوکسه؟ اما بلاخره ما داریم با یک مجموعه کار میکنیم که یک هسته مرکزی داره و یک سری ویژگی های ثابت که در مینت و اوبونتو و دبیان و مانجارو و آرچ و سوزه و ... تا حدودی مشابه هم هستن. نمیخواین بگین که در جنتو همه چی عالیه و در مینت افتضاح. همشون تا حدودی شبیه هم هستن. حالا من میخوام یکی از این اجزا رو طبق توصیه قبلی خودتون که گفتین هر جزئی رو دوست نداشتی عوض کن تعویض کنم. فکر نکنم کار خیلی پیچیده ای هم باشه اما مثل همیشه به بن بست خوردم. در مینت یک بخش برای تعیین نرم افزارهای پیش فرض هست که اتفاقا فایل منیجر پیش فرض رو هم میشه انتخاب کرد اما باز وقتی روی آیکن کامپیوتر کلیک میکنی Caja باز میشه. مشکل اصلی منم با caja اینه که thumbnail عکسا و ویدئوها رو کش نمیکنه و هربار سیستم رو روشن میکنی و به یک پوشه حاوی عکس و ویدئو میری دونه دونه تامبنیل ها ساخته میشن و باید صبر کنی تا عملا بتونی از پوشه استفاده کنی. در thunar اونطور که یادمه این مشکا وجود نداره. شاید به توصیه اتون عمل کردم و کلا xfce رو نصب کردم. لطف میکنی بگی دقیقا چه پکیجهایی رو باید نصب کنم که xfce کامل رو داشته باشم. بازم ممنون استاد

لینوکس یکپارچه نیست :n02:

milad_gta
16-11-2014, 22:20
سلام استاد :n02: آقا من هر سوالی میپرسم محکومم میکنیا :) اینکه میگم در مینت اینکار رو نمیشه کرد آخه کجاش دلیل یکپارچه فرض کردن لینوکسه؟ اما بلاخره ما داریم با یک مجموعه کار میکنیم که یک هسته مرکزی داره و یک سری ویژگی های ثابت که در مینت و اوبونتو و دبیان و مانجارو و آرچ و سوزه و ... تا حدودی مشابه هم هستن. نمیخواین بگین که در جنتو همه چی عالیه و در مینت افتضاح. همشون تا حدودی شبیه هم هستن. حالا من میخوام یکی از این اجزا رو طبق توصیه قبلی خودتون که گفتین هر جزئی رو دوست نداشتی عوض کن تعویض کنم. فکر نکنم کار خیلی پیچیده ای هم باشه اما مثل همیشه به بن بست خوردم. در مینت یک بخش برای تعیین نرم افزارهای پیش فرض هست که اتفاقا فایل منیجر پیش فرض رو هم میشه انتخاب کرد اما باز وقتی روی آیکن کامپیوتر کلیک میکنی Caja باز میشه. مشکل اصلی منم با caja اینه که thumbnail عکسا و ویدئوها رو کش نمیکنه و هربار سیستم رو روشن میکنی و به یک پوشه حاوی عکس و ویدئو میری دونه دونه تامبنیل ها ساخته میشن و باید صبر کنی تا عملا بتونی از پوشه استفاده کنی. در thunar اونطور که یادمه این مشکا وجود نداره. شاید به توصیه اتون عمل کردم و کلا xfce رو نصب کردم. لطف میکنی بگی دقیقا چه پکیجهایی رو باید نصب کنم که xfce کامل رو داشته باشم. بازم ممنون استاد

البته لینوکس کلا سیستم عامل نیست...

Caja رو حذف کنید! شاید ازتون پرسید با چی باز کنم بعد Thunar رو انتخاب کنید. اگر نشد از روش دوستمون استفاده کنید مشکل حل میشه.

