ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم استفاده از وایرلس در مودم تندا

smd7m
15-11-2014, 21:27
سلام

مودم تندا w150d گرفتم ولی به یک مشکل برخوردم

فقط می تونم در یک حالت به صورت بریج از مودم در سیستم استفاده کنم و امکان استفاده از وایرلس نیست

نمی دونم باید به چه صورت تنظیمات رو انجام بدم لطفا کمک کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر گزینه : Dial on demand (with idle timeout timer) انتخاب باشه

به صورت بریج استفاده می شه ولی اگر تیک رو بردارم می تونم به صورت وایرلس هم استفاده کنم.

لطفاً راهنمایی بفرمایید.

سپاسگزارم

abs-j
15-11-2014, 22:50
سلام.
تمام تیک هایی که توی همین عکس گذاشتید و روشن هست رو خاموش کنید. یه عکس از صفحه wirelessهم بذارید لطفا. امیدوارم که پارامترهای دیگه توی تنظیمات رو دستکاری نکرده باشید. اگر اینطور هست پیشنهاد می کنم یه بار مودم رو به تنظیمات کارخانه ای برگردونید و طبق راهنما کانفیگ کنید. نتیجه رو اطلاع بدید.

smd7m
17-11-2014, 17:19
سلام با تشکر

درست نشد. اگه همه تیک ها رو برداریم فقط وایرلس کار می کنه.

سایر تنظیمات به شکل زیر است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

abs-j
17-11-2014, 23:06
یه سوال! اولین بار مودم رو روی حالت bridge تنظیم کرده بودید؟ یعنی یه کانکشن روی ویندوز داشتید؟ اگر جواب مثبت هست:

کانکشنی رو که توی ویندوز ساختی پاکش کن. مودمت رو ریست و به مدت 10 دقیقه خاموش کن. بعد از روشن کردن دوباره کانفیگش کن