PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در صفحه نمایش ایسوس X550

saman999999
16-11-2014, 15:17
سلام دوستان من یه لپ تاپ ایسوس مدل X550 واسه خواهرم گرفتم ولی احساس میکنم صفحه نمایشش یه مشکلی داره...اونم اینه که وقتی یه تصویر یا عکس تیره میذارم روش نور صفحه خود بخود کم میشه و وقتی که یه تصویر سقید یا روشن نمایش داده میشه نور صفحه زیاد میشه البته تو ی تنظیمات مقدار نور صفحه ثابته !...من مانیتور کامپیوترم هم تو حالت MOVIE اینجوریه ولی با عوض کردن حالت تصویر به عادی درست میشه...ولی تو لپ تاپ که همچین تنظیماتی نیست نمیدونم چیکار کنم موقع تماشای فیلم دیگه خیلی رو اعصابه هی کم نور و پر نور میشه... خواهشا اگه چیزی در این باره میدونید راهنماییم کنید ممنون...

HOJ-JAT
16-11-2014, 15:24
یکی از دوستان n56 دار هم این مشکل رو داشت فک نکنم مشکل باشه فکر کنم بیشتر برای صرقه جویی هست..

saman999999
16-11-2014, 15:37
به هر حال باید بشه یجوری این حالتو عوض کرد...صرفه جویی اجباری؟...البته حتی وقتی شارژر هم وصله اینجوریه پس فکر نکنم واسه صرفه جویی باشه

khelane
21-11-2014, 17:37
عزیز بنده یه بار با این جور لب تاب ها این حالت رو داشتم و متاسفانه وقت نکردم ببینم از کجاست ولی یه حسگر داشت پشت ال سی دی کنار دوربین و میکروفون فکر کنم مال اون باشه نسبت به محیط تطابق میکنه ولی اگه مال خود تصویر باشه و شما مطمئن باشید گه از خود تصویر هست شاید نرم افزاری مربوط به خود دستگاه باشه نصب شده باشه که تنظیمات رو اجرا میکنه یا شاید از خود ویندوز و تنظیمات گرافیک انبرد یا اصلی باشه
انشالله وقت کردم پیگیری کردم خبرتون میکنم

تابو
30-01-2015, 04:31
تنظیمات ویندوز قسمت پاور منجمنت عزیز