V i r u s e r
16-11-2014, 22:39

من دارم میگم مینت٬ کرانچبنگ٬ دبیان٬ ردهت٬ فدورا٬ سنت او اس٬ ارچ٬ جنتو٬‌ اوپن سوزه٬‌ اوراکل لینوکس٬ LFS و .... با هم هیچ فرقی ندارن و همه گنو/لبنوکس هستن. این که بگیم یه کاری در یک توزیع شدنیه یا نه این رو القا می کنه که سیستم عامل یک پارچه هست و با نصب یک توزیع همیشه به همون محدود خواهیم بود.
حالا این که لینوکس سیستم عامل نیست هم که بماند :n01:

اما راجع به Caja اطلاعاتی ندارم و نظر نمی دم. فکر کنم باید یه گزینه ای باشه که Thumbnail ها رو کش کنه
برای نصب xfce هم معمولا ۲ پکیج هست. پکیج xfce4 که بیس اصلیش هست. و پکیج xfce4-extra یا xfce4-goodies دقیق اسمش یادم نیست که پلاگین های اضافه رو نصب می کنه. بیشترش مربوط به widget های پنل هست

vahidmir2000
16-11-2014, 23:11
البته لینوکس کلا سیستم عامل نیست...

Caja رو حذف کنید! شاید ازتون پرسید با چی باز کنم بعد Thunar رو انتخاب کنید. اگر نشد از روش دوستمون استفاده کنید مشکل حل میشه.

سلام میلاد عزیز. باور کنید من میدونم لینوکس سیستم عامل نیست. قسم میخورم :n01: هرجایی هم کلمه لینوکس رو به عنوان نام یک سیستم عامل به کار بردم اشتباه بوده و معذرت میخوام. لینوکس فقط و فقط یک هسته است. همین و بس.

اما در مورد حذف Caja . این رو هم امتحان کردم ولی با حذفش و ریبوت کردن سیستم دیگه هیچکدوم از آیکنهای روی صفحه هم نشون داده نمیشن و از طریق منو هم نمیشه وارد کامپیوتر شد و هیچ سوالی هم نمیپرسه. روش ویروسر عزیز رو هم همین الان امتحان میکنم و جوابش رو میگم.

من دارم میگم مینت٬ کرانچبنگ٬ دبیان٬ ردهت٬ فدورا٬ سنت او اس٬ ارچ٬ جنتو٬‌ اوپن سوزه٬‌ اوراکل لینوکس٬ LFS و .... با هم هیچ فرقی ندارن و همه گنو/لبنوکس هستن. این که بگیم یه کاری در یک توزیع شدنیه یا نه این رو القا می کنه که سیستم عامل یک پارچه هست و با نصب یک توزیع همیشه به همون محدود خواهیم بود.

در اون جمله من اشتباه کردم و نام مینت رو نوشتم. عذر میخوام. منظورم سیستم عامل های بر پایهء لینوکس بود (باور کن دیگه میترسم از کلمات استفاده کنم :n02:)

در مورد پکیجهای xfce هم من یکبار دقیقا همین بسته هایی که معرفی کردی رو نصب کردم اما دو تا مشکل وجود داشت. یکی اینکه برای هیچ فایلی thumbnail ساخته نمیشد و دوم اینکه نمیشد بک گراند صفحه رو به هیچ شکلی عوض کرد. فکر کنم احتیاج به بسته های دیگری هم باشه. Caja هم گزینه ای برای کش کردن تامبنیل نداره و واقعا رو اعصابه این قضیه.

بازم ممنون از هر دو دوست خوبم.

vahidmir2000
16-11-2014, 23:21
خب روش ویروسر عزیز هم جواب نداد. دوستان اگه روش دیگری رو میدونن لطف کنن مطرح کنن. ممنون.

V i r u s e r
16-11-2014, 23:59
سلام میلاد عزیز. باور کنید من میدونم لینوکس سیستم عامل نیست. قسم میخورم :n01: هرجایی هم کلمه لینوکس رو به عنوان نام یک سیستم عامل به کار بردم اشتباه بوده و معذرت میخوام. لینوکس فقط و فقط یک هسته است. همین و بس.

