ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شیر کردن اینترت

ahmad1356
15-11-2014, 18:00
با سلام ..
دوستان من تو شرکت یک مودم جیبی وایمکس مبین نت دارم که فقط وایرلس داره ..
یعنی هیچ پورت USB و Lan نداره ..
با لپ تاب با وایرلس به اینترنت وصل میشم ..
حالا میخوام اینترنتی که روی لپ تاب دارم رو با کابل LAN خروجی بگیرم ...
یعنی یک کابل LAN وصل کنم به یک ویسله دیگر مثلا دستگاه کارت خوان یا تلویزیون یا PC یا دوربین مدار بسته .. و از طریق آنها به اینترنت دسترسی پیدا کنم ..
میشه راهنماییم کنید ؟

mr-hamed
17-11-2014, 14:57
با سلام ..
دوستان من تو شرکت یک مودم جیبی وایمکس مبین نت دارم که فقط وایرلس داره ..
یعنی هیچ پورت USB و Lan نداره ..
با لپ تاب با وایرلس به اینترنت وصل میشم ..
حالا میخوام اینترنتی که روی لپ تاب دارم رو با کابل LAN خروجی بگیرم ...
یعنی یک کابل LAN وصل کنم به یک ویسله دیگر مثلا دستگاه کارت خوان یا تلویزیون یا PC یا دوربین مدار بسته .. و از طریق آنها به اینترنت دسترسی پیدا کنم ..
میشه راهنماییم کنید ؟

سلام
ابتدا باید از کابل کراس استفاده کنید
دوم تیک مربوط شیر کردن اینترنت رو در قسمت Local Area>sharing فعال کنید

ahmad1356
19-11-2014, 10:47
سلام
ابتدا باید از کابل کراس استفاده کنید
دوم تیک مربوط شیر کردن اینترنت رو در قسمت Local Area>sharing فعال کنید

میشه بیشتر راهنمایی کنید ..
اول تو کدوم منو برم؟

mr-hamed
19-11-2014, 19:57
میشه بیشتر راهنمایی کنید ..
اول تو کدوم منو برم؟

Open Network Connections by clicking the Start button [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and then clicking Control Panel. In the search box, type adapter, and then, under Network and Sharing Center, click View network connections.

Right-click the connection that you want to share, and then click Properties. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] If you're prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

Click the Sharing tab, and then select the Allow other network users to connect through this computer’s Internet connection check box.

ahmad1356
22-11-2014, 09:14
Open Network Connections by clicking the Start button [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and then clicking Control Panel. In the search box, type adapter, and then, under Network and Sharing Center, click View network connections.

Right-click the connection that you want to share, and then click Properties. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] If you're prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

Click the Sharing tab, and then select the Allow other network users to connect through this computer’s Internet connection check box.

مرسی .. عالی بود کاملا کار کرد ...