اما در مورد حذف Caja . این رو هم امتحان کردم ولی با حذفش و ریبوت کردن سیستم دیگه هیچکدوم از آیکنهای روی صفحه هم نشون داده نمیشن و از طریق منو هم نمیشه وارد کامپیوتر شد و هیچ سوالی هم نمیپرسه. روش ویروسر عزیز رو هم همین الان امتحان میکنم و جوابش رو میگم.

در اون جمله من اشتباه کردم و نام مینت رو نوشتم. عذر میخوام. منظورم سیستم عامل های بر پایهء لینوکس بود (باور کن دیگه میترسم از کلمات استفاده کنم :n02:)

در مورد پکیجهای xfce هم من یکبار دقیقا همین بسته هایی که معرفی کردی رو نصب کردم اما دو تا مشکل وجود داشت. یکی اینکه برای هیچ فایلی thumbnail ساخته نمیشد و دوم اینکه نمیشد بک گراند صفحه رو به هیچ شکلی عوض کرد. فکر کنم احتیاج به بسته های دیگری هم باشه. Caja هم گزینه ای برای کش کردن تامبنیل نداره و واقعا رو اعصابه این قضیه.

بازم ممنون از هر دو دوست خوبم.

خب شما پکیح tumbler هم نصب می کردی thumbnail میساخت :n01: بک گراند صفحه هم مربوط به desktop manager میشه. روی دسکتاپ راست کلیک می کنیم و وارد تنظیمات دسکتاپ میشیم و ازونجا می شه تغییرش داد. البته عجیبه که همراه بکیج Xfce4 پکیج tumbler نصب نشه. تا حایی که یادمه در دبیان این پکیج جزو پیشنیاز های xfce4 هست

اگر اون روش جواب نداد پس باید حتما تنظیمات مربوطه رو پیدا کنید.. من اگه دسترسی به Mate داشتم ۳ سوت برات یه راه حل پیدا می کردم ولی دانلود کردنش خیلی طول میکشه :n27:
راه دیگه:
پکیج xdg-open یا xdg-utils رو نصب کن
این دستور:

یه راه دیگه هم اینه که دستی ایکون های دسکتاپ رو حذف کنی و با فایل منیجر مورد نظرت عوض کنی. ولی مشکل این روش اینه که برنامه های دیگه بازم همون فایل منیجر قبلی رو باز می کنن.

vahidmir2000
17-11-2014, 13:35
خب شما پکیح tumbler هم نصب می کردی thumbnail میساخت :n01: بک گراند صفحه هم مربوط به desktop manager میشه. روی دسکتاپ راست کلیک می کنیم و وارد تنظیمات دسکتاپ میشیم و ازونجا می شه تغییرش داد. البته عجیبه که همراه بکیج Xfce4 پکیج tumbler نصب نشه. تا حایی که یادمه در دبیان این پکیج جزو پیشنیاز های xfce4 هست

اگر اون روش جواب نداد پس باید حتما تنظیمات مربوطه رو پیدا کنید.. من اگه دسترسی به Mate داشتم ۳ سوت برات یه راه حل پیدا می کردم ولی دانلود کردنش خیلی طول میکشه :n27:
راه دیگه:
پکیج xdg-open یا xdg-utils رو نصب کن
این دستور:

یه راه دیگه هم اینه که دستی ایکون های دسکتاپ رو حذف کنی و با فایل منیجر مورد نظرت عوض کنی. ولی مشکل این روش اینه که برنامه های دیگه بازم همون فایل منیجر قبلی رو باز می کنن.

خب بلاخره xfce رو کامل نصب کردم و محیط کاریم کاملا جدید شد :) فقط یک سوال : در thunar نمیشه کاری کرد که هر فولدر تنظیمات خودش رو از نظر اندازه و روش نشون دادن آیتمها داشته باشه؟ الان وقتی اندازهء یک پوشه رو بزرگ یا کوچیک میکنم در کل پوشه ها این تغییر اعمال میشه.

پیشاپیش ممنون

V i r u s e r
17-11-2014, 19:11
متاسفانه thunar این قابلیت رو نداره :n03:

vahidmir2000
17-11-2014, 19:55
متاسفانه thunar این قابلیت رو نداره :n03:

امیدوارم در ورژنهای بعدی اضافه بشه چون خیلی ابتدایی و لازمه. در کل از Caja بهتره و از محیط xfce هم فعلا راضی ام. ممنون دوست من.

V i r u s e r
17-11-2014, 21:35
البته این مورد از ۷ سال پیش درخواست شده بود طبق لینکی که دادم :n02:
من تابحال نیاز به این قابلیت نداشتم اصلا خبر نداشتم از وجود داشتن یا نداشتنش :n01:
به هر حال در Xfce تغییر filemanager راحت هست اگه مشکلی داشتید می تونید عوضش کنید

vahidmir2000
17-11-2014, 22:44
به هر حال در Xfce تغییر filemanager راحت هست اگه مشکلی داشتید می تونید عوضش کنید

سلام دوست خوبم. یعنی راحت تر از Mate? شما الان از چه توزیع و میزکاری استفاده میکنید؟

V i r u s e r
18-11-2014, 00:28
سلام دوست خوبم. یعنی راحت تر از Mate? شما الان از چه توزیع و میزکاری استفاده میکنید؟

سلام. اره تا جایی که یادمه میتونید فایل منیجر رو توی تنظیماتش انتخاب کنید.
خودم از Awesome استفاده می کنم روی جنتو. عکسش هم تو تاپیک عکس ها گذاشته بودم که البته اون عکس خیلی قدیمه حالا فردا یه عکس جدید میزارم :n01: از فایل منیجر thunar هم استفاده می کنم

vahidmir2000
18-11-2014, 13:37
سلام. اره تا جایی که یادمه میتونید فایل منیجر رو توی تنظیماتش انتخاب کنید.

بله تنظیماتو خیلی راحت پیدا کردم . ممنون. فقط یه مشکلی که در XFCE دارم مربوط میشه به بخش notification area. برنامه هایی که قابلیت minimize to tray دارن بعد از مینیمایز شدن آیکنشون در notification نمیاد و عملا باید دوباره اجراشون کنم تا ظاهر بشن. این مشکل راه حلی داره؟

V i r u s e r
18-11-2014, 13:50
بله تنظیماتو خیلی راحت پیدا کردم . ممنون. فقط یه مشکلی که در XFCE دارم مربوط میشه به بخش notification area. برنامه هایی که قابلیت minimize to tray دارن بعد از مینیمایز شدن آیکنشون در notification نمیاد و عملا باید دوباره اجراشون کنم تا ظاهر بشن. این مشکل راه حلی داره؟

تابحال همچین مشکلی نداشتم. کدوم برنامه این مشکل رو داره؟

vahidmir2000
18-11-2014, 15:18
تابحال همچین مشکلی نداشتم. کدوم برنامه این مشکل رو داره؟

برنامه های transmission و GoldenDict و Qbittorrent و تقریبا تمامی برنامه هایی که خاصیت minimize to tray دارن.

V i r u s e r
18-11-2014, 15:28
مطمئن هستید که ویجتش روی پنل هست.. پنل Xfce یک ویجت به نام Notification area داره که ایکون ها روی اون ظاهر میشن و باید اون رو روی پنل بزارید

vahidmir2000
18-11-2014, 17:31
مطمئن هستید که ویجتش روی پنل هست.. پنل Xfce یک ویجت به نام Notification area داره که ایکون ها روی اون ظاهر میشن و باید اون رو روی پنل بزارید

بله هست. فقط آیکن pidgin ظاهر میشه اونجا . :n02: کلا اگر یک چیزی در گنو/لینوکس بی نقص باشه گناهه :) اونم ویژگی های ابتدایی و پیش پا افتاده

V i r u s e r
18-11-2014, 18:18
جالبه من همچین مشکلی ندارم
همین الان تست کردم با transmission-gtk
احتمالا پنل دیگه ای باز نیست که ایکون ها رو بدزده؟ چون چند پنل همزمان نمیتونن notification area رو نشون بدن و ایکون ها فقط روی یکی ظاهر میشه. فرقی نمیکنه پنل xfce باشه یا هرچیز دیگه
مطمئن بشید پنل دیگه ای باز نیست
به غیر از این راهی به ذهنم نمیرسه:n27:

vahidmir2000
18-11-2014, 19:03
جالبه من همچین مشکلی ندارم
همین الان تست کردم با transmission-gtk
احتمالا پنل دیگه ای باز نیست که ایکون ها رو بدزده؟ چون چند پنل همزمان نمیتونن notification area رو نشون بدن و ایکون ها فقط روی یکی ظاهر میشه. فرقی نمیکنه پنل xfce باشه یا هرچیز دیگه
مطمئن بشید پنل دیگه ای باز نیست
به غیر از این راهی به ذهنم نمیرسه:n27:

نه پنلی باز نیست. یکم دلبستهء این xfce شدیما. اینم که اینجوری...:n03:

SETIZEN
18-11-2014, 21:32
نه پنلی باز نیست. یکم دلبستهء این xfce شدیما. اینم که اینجوری...:n03:

من همیشه میگم اگه از میز کاری خوشتون میاد و میخواین به صورت پیشفرض ازش استفاده کنید برید سراغ توزیعی که پیش فرض اون رو نصب داشته باشه یا موقع نصب بتونید نصبش کنید.
مثلا زوبونتو:n02:

vahidmir2000
18-11-2014, 21:57
من همیشه میگم اگه از میز کاری خوشتون میاد و میخواین به صورت پیشفرض ازش استفاده کنید برید سراغ توزیعی که پیش فرض اون رو نصب داشته باشه یا موقع نصب بتونید نصبش کنید.
مثلا زوبونتو:n02:

واقعا حق با شماست. انعطاف پذیری گنو/لینوکس منو کشته :) فکر کنم آخرش برای داشتن یک فایل منیجر خوب باید برم یک سیستم جدید بخرم :)

SETIZEN
18-11-2014, 22:32
واقعا حق با شماست. انعطاف پذیری گنو/لینوکس منو کشته :) فکر کنم آخرش برای داشتن یک فایل منیجر خوب باید برم یک سیستم جدید بخرم :)

نه دیگه:n02:
نصب چندین میز کار در کنار هم ممکنه یه مشکلاتی داشته باشه بعضی مواقع.
مثلا همین XFCE ایندیکیتوراش بعضی مواقع با مال یونیتی مشکل داره.
اینی که گفتم واسه این بود که ما که این رو میخوایم پیشفرض باشه پس بهتره چیز اضافه نداشته باشیم و همون اول اون میز کار رو داشته باشیم. این پیشنهاد من بود نه این که بگم کلا چیزیه که مشکل بدونیمش.

vahidmir2000
18-11-2014, 22:40
نه دیگه:n02:
نصب چندین میز کار در کنار هم ممکنه یه مشکلاتی داشته باشه بعضی مواقع.
مثلا همین XFCE ایندیکیتوراش بعضی مواقع با مال یونیتی مشکل داره.
اینی که گفتم واسه این بود که ما که این رو میخوایم پیشفرض باشه پس بهتره چیز اضافه نداشته باشیم و همون اول اون میز کار رو داشته باشیم. این پیشنهاد من بود نه این که بگم کلا چیزیه که مشکل بدونیمش.

میخواستم چندوقت از xfce استفاده کنم و بعد mate رو پاک کنم. اما ... ممنونم از جوابت :)

vahidmir2000
22-11-2014, 14:00

مشکل نمایش آیکن برنامه ها در notification area رو با سرچ در بینگ حل کردم.

به Setting رفتم
به بخش Session & Startup رفتم

در تب Application autostart تیک جلوی Indicator Application رو برداشتم و همهء آیکنها ظاهر شدن.

در آخر حسن سلیقهء طراحان میز کار xfce رو در اعمال بدترین تنظیمات پیش فرض برای این میزکار خوب تحسین کردم :)

فعلا مشکل خاصی نیست :)

V i r u s e r
22-11-2014, 14:04
مشکل نمایش آیکن برنامه ها در notification area رو با سرچ در بینگ حل کردم.

به Setting رفتم
به بخش Session & Startup رفتم

در تب Application autostart تیک جلوی Indicator Application رو برداشتم و همهء آیکنها ظاهر شدن.

در آخر حسن سلیقهء طراحان میز کار xfce رو در اعمال بدترین تنظیمات پیش فرض برای این میزکار خوب تحسین کردم :)

فعلا مشکل خاصی نیست :)
خوشحالم که مشکلتون برطرف شد
البته تنظیمات پیشفرض دست توزیع هست معمولا. مخصوصا توزیع هایی که برای مبتدی ها هستن بیشتر تنظیمات اولیه رو دستکاری می کنن وگرنه وضع ازین خراب تر هست. مثلا اولین بار که دبیان نصب کردم کلی وقت صرف کردم تا tap to click تاچ پد رو فعال کنم چون در حالت پیشفرض این قابلیت فعال نیست ولی بیشتر توزیع ها فعالش می کنن :n01:

vahidmir2000
22-11-2014, 14:08
خوشحالم که مشکلتون برطرف شد
البته تنظیمات پیشفرض دست توزیع هست معمولا. مخصوصا توزیع هایی که برای مبتدی ها هستن بیشتر تنظیمات اولیه رو دستکاری می کنن وگرنه وضع ازین خراب تر هست. مثلا اولین بار که دبیان نصب کردم کلی وقت صرف کردم تا tap to click تاچ پد رو فعال کنم چون در حالت پیشفرض این قابلیت فعال نیست ولی بیشتر توزیع ها فعالش می کنن :n01:

سلام دوست من. ولی در کل از xfce خیلی بیشتر از mate خوشم اومد. mate هنوز خیلی خامه و جای کار زیادی داره. xfce فقط یکم شلخته است که میشه مرتبش کرد :) ممنون

V i r u s e r
27-01-2015, 11:06
خب بعد از ۲ ماه به این تاپیک جواب میدیم :n02:
این که خیلی راحت بود

vahidmir2000
29-01-2015, 03:54
خب بعد از ۲ ماه به این تاپیک جواب میدیم :n02:
این که خیلی راحت بود

ممنونم. در مینت این تنظیم دقیقا به همین شکل وجود داره ولی هر فایل منیجری نصب کنید در نهایت وقتی روی آیکن Computer کلیک کنید Caja باز میشه. در میزکار xfce با این تنظیم عملیه ولی در Mate نه!

V i r u s e r
29-01-2015, 09:47
اها این مشکل به خاطر این پیش میاد که caja همزمان دسکتاپ منیجر و فایل اکسپلورر هست.
چون روی ایکون های دسکتاپ کلیک میکنید caja برنامه ی خودش رو باز میکنه
راه حل استفاده از یک desktop منیجر دیگر یا کلا غیر فعال کردن دسکتاپ هست

همونطوری که توی عکس مشخص کردم. با تغییر این تنظیم و اضافه کردن ارگومان no-desktop-- به caja دسکتاپ غیر فعال میشه و به شما اجازه میده یه دسکتاپ منیجر دیگه مثل xfdesktop اجرا کنید